Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Dandusa- singura posibilitate cu filmuletul este aceea de a-l descarca de pe site-ul unde l-am pus eu. Stiu ca se descarca greu si nu imi explic de ce pentru ca am pus mai multe chestii acolo si nu au fost problemsae. Multumesc pentru aprecieri!

Pentru cine vrea filmuletul, il pot trimite si pe messenger (ID-ul meu este florentina_ghita)

Referitor la arsuri pot sa va spun ca eu le vin de hac cu un pahar de lapte. Acum nu sunt asa de rele insa la sarcina trecuta daca nu aveam lapte in casa ma apuca disperarea. Cum beam un pahar de lapte, arsurile dispareau ca prin minune, parca le stingea pe loc!

Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dandusa despre ce program e vorba???dar un link de unde ai programul nu ne poti da??

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

asa e aelita, dar mi se pare asa departe ziua cand il voi tine in brate...asta pentru ca-l astept cu multa dragoste si nerabdare..te pup

poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DOLORES,pe pagina 1 al acestui capitol,FLORENTINA ne spunea despre niste poze dragute cu bebelusi.Eu am copiat programul de unde zice FLORI "aici" ,de pe acea pagina si m-am distrat copios.
Sa stii ca dureaza ceva mai mult cel putin 2-3 ore...,dar merita ,pozele sint super.Or sa-ti placa sigur.Te pup

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

multumesc dandusa..intre timp am bagat-o in lista pe florentina si mi l-a trimis pe mess

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burtici

Zilele astea am avut multa treaba am dat cu var in dormitor ne pregatim pt venirea bebelinei sa o primim cum se cuvine
asa ca azi am lenevit si apoi am fost la plimbare prin mall la cumparaturi

Florentina- felicitati pt ,tare scumpica si frumoasa este Maya ,vad ca deja isi iubeste fratiorul

LaviniaP- si eu as vrea sa stiu mai multe magazine pt.bebei,le stiu doar pe astea: mall tudor,moldova,hala centrala,magazin zimbru si siraj au si acolo patuturi si carucioare,cadite cu masa de infasat,etc

Ce vroiam eu sa mai intreb,stiti cumva cand se fac varicele?daca nu am facut pana acuma e posibil sa le mai fac?(mama mea are probleme cu varicele,ma gandesc ca este ereditar si acum de la sarcina apar mai repede) o sa intreb medicul de familie cand ma duc dar parca nu mai am rabdare pana atunci...

ma duc sa pap niste pepen yami yami
pupici si noapte buna

bamboletta 26+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La noi este aproape 3 (15.00) si imi e somn de ma preling de pe scaun. Am fost cu fetita la plimbare si la parc si ea acum doarme, cred ca ma bag si eu putin in pat.

Dandusa, bine ca sotul este intreg. Ghinion cu masina, sper sa se rezolve cat mai repede, ca este necesara, mai ales daca ai o afacere.

bamboletta, varicele nu sunt obligatorii, dar exista un mic risc daca a avut si mama ta. Poti incerca sa le previi facand exercitii care sa stimuleze muschii picioarelor care la randul lor stimuleaza circulatia venoasa, adica sangele nu stagneaza in vene, ai grija sa nu stai picior peste picior, sa nu stai cu picioarele atarnand perioade lungi de timp, la fel nici in picioare in aceeasi pozitie.
Dar mama mea a vut varice, iar eu nu, asa ca poate scapi si tu. Dar ai grija la precautii, totusi.

Fetelor care suferiti de arsuri, nu mai fiti atat de tematoare si luati un dicarbocalm cand e cazul ca nu va pati nimic bebe. Care scriati ca stateati plangand pe marginea patului...! Nu e cazul sa suferiti asa, sunt medicamente care nu au nici un efect asupra bebelusului, iar voi in mod sigur nu faceti nici un abuz!

