Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
Oanacn spune:
Credo bafta marti, nu stiu de pompa cum sa o sterilizezi, pentru sticlute eu mi-am cumparat un sterilizator de la Avent, dar nu poti baga pompa in sterilizatorul asta, are gauri facute special pentru sticlute.
Martha 78 nu mai ai mult de asteptat, ai trecut deja in sapt 38.
Duminica trecuta prietenele mi-au organizat party surpriza pentru baby shower, a fost f dragut si am primit o groaza de cadouri.
Noi ne pregatim pentru joi saptamana viitoare, am facut ultimile cumparaturi, am cumparat cred o groaza de chestii care nu stiu cat de necesare sunt, dar ce sa faci, exagerezi cred , mai ales la primul bebe.
Am cumparat de exemplu wipes warmer si bottle warmer, ma gandesc ca aparatul care inalzeste sticluta e destul de util dar celalalt... nu din cauza ca e servetelul mai rece o sa planga bebe cu siguranta.
Am fost la ecograf saptamana trecuta si bebe sugea degetelul, se vedea cum i se misca barbia, a incercat tipa sa o faca sa se miste, ea nimic, savura degetelul in continuare. M-a pus sa tusesc si tusea mea a deranajat-o pe ratusca si a inceput sa se intinda nevoie mare si sa caste gurita, a fost dulce foc. Totul e in regula, bebe avea aproape 2.8 kg, lichid in cant normala, placenta anterioara, gradul nu-l stiu dar banuiesc ca ar fi spus ceva daca nu era ok. A, si i-am vazut profilul si are nasucul carn.
Of, nu mai am rabdare, acum numar zilele ca in armata sa vad cate au mai ramas
pana la marele eveniment. Mama o sa ajunga aici a doua zi, pe 25, saraca, e tare speriata ca trebuie sa zboare chiar acum cu atentatele astea si mai nasc si eu inainte sa ajunga.
Frica nu imi mai e, doar sunt nerabdatoare. Pe 23 cu o zi inainte o sa ma duc la spital pentru analize si sa vb cu anestezistul, habar nu am ce fel de anestezie imi vor face, o sa va spun atunci.
A, si aici, chiar daca faci cezariana, se pune un paravan si sotul are voie sa stea la capul tau.
Eu o sa vin la servici pana pe 21 si conduc in fiecare zi, deci cele care va intrebati de calatoritul cu masina, nu e nici o problema, eu voi conduce pana in ultima zi.
Cam astea's noutatile noastre, va pupic si va urez o saptamana buna.
Oana
36+ cu
Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
Susa spune:
Buna gravidutze,
Eu am intrat sa va salut...nu am timp de citit ca sunt in urma cu doua capitole...am vazut ca nu mai e nici un BB deci suntem toate inca pe metereze...ma reintorc acasa la sfarsitul saptamanii si mai scriu atunci...va pup si sanatate maxima tuturor.
Silvia
35+ cu
Lukas-Daniel
POZE
anangel_lexi spune:
Cucuoancea, nu stiu cum e cu
, daca e sau nu contraindicat. Stiu doar ca, daca ar fi dupa mine, as presta si de 5 ori pe zi ![]()
Problema e ca nu mai vrea sotul, ca ii e frica. Si apropo de asta mi-a zis cumnata-mea un banc dragut, poate il stiti si voi:
Doi gemeni jucau carti in burtica la mami. La un moment dat unul din ei spune: "eu nu mai joc ca tu trisezi"
"Cum asa?"
"Da, trisezi, uite, se uita chelu' ala in cartile tale"![]()
![]()
![]()
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
credo spune:
Oanacn da de ce nasti asa devreme - adica in sapt 37+ (inseamna 38 corect)? Tot cezariana programata?
Da si aici la cezariana tati poate sta la capul mamicii si sa ceara paravanul mai ridicat sau mai jos - daca vrea sa vada tot.
Fiind dupa mine iti doresc oricum succes - noi aici stam min 3 zile in spital - asa ne-a spus tanti dictorita. Si zbor placut mamei tale - chair ca are emotii saraca. Va fi bine vei vedea.
si la noi la ultimul ultrasound bebita sugea degetele de la piciorus (stangul cred) si s-a miscat nevoie mare.
Maine avem ultimul ultrasound si miercuri ultimul appoitment cu obstretic, dupa care vineri tre sa ne facem analizele de sange - pt internare.
Va pupam din nou pe toate si bafta tuturor
Adina 38 sapt

Mirabelac spune:
notquiteso ce fel de infectie ti-a iesit tie? Ca mie la secretie vaginala mi-au iesit bazdaganii de 4 ori, acum mi-a iesit E. coli si trebuie sa iau Augmentn. Ma dispera chestia asta.
credo eu o sa cumpar solutie de sterilizat de la Chicco, nu mai stiu cum se numeste dar e foarte buna, mi-au recomandat-o mai multe mamici.
cucuoancea tu cu Hb 14 mai iei fier??? E la limita maxima a valorii normale. Pai eu cu 8 ce sa mai zic...
M-am dus si eu azi sa recoltez sange pt. toxo si listeria si dupa ce mi-a extras proba imi zice tipa ca rezultatul e gata peste 2 sapt. Am inlemnit... eu voi avea atunci 36 sapt., nu e prea tarziu???
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Oanacn spune:
Credo nasc la 37 saptamani si 6 zile, deci aproape 38. A incercat sa-mi faca programare in cateva zile in jurul zilei de 26, dar singura unde s-a gasit liber si pt doctor si pt spital a fost 24.
Fac cezariana din cauza ca bebe sta transversal.
bb ralukuta imi pare tare rau de pb tale, sper sa ajungi sa te intalnesti cu dr ta.
Cat despre
noi nu am mai prestat de ceva luni, nu ne-am simtit comfortabil, nici eu nici sotul stiind ca e bebe pe aproape
. Am citit peste tot ca nu simte bebe nimic, ca nu cica nici nu misca in timpul actului, dar pur si spimplu n-am putu. O sa-mi iau eu revansa dupa
.
Oana
36+ cu
Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
martha78 spune:
Cucoancea, eu stiu ca e voie la
daca nu-s contraindicatii din partea medicului sau nu a fost o sarcina cu probleme
Credo si Oana ce bine ca stiti deja ziua programarii cezarienei, eu il astept pe dr sa vina din concediu sa vad ce stabilim 23 sau 27
Martha 37 
ticket lilypie
acai24 spune:
Burticute vroiam sa va intreb ceva...din momentul in care incepe sa coboare burta cam cat mai dureaza?...aproximativ...cele care sunteti al al 2-lea
poate ma lamuriti si pe mine...si daca stau linistita in pat pot sa aman nasterea?...binenteles daca s-a rupt apa sau membranele la revedere....dar daca nu am nici un simptom si stau linistita zic ca ar trebui sa mai stea....sper ca m-ati inteles...
Multam anticipat pt raspunsuri...
34+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
microbu spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri 

.
Lili, ce frumoase locurile prin care te-ai plimbat. Eu nu am reusit sa ajung asa departe anul asta
, desi este zona mea preferata, pe locul 2 fiind Apusenii.
Anne si Sheryll bine ati venit! Sarcini usoare si la termen, BBei sanatosi, frumosi si papaciosi.
Sandra
32+
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
eloise spune:
Credo pompa Avent se sterilizeaza clasic in modul urmator: desshurubezi toate componentele, le pui intr-un vas cu apa si lasi sa fiarba timp de minim 10 minute.
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe