Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
inni spune:
Alessia...stii ca si la 38 sapt se pot pierde sarcini ? ![]()
![]()
![]()
Cand o sa ajungi la 36 spt o sa-ti doresti sa mai stai macar pana la 38...dar sa stii ca se intampla si atunci..![]()
![]()
Of..io nu stiu ce m-as face in locul tau...zau.
NU TE MAI STRESA DE POMANA.
Poze
Inni
37+ cu
....
alessia80 spune:
ELOISE- da, stiu, dar gandurile astea sunt ca niste lipitori de-alea nesuferite care s-au fixat pe neuron si-mi sug toate gandurile pozitive
...daca intelegi imaginea
ITZY- ia jumatate de lingurita de cafea macinata si pune putin zahar peste si inghite! La mine are efect in 10 min!
ALESSIA80
34 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
eloise spune:
Mirabela si pe mine ma apuca cate o foame mai nou... vad negru in fatza ochilor daca nu mananc rapid, si nu ma satur cu una, cu doua!
Multumim pt info cu Sirajul. Am auzit de magazinul acela, si am vazut hainutzele luate de prietena mea pt bebelina ei, foarte frumoase, de calitate si ieftine.
Itzy-Bitzy si eu am patzit la fel. Azi am avut dureri crunte in epigastru, dureri de esofag si o chestie ca o menghine, ca o crampa musculara, numai ca ma strangea de undeva de deasupra stomacului.... super ciudat si neplacut...a durat vreo ora...
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
alessia80 spune:
INNI- da' stiu ca te pricepi la incurajari.![]()
![]()
Uite un
ca m-ai facut sa rad!
ALESSIA80
34 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
eloise spune:
quote:
Originally posted by alessia80
da, stiu, dar gandurile astea sunt ca niste lipitori de-alea nesuferite care s-au fixat pe neuron si-mi sug toate gandurile pozitive...daca intelegi imaginea
Inteleg imaginea... foarte graitoare
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by alessia80
da, stiu, dar gandurile astea sunt ca niste lipitori de-alea nesuferite care s-au fixat pe neuron si-mi sug toate gandurile pozitive...daca intelegi imaginea
Inteleg imaginea... foarte graitoare

Nota 10 amandurora.
Poze
Inni
37+ cu
....
Mirabelac spune:
Raluca nu-ti ajung problemele cu sarcina, te mai stresezi si pt. problemele sotului??? mai detaseaza-te de ele si o sa fie bine.
Mey fetelor bebe asta al meu e culmea: misca tare o zi sau doua si vreo 3 zile parca doarme, nush ce face... il simt putin daca pun mana pe burtica sau cand are el chef. Oare sa zic la dr. sau e ceva normal. Cand e perioada aia cand nu mai are loc si misca mai putin???
Am adaugat cateva pozici cu lucrusoare pt. bebe dar am avut lumina slaba si nu sunt culorile exact ca acolo.
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eloise spune:
Notquiteso tu esti tot mamica de sept-oct? Parca nu te-am vazut pe listuta. E posibi ca din cazua moderarii toate mesajele tale sa fi fost trecute cu vederea... eu m-am intors din intamplare la pag precendenta si am dat de mesajul tau. Vad ca are nr 5... pana la 10-11 vei fi moderata si mesajele vor aparea cu intarziere. Bine ai venit, oricum!
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Si eu ma intrebam azi ce mai face Mephala.
Pufymic cred ca se relaxeaza de minune in vacanta...
Laliq voi ce faceti?
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe