Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

fetelor, vad ca nu sunt singura care se indoapa cu gynipral. iau din luna a 3-a, iau si duphaston, si no-spa, am facut si injectii cu gravibinon. pur si simplu ma apuca plansul cand venea ora injectiei. contractii tot mai am, cu tot gynipralul pe care il iau, insa tot e bine ca uite.. am ajuns pana in sapt 30. incerc sa stau cat mai cumintica, sa stea grasunaca in burtica pana se face destul de puternica. dupa zeci de analize care imi ieseau bine, se pare ca aveam o infectie genitala care a aparut cumva dupa toate analizele de secretie pe care le-am facut. asa ca acuma iau si ampicilina. se pare ca asta ar fi fost cauza ascunsa a contractiilor. nu mi se pare amuzant deloc ca am "donat" kile de sange pt analize, am cheltuit milioane pt toate investigatiile posibile, ca pana la urma, sa vedem ca stateam cu infectia asta... mai ales ca traverseaza si bariera placentara. asa ca fetelor, faceti-va toate analizele posibile, daca aveti contractii, fiindca pana la urma trebuie sa iasa la iveala cauza.
Dumnezeu o sa ne ajute sa trecem peste toate greutatile, sunt sigura de asta, asa ca aveti incredere ca cineva acolo sus, va iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca..chiar tu ziceai ca poate iti vezi bebelina peste 2 sapt. Pai peste 2 sapt vine si Vasiliu din concediu....
Tie iti este de controalele saptamanale ?
In cazul asta ar trebui sa-ti recomande un alt medic care sa-i tina locul pacientelor ei pe perioada cat e plecata.

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, de cateva zile am o foame de nu mai pot, tremur daca nu mananc cand mi-e foame, eu care toata sarcina am mancat normal. Nu stiu ce se intampla cu mine, voi aveti apetitul modificat acuma spre sfarsit?

Am fost si eu astazi la cumparaturi sa-mi finalizez bagajul de spital dar pana la urma bagajul nu e gata si am cumparat la bebe hainute si cosmetice.
Fetele din Iasi, am fost in Siraj si am gasit un stand super cu hainute de bebei, firma este Wylles, este producator si preturile sunt super. Am luat body cu maneca lunga la 45.000 lei vechi si costumas la 65.000 lei, materialul este bumbac 100% si e f. bun. Eu pana sa dau de ei am cumparat cam de toate la preturi duble si mi se pareau ieftine... dar de acuma o sa stiu si ma duc acolo. Standul este undeva in partea dreapta, nu am retinut exact nr. In orice caz daca mergeti in Siraj, gasiti tot ce vreti pt. bebei si la preturi f. bune.
Insa imi pare rau ca am uitat sa iau salopetele cu maneca lunga si cu picior ca din sept. o sa fie super bune de purtat si aveam doar lista la mine, dar neuronul nu a functionat...

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

NICOLSTOY- Sorry dela 'salar'- am auzit doar ardeleni folosind salar in loc de salariu...M-am gandit ca esti si tu

ELOISE-Offf, ai dreptate! Vreau sa nasc sa-mi vad bb sanatos in brate dar si sa mai astept macar 2 sapt!

Hai sa va enervez putin cu paranoia mea! Eu as fi stat f linistita de la 32 sapt daca nu citeam aici, pe acest forum, despre 2 mamici care si-au pierdut bbi la 36 sapt! Sa nu dati! Simt nevoia sa ma descarc ca stau demult cu asta pe creier!
Chiar la mamici iulie aug a patit cineva asta si am mai spus! Probl e ca i-au facut analizele si ei si lui bb si n-au gasit nimic! Celalalt caz e identic! Cum sa scap de piticii de pe creier?

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni mercic frumos pt vestile despre Try. Sper sa o ajute Dumnezeu atat pe ea cat si pe bb sa treaca peste necazul asta, iar bb sa nu aiba urmari.

putzuruca 32+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili se pare ca Alexandru. Atat am mai gasit: http://www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=48 , nu e o statistica, doar un mini-articolash amuzant. Citisem in alta parte un articol mai amplu si mai gen-statistica unde se spunea tot de Maria si parca Andrei, dar nu mai gasesc acum articolul.

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
sorry ca nu am mai intrat de mult, nu am nascut inca.
Va multumesc din suflet pt urarile de ziua nea, sunteti niste dulci toate, si va pup pe toate
Noi suntem bine, a fost sotul plecat in Germania si am stat mai mult la mama, apoi cand s-a intors tot am umblat...ca ma stiti plimbareata Sunt super incantata, a venit din germania cu o groaza de hainute pt junior!
intreba cineva de condus, si eu conduc inca, as innebuni fara masina.
in rest sunt stresata ca nu am luat nimic pt casmera lui bebe si tot trag de sot sa mergem sa le luam, sa imi iau stresul de pe cap.
Mai trebuie sa mai mergem la biserica sa vedem daca vrea preotul sa o botezam pe nepotica la 1 luna si o zi si daca e asa pe 26 augist voi fi nasica Mai trebuie sa mai mergem sa ii luam si cercei (la noi asa e traditia, nasa ia cerceii) asa ca simt ca am destule pe cap.....
si la mine s-a lasat burtica de cateva sapt....
va pupicesc si mai intru mai tarziu, acum ma duc sa ma intind, obosesc din ce in ce mai repede, la voi cum e?

Floricika 36+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI- important e sa fie bine! Indiferent de momentul la care se va naste!

PUTZURUCA- felicitari pt printesa! Asa e mai trebuie sa astept pana pe 9 sept!...

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Putzuruca felicitari pentru vestile bune! Ce ti-e si cu placentele astea buclucashe... li se potrivesc versurile (adaptate): "tu din tanara precum esti/tot mereu intineresti"

Ralukutza, nu te pierde cu firea!

Alessia hai lasa exemplele astea nasoale... si pe mine ma deprima ingrozitor si ma panicheaza... dar trebuie sa ne gandim ca pe langa ele sunt nenumarate exemple in care totul decurge perfect, mamicile si bebelusii sunt sanatosi, si asa vom fi si noi si ai nostri!

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!!

Va scriu repede pt ca nu am dispozitia necesara...De ieri am niste crampe regulate la stomac sus la diafragma de am crezut ca sunt contractii... insa nu mi se intareste burtik ...doar ma doare pt cateva sec si gata...l-am sunat pe dr..in fine m-a linistit, pana la urma s-a dovedit azi ca am facut o indigestie.

Am reusit sa fac o combinatie fatala de inghetata multa, pepene galben, lapte si iaurt, toate reci de la fridgider , asta pe langa mancarea obisnuita si acum stau si sufar..ca de...ma mai si doare ...numai bebelina este jucausa sau poate si ea indispusa, nu as putea sa va zic, cert e ca e vioaie si asta ma bucura.

Voiam sa va intreb ce as mai putea manca sau bea pt ameliorare...am baut ceai de menta cu zahar brun si lamaie, ceai de tei, am mancat orez, branza poate - poate...dar vad ca ...nu prea da rezultate. Cred ca am slabit azi 2 kg , bashca deshidratarea. Trebuie sa beau mult ca altfel...

Va multumesc pt raspunsuri si va pup.

Succes fetelor care merg la echo Ralu si Lexi si felicitari celor care au venit cu vesti bune Nicolestoy, Putzuruca

Itzy-Bitzy
34+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput