Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
MamiLili spune:
Fetelor, tocmai m-am uitat un pic in curtea vecinilor, adica la mamici de iul-aug si am vazut o chestie super interesanta: aproape toate fetitele nascute in august au prenumele Maria. Oare din motive religioase au ales mamicile acest prenume sau e pur si simplu o coincidenta?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 31 cu 
notquiteso spune:
buna ziua, burtici si bebici. sunt anne, o sa am o fetita, abia am implinit 30 de sapt, si vroiam sa va intreb ceva: este printre voi vreo mamica cu mai mult lichid amniotic decat normal? ca mie la ultima echo asa mi-au zis, ca e un pic mai mult. acuma... unii zic ca nu e nimic grav, altii zic ca e nasol.. nici nu mai stiu ce sa cred. asta e ultima gaselnita, ca pana acuma am avut detoate.javascript:insertsmilie('
')
bang
si singerari, si contractii, si fuga la spital in mijlocul noptii ca era sa pierd copilu'... numa' d'astea. insa parca imi trec toate durerile de cate ori o vad la echo pe grasunaca mea. e atat de frumoasa... :)
adinazot spune:
MIRABELAC,și eu cred la fel,colul nu s-a modificat,si am contracții zilnic,și am citit și eu despre gynipral că are mai multe efecte secundare.Mulțumesc de sfat,esti tare ințeleapta
Adina 26+
Alessia
poze
Adina diverse
eloise spune:
Alessia pai te contrazici de la un rand la altu'
...cand spui ca nu vrei sa nasti saptamana viitoare (fireste, de altfel...), cand te plangi mamei tale ca toate fetele nasc si tu nu. Lasa ca o sa nastem cu toatele cand ne-o fi sorocul si apoi o sa ne luam portia de ingrijit bebei din plin... Abia astept si eu, da' vorba ta, nu chiar asa repede
!
Ralukutza bafta! sper sa te vezi cu doctoritza si sa stabilesti ceva linistitor pt tine.
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Lili bine ai revenit! ce frumoasa excursie!
Am citit un sondaj (parca e chiar pe DC articoulul) in care scria ca Maria e cel mai frecvent nume feminin al momentului... pardon, e cea mai frecventa alegere a parintilor pt fetitze in acest an.
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
Merci ptr primire, Eloise! Stii cumva si care e cel mai ales nume ptr baieti? Unde gasesc si eu statisticile astea?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 31 cu 
nicolstoy spune:
Alessia80 - de unde ai scos-o??? ![]()
![]()
Sunt bucuresteanca pura ![]()
![]()
Sau ma rog ...mama e din Vrancea si tata de pe langa Giurgiu,dar eu...Bucuresti srie pe mine...![]()
Nicol
35+
si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
_Ralu_ spune:
cand io va spun ca innebunesc, e clar ca innebunesc azi! si sotu la fel! m-a sunat sa-mi zica ca vine dar nu poate pleca deocamdata ca are probl cu un client! i s-a stricat tel pe care l-a luat de la ei si a venit sa i-l schimbe cica! ei nu pot face acest lucru, decat cei de la garantie! clientul resp a cerut un tel sa se uite cica, si l-a bagat in buzunar si nu vrea sa-l mai dea innapoi! si acu' cica trb sa cheme paza sa-i scoata lu' ala tel din buzunar! va vine sa credeti? e clar ca la asa o harababura nu pot avea o zi prea buna in continuare!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
putzuruca spune:
Ne-am intors si noi de la eco. Bebelina e bine, in grafic, are 2038 g, e in prezentatie craniana si placenta mea a intinerit
. De la gr3 acum e gr1-2. DPN va fi intre 30.09-03.10. Eu sper sa fie 30.09
.
Ralucutza, bafta sa-ti rezolvi problema. Miercuri merg si eu la control la dr mea.
Alessia, ai rabdare ca nu mai e mult. Eu asa ma incurajez, dar de abia astept sa-mi vad bebelina in patutul ei, acasa.
putzuruca
32+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
inni spune:
Alessia nu stiu nimic mai mult de Try decat ceea ce v-am spus. Ma gandesc ca daca e tinut ca sub lupa de medici ar fi bine sa fie nascut la termen...eu imi aduc aminte ca chiar ea a spus ca nu e bine sa fie nascut prematur si cu anemie severa.
Si e logic.
Poze
Inni
37+ cu
....