Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mai mamicilor...cand ati nascut prima oara ati avut ceva presimtiri inainte de nastere...in sensul ca ati anticipat oarecum momentul ? Ca eu acum nu am nici o presimtire Nu imi vine nici sa-mi fac bagajul/...desi am intrat in sapt.38.

La nastere mai merge cu presimtiri ?? sau chiar te ia ca din oala ???

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna !

Eu sunt noua pe aici. Sunt in 30 saptamani si simt ca am ajuns la capatul rabdarii. Mi-a fost greata din prima zi de sarcina si pot sa va spun ca si acum in luna a 7 a vomit de 3 ori pe zi iar starea de greata e continua. mai e vreouna dintre voi in situatia asta? Si ca si cum greata nu ar fi deajuns mai am si sangerari la care doctorii dau din cap si spun ca e inca bine si sa speram ca ajung macar la 32 saptamani. A inceput sa-mi fie rusine sa ma duc cu ditamai burtoiu la farmacie si sa cer tampoane.

Ati vorbit de absorbante de alaptat. De unde se cumpara astea? Iti poti da seama inainte daca o sa ai lapte ?

Si inca o intrebare la sfarsit : cum ma inscriu si eu sa par la gravide sept - oct , acolo pe prima pagina ?

sheryll, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Adriana mica eu am intrbat-o pe dr. mea in mod expres daca pot pierde lichid fara sa-mi dau seama si mi-a zis ca NU. La o varsta a sarcinii mai mare simti cum curge pe picioare efectiv.

bb ralukutza macar manifesta-ti dorinta fata de dr. ca vrei cezariana si-ti este frica de nasterea naturala.

Eloise si al meu bebe sughite la greu. Uneori ma trezesc noaptea ca el sughite, nu e problema.

microbu si la mine a coborat bebe tot de la 32 sapt. si am durerile astea pelviene si acuma, dr a spus sa stau cuminte si sa iau no-spa.

adinazot nu cred ca trebuie sa ceri tu gynipral, daca dr. tau considera ca e de ajuns no-spa si nu se modifica colu (chiar daca mai ai contractii) inseamna ca e bine. Fata de no-spa, gynipralul are mai multe efecte secundare.

Mirabela sapt. 34 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Inni,eu una n-am avut nici un fel de presimtire,zic,dar de fapt...

Sa-ti spun cum a fost,imi aduc aminte perfect...Era luni si destul de frumos afara,asa ca mi-am luat piciorusele la spinare si am plecat pe jos pana la mama (e vb e vreo 4 statii de tramvai nu f mari).Am ajuns la ea,am mancat ,am mai stat putin dar nu prea aveam stare ,nu pot sa explic foarte clar de ce.Nu era neliniste ,dar cert e ca m-am decis sa ma intorc acasa si sa nu mai stau sa-l astept pe Mircea sa vina sa ma ia.Ajuns acasa,totul ok pana mai spre ora 17 cand am inceput sa am niste intepaturi in partea de jos,nu foarte dureroase,dar cam enervante.Ei ce s-o mai lungesc,cert e ca in noaptea aia am plecat la spital...

Nicol 35+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Pe medicii de la Municipal nu prea poti sa-i convingi ca vrei cezariana, daca ei nu considera asta. Stiu ca cu mari interventii poti sa beneficiezi de cezariana doar pt. simplul fapt ca ti-e frica de nasterea naturala chiar daca tie ti se pare ca esti mai in pericol decat iti declara doctorul.
La Elias..doar cu aprobarea directorului se poate asa ceva. Si bineinteles ca absolut toate cazurile cu risc evident si contraindicatie de nastere naturala au acces liber la cezariana.

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Nicol...pai a fost un fel de presimtire...zic eu.

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

[purple]Inni,pai acum,daca stau si ma gandesc,cam presimtire a fost...[/purple]

Nicol 35+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MARTHA- eu sunt a 64a. Nu vreau sa fiu a2a!!!]

ADINAZOT- eu am luat din sapt 28

INNI -multumim pt vestile de la TRY! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos! Ti-a spus cand naste? Il mai tine pana la termen? Ma gandesc ca i-ar putea face mai multe lucruri afara. Sau nu???

NICOLSTOY- esti din Ardeal?

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai fetelor, sunt absolut disperata! se pare ca pana la urma dr mea chiar e in concediu pana la 1 sept. am sunat sa-mi fac programare si noroc ca am dat de ea acolo, si mi-a zis ca doar azi e la cab pt niste consultatii urgente! sotul e la sv, l-am sunat dar nu stiu daca poate pleca, era si asa nervos ca a avut o zi de kk azi la sv! nu stiu efectiv ce sa ma fac! cred ca innebunesc! trb sa ajung neaparat azi...astept cu sufletul la gura tel de la sotz sa vad daca poate veni! nu degeaba sunt eu prapastioasa! si eu care speram ca la 1 sept deja sa fiu programata pt cezariana!

va pup si va tin la cuirent daca ajung azi la ea, ce-am rezolvat!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici!

Am revenit si eu de pe drumuri, am fost in week-end la Cheile Bicazului, Lacul Rosu si la Sighisoara, a fost superb.

Multumesc celor care mi-au raspuns cu privire la spalarea/schimbarea bebelusilor baieti. De altfel am gasit in postarile voastre de vineri pana azi niste link-uri f utile despre bebelusi. Multumesc!

Microbu, eu conduc zi de zi si-o s-o fac cat de mult se va putea, as conduce si in drum spre maternitate cand o fi cazul...Merg pe distante mari fara probleme.

Fetelor, va dati seama ca de saptamana viitoare vom mai avea 2 mamici cel putin? Daca imi amintesc bine, 2 fete au programata cezariana dupa 20 august...pe 22...26... asa ceva. Si daca nu gresesc, cred ca ele sunt Credo si Oanacn.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 31 cu

Mergi la inceput