Va pup si ma duc sa ma intind ca mi se inchid ochii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dandusa,
si noi am avut un accident anul trecut si numai printr-o minune nu a murit nimeni. a fost cumplit dupa aceea, atat pt mine, care nu sofam, cat si pt sotul meu, visam noaptea, iar in timpul zilei era groaznic sa conducem, si pana in ziua de azi, la aproape un an, crede-ma ca stau cu emotii cand ii mai vad pe cate unii care nu semnalizeaza sau fac diverse minuni.asa ca tu trebuie sa ii fii alaturi lui claudiu, si indiferent cat de neplacut este aspectul material sau oricat de mari ar fi inconvenientele, multumeste-i lui dumnezeu ca e toata lumea bine. ma uitam noi toti cei implicati, ma gandeam la sangele care a curs, vedeam diverse fiare intrate prin parbrizul nostru si sub capota, auzeam zgomotul loviturii, si totusi, dupa ce ne-am revenit, am fost recunoscatori ca traim si noi si cei vinovati. indifent daca am fi fost noi de vina sau nu, daca ei mureau sau daca pateam noi ceva, nu stiu cat se mai putea repara. pe cand asa, masina e doar un morman de fiare, care nici nu se compara cu o viata. asa ca incercati sa luati partea buna a lucrurilor, ea exista, si mergeti mai departe. important e sa fiti teferi si tu sa te ingrijorezi cat mai putin posibil, pt ca bebe e mic si el trebuie sa afle doar lucruri frumoase.

chris 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ieri a fost ziua sotului meu, si in loc sa ne priasca si sa ne simtim bine, am facut-o cu groparii cu iepurele socrului, care si-a dat obstescul sfarsit. i-am luat un iepure nou, unul de angora, dar oricum nu e la fel de destept si de nemaipom,enit ca raposatul. mi-a scos socrul peri albi, ca nu trebuia dus la doctor, ca nu ii trebuiau atatea injectii, ca nu trebuia sa il duca la dr nr. 2, ca nu trebuia antibiotic, ca nu trebuia sa il lase singur, ca trebuia sa i sa dea mai multa atentie, ca daca incerca sa il forteze mai mult sa manance, si daca ii trebuia mai mult timp iepuroaica in vizita... va dati seama ca dupa asemenea idei repetate de o mie de ori, si dupa ce l-am vazut pe socru ca nu mai vrea sa manance si ca repeta aceleasi lucruri, ne-au cam lasaat nervii si ne-a cam sarit tandara.intr-un final, la sfarsitul unui weekend chinuitor pt noi 4-noi+cumnatul si cumnata, a inceput si socra-meu sa admita ca iepurele nou e dragalas si s-a apucat sa il hraneasca si el. cred ca mi-am platit pacatele pt toate vietile trecute! nu mai vreau sa aud de nici un iepure, ca il fac friptura cu mana mea!

chris 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DONIA,CHRIS,
va multumesc pentru gindurile bune...si eu gindesc la fel si sintem intra-devar recunoscatori ca totul s-a soldat doar cu reparatia masinii care ,sincer pentru mine nu este un avut...,este o necesitate.Nu imi pasa de loc de bani si amindoi gindim la fel in aceasta privinta ,in viata noastra de cind sintem impreuna am dat cu piciorul la foarte multi banii de citeva ori...,doar ca sa fim impreuna sau ca sa avem parte de liniste sufleteasca,lucruri muuuuultt mai importante in viata noastra decit orice altceva.Tocmai de aceea sint asa de fericta si ma consider o femeie norocoasa...,pentru ca am liniste sufleteasca,fericire,intelegere si pentru ca cei apropiati sint sanatosi si nu ma afecteaza faptul ca nu am casa ...sau ca nu am un venit sigur...,astea sint lucruri pe care le dobindim in timp atit timp cit sintem DOI!!!

Va pupic tare si va transmit cele mai calde ginduri de aici de pe malul marii ,unde oamenii sint parca mai buni ....,sau asa imi place mie sa-i vad.

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput