Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MICROBU,mersi,eu am colul scurt si deshiscent la exterior,si acum vreo luna l-am intrebat pe dr meu de gynipral si a zis ca se da doar la risc de nastere prematura.Dar a zis ca nu e cazul ca eu sa iau,mi-a dat no spa pt contractii si duphaston si gravibinon pt mentinere.Sper sa fie bine.ALESSIA,parca si tu iei gynipral,de ce?

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Ce sa zic INNI... trebuia sa-mi dai si mie reteta pe la 12 sapt... Tu ai fost exceptia, poate si Lexi, dar noua asa ni s-a intamplat! Sau la mine s-o fi aplicat regula cu spuneam ca vreau fata dar de fapt imi doream baiat...
Martha, hai nu ma speria si tu acu' Asta ce inseamna ca nasc sapt viitoare? Sincer nu vreau, sper sa nu!

Am sunat-o pe mama si am inceput sa ma plang... Toate fetele nasc numa' eu nu.... La care mama: - da' ce draga tu ai ramas gravida odata cu ele?

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ADINAZOT- mie mi-a dat gynipral pt contractii, sa-l tin cat mai mult. Si nu am avut niciodata colul deschis si a fost de 4 cm pana acu' o sapt cand e de 3cm Eu iau, ca e singurul med care ma scapa de contractii!

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Mersi ALESSIA,si de la cate sapt ai voie sa il iei?

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Buna fetelor,

Am terminat si eu acusica de citit din urma .

Vineri am fost la control si suntem bine.De data asta l-am luat si pe Vladut cu noi si cand am plecat de acasa ma intreaba:"mergem sa-l scotem pe bebe?" A fost incantat pana la urma,mai ales ca l-a lasat d-na dr sa asculte inimioara lui bebe cu palniuta.
Se pare ca piticul are in jur de 2,600g acum,dar sigur mai ia cel putin 1 kg pana la "sosire".Cred ca totusi va fi putin mai micut ca Vladut pt ca acum nu am mai fost asa linistita ca la prima sarcina,m-am mai enervat cu Vladut uneori,dar important e ca e sanatos,o sa ne ingrasam noi dupa.

Fetele care sunt ingrijorate ca sughita bebe, nu va faceti probleme pt ca nu e nici un semn de rau.Vladut cand era in burtica a sughitat de ma aducea la disperare uneori si e un copil perfect sanatos.Acum si galusca asta sughita, dar mult mai rar in comparatie cu fratiorul lui.

Sutienele de la Jolidon pt alaptat le recomand cu caldura.Le-am folosit si sunt super ok.Asa ca fapt divers, eu una am avut nevoie si de absorbante pt sani,pt ca se umpleau si la un moment, dat se goleau singuri,simteam cum curge efectiv lapticul.

Nicol 35+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Aleesia, buna replica mamei tale
Hai ca daca va fi sa nasti asa devreme, bb e bine la 34 de sapt, dar sper sa nu fie cazul si sa stea cat mai mult
Adina, eu i-au gynipral tot pt dureri, contractii si il i-au de la inceputul sarcinii pt ca no spa e apa de ploaie pe langa gynipral

Martha 37
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MICROBU, scuze ca-ti raspund cu intarziere, dar eram la piata. Mie mi-a coborat burta la 32 de saptamani, m-am dus la dr. si nu mi-a spus ca e anormal, atat doar, mi-a explicat de ce ma doare asa de rau jos, si sa iau no-spa pentru dureri. Tot luand no-spa, burtica mi s-a ridicat la loc, sau bebe e un lungan, ca am senzatia ca-mi ajunge la gura cand se mai si intinde. Acum, explicatia pentru care te doare: se freaca cu capushorul lui/ei, care este deja osos, de oasele tale de jos. Sper ca am explicat destul de clar, daca nu, mai intreaba-ma, ca nu-i bai, si nu-ti face probleme. Oricum, maine ai zis ca te duci la dr. si o sa vezi ca o sa-ti spuna la fel. Este adevarat, ca la prima sarcina, de multe ori, burta nu coboara decat in momentul nasterii, dar nu este batut in cuie nimik, fiecare sarcina este unica, ca si organismele noastre de altfel.

35+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Pt descretit fruntile:

E un mail primit de la o prietena:

"NU sterge, e pe bune, incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!!
Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!!

Dă-te de 15 ori cu capul de monitor,
Dă-ti cu tastatura in gură de 20 de ori,
Aruncă-te pe geam si daca apuci, inchide ochii ... Si ai să vezi persoana iubită.

Trimite acest mesaj la 5 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog."

Nicol 35+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Continuare...pt inveselire :

Golful si spiritul din carafa
O pereche tanara joaca golf. La lovitura data de ea, mingea de golf sparge geamul unei case alaturate terenului de golf.

Geamul se faramiteaza in mii de bucati. Tinerii, constienti de greseala lor, se duc imediat sa comunice proprietarului.

Suna la usa, dar nu raspunde nimeni. Intra in casa prin usa deschisa a terasei si vad langa geamul spart si o carafa sparta.

Langa carafa sta un barbat bine cu un turban pe cap.
- Dumneavoastra sunteti proprietarul? intreaba sotul.

Barbatul ii priveste pe tineri si dupa un timp raspunde:
-Nu, eu am fost inchis 1000 de ani in aceasta carafa, dar cineva a spart geamul si carafa, cu o minge de golf si m-a eliberat.

La aceste cuvinte, sotului i s-a iluminat privirea, spunand:
- Asa deci, dumneavoastra sunteti spiritul din carafa?
- Corect, eu va indeplinesc doua dorinte si a treia pentru mine.

- OK! se gandeste sotul si spune imediat:
- Super, deci eu vreau un salar lunar de $1.000.000, neimpozabil.
Spiritul raspunde:

- S-a indeplinit! Care este a doua dorinta?
- Totdeauna sa avem cele mai bune mancaruri si bauturi fine!
- Considerati si aceasta dorinta indeplinita. Si acum dorinta mea, spune spiritul.

De 1000 de ani nu am mai vazut o fiinta feminina. Deci, doresc sa ma culc cu nevasta ta, care este foarte frumoasa.

Tinerii se supun si dupa cateva minute spiritul si femeia sunt intr-o puternica activitate, timp in care sotul se dedica mai departe golfului.
- Cati ani are sotul tau? intreaba spiritul.
- 27! raspunde sotia.
- Ciudat; si inca mai crede in spirite?

Nicol 35+ si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Putzuruca intrebai de Try.
Iti (va) spun eu cate ceva ca am vb cu ea.
Este bine. Optimista atat cat poate sa fie, se gandeste la bb..ca nu stie cat de mult va fi afectat de anemia asta severa care s-a abatut asupra lui si daca va avea ceva probleme dpdv cerebral. Si ca indiferent daca s-ar naste perfect sanatos.. sunt sanse sa apara probleme tot de ordin cerebral in anii urmatori.Dar se roaga sa fie totul bine si Dzeu sa fie de partea bebelusului.

E nasol sa fii ingrijorat de ceva bine stabilit...dar cand nici nu stii ce se va intampla in viitor..cred ca e cumplit sa stai mereu in incertitudine. Dar de regula te intaresti in situatii din-astea si inveti sa le gestionezi.

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput