Mamici de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si eu stiu la fel ca bb coboara cu putin timp inainte de nastere sau e posibil sa apara senzatia de jena din cauza ca e deja angajat pe canalul nasterii si apasa pe vezica; la mine e jale cateodata merg la toaleta din jumate in jumate de ora sau chiar mai des
Lexi, spor la cumparaturi!

Martha 37
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by alessia80

LEXI- sa stii ca daca vrei fetita vei avea baietel. Pana acum toate prietenele mele care au vrut fetite au baieti- including me! Dar stii ce e ciudat? Ca acum nu mai vreau fata!

ALESSIA80 34
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Stiu si eu ce sa zic? Eu de la inceput, de la testul cu 2 liniute am simtit ca am fetita. Dar nu pot sa spun ca tin mortis sa fie asa. In schimb sotul meu nu concepe sa fie altceva decat fetita...Vom vedea. Nu mai e asa de mult pana maine:)

35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lexi, nu ma mai speria si tu...

Inni, sa stii ca multe persoane trec la religia asta tocmai pt ajutoarele primite de la organizatiile din afara, cel mai des de la americani. La bunica mea in oras sunt f multi care au trecut la religia protestanta (daca zic bine) pt ca nu aveau bani. Si acum fac copii pe banda dar au cu ce sa-i imbrace, hraneasca, etc.

Raluca, parca tot mai usor mi-ar fi sa-l stiu totusi acasa zilnic serile si noptile decat asa ca acum (o tura de zi 12ore si o tura de noapte 12ore deci la 3zile eu sunt singura toata noaptea ).

Sandra 32fix burtik + poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Am revenit dupa o pauza cam lunga, dar nu am avut net...si atat mi-ati lipsit...ca noutati aproape am terminat camera lui bebe...sambata i-am spalat lucrusoarele iar ieri le-am calcat....am montat si comoda, a venit si cadita...e totul gata...mai trebuie sa vina el...vineri mamei i s-a parut ca mi-a coborat burta...nu va imaginati ce emotii pe mine...dar azi era la locul ei, chiar mai sus decat de obicei...cred ca statea bebe altfel decat de obicei...in rest numai de bine...am zis ca nu mai vreau sa ies afara in timpul saptamanii, sa stau cat mai mult in pat, ca sa il tin pe bebe cat mai mult...hai ca v-am facut capul patrat...cred ca vineri merg la control si sper sa vin cu vesti bune...

34+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Lexi, si eu am simtit de la inceput ca e fetita desi toata lumea dorea baiat (inclusiv sotul). Si la fiecare ecografie tot fetita se pare ca e ...numai familia sotului sustine sus si tare ca eu fac musai baiat (ba ca nu m-am patat la fata, ca nu m-am schimbat deloc, ba ca e burta nu stiu cum ) ...Asta e...

Wow, ce as vrea sa fiu si eu ca cele cu peste 35sapt...sa zic si eu ca Ralu ca mai am 2sapt...ce bine de voi.

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FEtelor!
in legatura cu Gynipralul,voua vi l-a recomandat pt contractii dureroase sau nedureroase?si din a cata saptamana?Eu am contractii nedureroase,mi se aduna burta ba in stanga ba in dreapta,nici nu stiu exact daca sunt contractii sau se impinge bb in peretele uterin,cert e ca se intareste doar o portiune de uter ,nu tot,voi ce ziceti?sa cer sa imi dea si mie gynipral?Si mi se intampla destul de des,inclusiv cand stau intinsa.Vai,ce linistita as sta daca nu as avea contractiile astea...

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

adinazot eu inclin sa cred ca e bb. cel putin asa e la mine.

sandra, sotul meu nu lucreaza noaptea. doar ture de zi! dar stiu cum e sa lucreze si noaptea! a lucrat 2 ani in restaurant! si lucra 24h, nu 12! a fost groaznic, recunosc! si sotul tau tot la restaurant?

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia..te contrazic..te contrazic rau de tot . Eu de cand eram mica mi-am dorit sa am o fetita. Sa nu aud de baietei. Sotul meu la fel, si-a dorit intotdeauna fetita. Toate prietenele mele ma stiu ca aia care nu vrea sa aiba decat fetite (acum nu mai sunt asa impotriva baieteilor..adica nu mai sunt deloc).
Dupa ce am ramas insarcinata ma gandeam zi si noapte.."eu vreau fetita", "eu vreau fetita"...pana cu o sapt inainte de eco de 15 sapt..cand eram convinsa ca e baiat (pt. ca prea mult imi doream inversul).
Sotul meu (la fel ca si cel al lui Lexi) nici o clipa nu s-a indoit ca ar fi altceva decat fetita. Si eu mereu ii spuneam "uite sa vezi tu ce dezamagire o sa ai...pt. ca e baietel"...dar ziceam asta mai mult ca sa-l fac pe el sa se gandeasca si la cealalta varianta..tocmai in ideea de a nu se bosumfla dupa aceea. In sinea mea imi doream sa nu am dreptate.

Si n-am avut
Presimtirea sotului meu s-a adeverit.
Asa caaa....

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Adina, daca vei avea nevoie de Gynipral iti va recomanda sigur doctorul tau. Nu se ia doar pt ca ai contractii (cum e No-spa) ci daca ai intr-adevar probleme cu sarcina (col deschis).
Cred ca o sa-ti spuna mai multe fetele care chiar au luat Gynipral.

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Nu, Ralu, el lucreaza in aeroport si nu sunt decat ture de felul asta, indiferent de ce mi-as dori eu...Eu am plecat dupa 1an ca nu mai rezistam cu turele de noapte, si asta a fost unul dintre motivele derglarii mele hormonale si cu tiroida.

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput