Mamici de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
sheryll spune:
Salutare !
Multumesc celor care mi-au urat bun venit si sarcina usoara. Tot sper intr-o ameliorare a starii mele dar vad ca mai rau se agraveaza.
Greu imi este pt ca sunt si singura si incep sa ma misc din ce in ce mai greu .
DPN-ul e 29 oct, am sigur fetita( Bianca ) si o sa nasc la Elias cu dr Tutunaru si sigur o sa fie cezariana. Imi este foarte frica sa nu ma apuce mai devrema si sa nu ajung in BUc. Dar sapt asta am sa vorbesc la o clinica privata sa inchiriez o salvare in caz de urgenta .
Noapte buna !
Monique_new spune:
inniNu stiu asa s-a exprimat ..lasa ca pina nasti tu se mai da drumul acasa din bebelusi
ca doar se sta citeva zile
sheryllCum l-ai convins pe Tutunaru sa iti faca cezariana ..ai vrut tu sau ai ceva probleme ???
POZE
Monica
37 sapt
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
am intrat repede sa va spun ca am ajuns pana la urma la dr, bebi e bine, in grafic si va fi cezariana se pare pana la urma! de fapt am luat-o pe dr la sigur: am intrebat-o cand programam cezariana, ca de fapt mereu de cez am vb, doar ultima data a zis ca poate nasc normal. si a mers! numai ca a zis ca nu putem programa nimic de acum, ca mai am o luna! a zis ca dupa 1 sept oricum! pana atunci vine si ea!
lexi, vezi ca dr e in tara, adica daca ti se intampla ceva, o suni! ca mie mi-a zis ca vine daca e ceva, ca-i plecata la 100km si nu-i problema! deci n-ai nevoie de med de garda!
revin maine dupa ce citesc, ca am ramas la pag 5!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
martha78 spune:
Raluca, bine ca te-ai linistit si ca in final ati cazut de acord..si cel mai bine e ca vine si in caz de urgenta chiar daca e departe.
Martha 37 
ticket lilypie
cri19 spune:
Buna seara burtici!
Azi am fost din nou la doctor si chiar daca n-am vesti bune,am zis sa intru si sa va povestesc.
Se pare ca am mai reusit o premiera:am facut hernie,mai exact mi s-au rupt muschii abdominali de la greutate pe o lungime de 7cm si ca sa fie treaba stricata de tot ,o parte din vezica urinara a cazut prin fisura,iar bebe e cu 2 zile in urma din cauza placentei imbatranite. In concluzie indicatia medicala pentru starea mea e cezariana de urgenta,dar pentru bebe ar trebui sa mai rezist vreo 2 sapt.,insa e cam mare pericolul pt. ca se poate rupe si mai mult muschiul din cauza presiunii exercitate de bebe.Asa ca joi trebuie sa ma duc iar la spital ca sa ma mai vada inca un dr.(dr. cu care ma va opera dr. meu) si probabil ca atunci vor hotari exact cand voi face cezariana care va fi facuta vertical din cauza problemelor pe care le am.Partea draguta in toata povestea asta a fost ca dr. a fost atat de uimit de ce a vazut la eco incat nu s-a controlat si a zis:"asa ceva n-am mai vazut sau auzit la nimeni pana acum,mi-e si frica sa operez asa ceva".Va dati seama cam cat de optimista sunt eu acum;dar n-are nimic,trec eu si peste asta.O sa intru joi sa va spun care e concluzia la toata minunea asta si cand o sa fiu operata.
Asa a dragele mele,cand va mai apuca panici imaginare,ganditi-va la mine si poate o sa va revina optimismul.Oricum eu sunt increzatoare ca totul se va termina cu bine,atat pentru mine cat si pentru bebe.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burtici.
Sa auzim numai de bine.
34+
ANDREI ROBERT
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
_Ralu_ spune:
cri nu-mi vine sa cred! imi pare atat de rau de ce ti se intampla! totusi, zic eu ca 2 zile in urma nu-i chiar o tragedie! inca e bine! dar tu nu esti bine, saracuta de tine! cum adica ti s-au rupt muschii abdominali? de la greutatea burtii? bine, cred ca nu mai ai niciun chef de explicatii!
sunt cu tot sufletul alaturi de tine si sunt sigura ca totul se va termina cu bine atat pt tine cat si pt bb! 34 de sapt e o varsta rezonabila zic eu, bine ca nu s-a intamplat mai devreme! daca pot spune "bine ca..."
dar tu te simti bine? ai dureri? cum ati depistat chestia asta? din intamplare sau ai avut ceva semne ca ceva nu-i in regula?
sa ne tii la curent atat cat poti!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
cri19 spune:

MARTHA si tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nume!!!
Sper din tot sufletul ca voi sa primiti cadouri (vesti) mai frumoase decat mine.Daca asta am primit de ziua numelui (ma cheama si Maria) sunt curioasa ce o sa primesc sambata ,ziua mea de nastere...poate o sa primesc bebelusul in brate si totul o sa fie bine...
Am modificat si semnatura ca uitasem s-o actualizez.Pupici pe burtici.

Sa auzim numai de bine.
35+
ANDREI ROBERT
cricri
cri19 spune:
RALU eu eram sigura ca s-a intamplat ceva pentru ca ma durea burta jos( este zona de sub buric pana la linia slipului) si avea un aspect ciudat de carne flasca,fara pic de sustinere...nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic,ca si cum n-ar fi nici un muschi acolo,doar grasime atarnand.Asa ca m-am dus la dr. si i-am zis ca eu cred ca ceva s-a rupt si am hernie;in prima faza cand doar a pipait a zis ca totul e in regula,ca e doar multa grasime;eu am insistat si i-am zis ca de vreo 10 zile e asa si ca n-avea cum sa se acumuleze atata grasime doar acolo in timp asa scurt,asa ca s-a hotarat sa-mi faca si o eco pt. linistea mea...si stupoare ...am avut dreptate.
Nu-si explica nici el exact de ce s-a intamplat asta,probabil o combinata intre greutatea mea mare (am luat aproape 30 de kg.) cu retentia de lichide aferenta din cauza rinichilor sau a tiroidei (ca inca nu se stie excat de la ce retin atatea lichide in corp) si greutatea uterului,plus vreo miscare gresita(ca m-am cam agitat cand am zugravit);nu stie ce sa zica pt. ca sunt prima lui pacienta cu asa ceva si asa cum am mai scris,nici n-a mai auzit de un caz asemanator.Asa ca intr-o oarecare masura,operatia mea va fi o premiera,cel putin pentru dr. meu.
Sa auzim numai de bine.
35+
ANDREI ROBERT
cricri
_Ralu_ spune:
merci ca mi-ai raspuns! chiar am fost oarecum socata de ce-am citit si eram curioasa!
la eco normala ti-a depistat chestia asta?
am vazut ca bb tau e chiar mai maricel, dar am vazut ca ai dpn 06.09, n-ar trb sa ai mai multe sapt? ca eu am dpn pe 15 sept (desi in listutza scrie 10 sept), si tot atatea sapt am!
in fine! dr taua m vazut ca e dr ancar, e vb cumva de dr benedict ancar? ca eu pe dr asta l-am tot vazut la tv si am auzit numai lucruri bune despre el! deci cred ca trb sa ai incredere! si ca sa fie totul complet, chiar ii povesteam sotului mai dvrm ca nu stiu din ce motiv, azi-noapte chiar l-am visat pe acest dr! ce coincidenta ciudata!
te pup, si numai bine iti doresc!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
cri19 spune:
La eco normala a vazut,iar dnp-ul normal e de 18 sept.,insa multe eco la rand bebe era cu 2 sapt. mai mare si tot imi iesea dnp 6 sept. si am modificat,dar acum din cauza de placenta a pierdut avansul si inca 2 zile;n-am mai schimbat in listuta pt. ca oricum eram sigura ca o sa nasc mai devreme.
Pupici.
Sa auzim numai de bine.
35+
ANDREI ROBERT
cricri