Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Lyana spune:
Referitor la
-am si eu aceeasi problema cu sotul meu care ii e frica sa ii faca rau lui bb, mai ales ca doctorita mi-a recomandat repaus si odihna din cauza placentei imbatranite.
nu pot sa ii scot asta din cap.
problema mea e ca tocmai acum, in ultimul timp, mi-a venit cheful. imi vine sa ma urc pe pereti din cauza lipsei de
.
dar curaj, sincer, nu prea am.......
30+
Teodora
credo spune:
quote:
Originally posted by eloise
Credo pompa Avent se sterilizeaza clasic in modul urmator: desshurubezi toate componentele, le pui intr-un vas cu apa si lasi sa fiarba timp de minim 10 minute.
Eloise multam fain pt raspuns

Despre prestat, nici noi de ceva timp - sa nu jenam pe bebelina si acum in post nici gand. Speram sa recuperam dupa cu varf si indesat.
Dar stiu ca nu-s contraindicatii, doar daca doctorul spune nu atunci da.
Pupici
Adina 38 sapt
alessia80 spune:
MIRABELA- analize pt listeria? Eu am facut tot setul joi si mi-a dat rez vineri!
ALESSIA80
34 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
notquiteso spune:
Eloise, Alexxia, va multumesc pt urarile de bun-venit. Si ca sa raspund la intrebarea alexxiei: dupa ce la inceputul sarcinii am facut examen de secretie de cateva ori, in cautarea unei ipotetice bacterii scarboase sau mai stiu eu ce, ne-am convins ca nu am nimic. Nici macar candida nu aveam. Dupa luni de zile de contractii si alergaturi intre spital si diverse clinici in care imi faceam analizele, nenea doctoru' meu imi zice: auzi, da' ar trebui sa repeti analizele de secretie, stiu ca au iesit bine pana acuma, da' sa stii ca in sarcina se intampla tot felul... si asa am ajuns sa mi le refac si pe astea. Si surpriza: acuma ma indop si cu antibiotic din cauza unui bacil gram pozitiv. Nu stiu ce face asta, ca mi-a fost si frica sa ma mai uit pe net, dar daca ma indoapa nenea doctoru' cu pastile.. e clar ca nu e bine. Cam asta e. Multumesc cerului si pamantului ca am reusit sa raman insarcinata. Nu credeam ca pot, si desi am avut o gramada de complicatii pana acum, sunt fericita ca cineva se joaca cu organele mele interne :) Piciorusele si pumnisorii karatistei mele ma fac sa ranjesc cu gura pana la urechi. Bine, si de durere, dar mai ales de fericire. :)
30+ cu
grasunaca Dora
notquiteso spune:
Am uitat sa va povestesc cum a deschis ochisorii bandita mea mica, si imi asculta vocea cand am fost la echo acum o sapt. Incepuse chiar sa zambeasca, dar o zgandarea tanti doctoresa cu mustiucul ala pt echo, si cand a vazut ca nu e lasata in pace, a tras o strambatura agasata... Iar eu si taticul grasei stateam si ne holbam la monitor cu respiratia taiata. Nu ne venea sa credem cat de scumpica este.
De nascut o sa nasc in Municipal, cu Dr. Florin Anca. Si se pare ca o sa fie nevoie de cezariana. Mie mi-e teama doar sa nu ma apuce inainte de ziua stabilita. In principiu ar trebui sa nasc pe la mijlocul lui oct. insa cu toate contractiile astea..nu stiu. Nu am stabilit inca data pt cezariana, probabil ca o sa fac asta data viitoare cand vb cu nenea doctoru'.
Am vazut ca va plangeti de lipsa de
. Da' eu ce sa mai zic? Ca avand contractii si iminenta de avort din luna a doua, nu am avut voie. Am mai scapat in porumb de vreo doua ori, dar acuma chiar ne e frica... Uffff!
30+ 
alessia80 spune:
NOTQUITESO- sa va traiasca Dora si sa vina sanatoasa cand o vrea ea!
Io te intrebasem, nu ALEXXIA!![]()
ALESSIA80
34 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Monique_new spune:
Am venit si noi de la control. De ieri am intrat in 37 sapt si bebelina are 2.800kg. In rest totul e ok a zis dr..si mi-a dat termenul pe 8 sept
Pai eu mai pot sa stau pina atunci, ca deja nu mai am rabdare. Din ce zice el cica ar mai sta in burtica ..dar tot el a zis ca daca am "noroc" scap mai repede. Oricum mai am o programare peste 2 saptamini.A si m-a pus sa cumpar epidurala de la Municipal.
Am vb cu cineva in seara asta care are cunostiinta unul dintre dr de acolo si zicea ca s-a inchis sectia ca dau pe dinafara de bebelusi. Cica sint 47 de locuri si sint 54 de bebelusi la momentul asta si nu mai au locuri.Deci se nasc copilasi pe banda.![]()
POZE
Monica
37 sapt
microbu spune:
Eu ma duc la somn, noapte buna!
Sandra
32+
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
inni spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Am vb cu cineva in seara asta care are cunostiinta unul dintre dr de acolo si zicea ca s-a inchis sectia ca dau pe dinafara de bebelusi. Cica sint 47 de locuri si sint 54 de bebelusi la momentul asta si nu mai au locuri.Deci se nasc copilasi pe banda.
Cum adica s-a inchis sectia ???
Si eu tot la Municipal nasc.
Poze
Inni
37+ cu
....