Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetele mele dragi....azi am lenevit toata ziua.....maine din nou la munca....am mai intrat sa va citesc......ma bucur ca sunteti toate bine...
Dandusa imi pare rau pentru sotiorul tau......si noi am trecut printr-un accident asa ca stiu ce inseamna.....
Asiza ca scump dar merita......e asa de cumintel....
Bebe nostru a fost asa de lenes azi....cred ca se odihneste si el...ca maine merge cu mami la servici.......
Va pupic pe toate

alexandra 26+ cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc roana...in comparatie cu zilele trecute..azi a fost un mare lenes...asa face mereu...cateva zile e foarte vioi dupa care zici ca doarme toata ziua...off..daca ar fi langa mine l-as trezi...nu mai am rabdare pana la sf lui noiembrie cand va veni ziua sa-l aduc pe lume..imi e asa drag....cred ca si voi simtiti la fel
referitor la arsuri..de la cate saptamani ati inceput sa le aveti?? nu e obligatoriu sa le avem toate nu??? stau si ma intreb care o fi cauza..

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga Dolores de vreo 2 saptamani am inceput sa am aresuri dar asa preegnant numai de vreo cateva zile. deci de pe la 26 dar...probabil ca nu la toate se manifesta la fel.
Asda gandesc si eu ca abea astept sa il am pe bebe langa mine sa il pup cat vreau si mie mi-e drag de mor. si ma gandesc numai la el. cred ca o sa il sufoc cu atata dragoste.
Si eu cand e asa mai lenes ma ingrijorez. dar e normal sa mai ia cate o pauza.credca doarme si el. cand sunt chiar ingrijorata ca nu l-am simtit mai multe ore ma pun pe spate si ii vorbesc si ceva tot simt.
Te pup si stai linistita ca e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

sper ..poate ca eu scap de arsuri...dar chiar daca le-as avea....merita..ce nu suport eu pentru bebe....il iubesc asa mult ca uneori imi dau lacrimile de drag si de nevoia de a-l tine odata in brate...si eu ii vorbesc, il mangai..multe alte lucruri...

quote:
Originally posted by roana

Draga Dolores de vreo 2 saptamani am inceput sa am aresuri dar asa preegnant numai de vreo cateva zile. deci de pe la 26 dar...probabil ca nu la toate se manifesta la fel.
Asda gandesc si eu ca abea astept sa il am pe bebe langa mine sa il pup cat vreau si mie mi-e drag de mor. si ma gandesc numai la el. cred ca o sa il sufoc cu atata dragoste.
Si eu cand e asa mai lenes ma ingrijorez. dar e normal sa mai ia cate o pauza.credca doarme si el. cand sunt chiar ingrijorata ca nu l-am simtit mai multe ore ma pun pe spate si ii vorbesc si ceva tot simt.
Te pup si stai linistita ca e bine

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va multumesc din suflet pentru gindurile bune si pentru griji.Va iubesc pe toate .

Mie mi-a dat Dicarbocalm pentru arsuri ,medicul de familie...,dar eu nu am luat pentru ca nu am vorbit cu dr meu ginecolog.Am incredere si in dr de familie...,dar ce tine de medicamente...nu prea iau asa...si daca nu sint eu impacata ca am vorbit cu al meu dr...,prefer sa rabd si sa mai astept putin.Pe 22 August merg la control si am sa il intreb pe el atunci...,pina atunci am sa incerc cu ce faceam si cind aveam arsurile de dinainte de sarcina din cauza gastritei...:mierea pe stomacul gol...este cel mai bun pansament,apoi un ceai de sunatoare este calmant in cazurile de gastrita si eu stiam un tratament naturist pe care l-am urmat si care a dat cel mai bun rezultat.Anume:ceai de sunatoare,ulei de masline,miere si alcohol(am uitat de cite grade),toate astea amestecate in cantitati ,pe care le-am scris undeva...,luat cite o lingura din aceasta compozitie zilnic pe stomacul gol si trece gastrita ...!!!Acum...,in situatia noastra ...nu stiu daca este recomandat sa luam acel alcohol...,drept urmare vom lua doar ceai de sunatoare si miere care nu au ce sa faca rau...,nu?Merita sa incercam.

Sper sa va ajute cumva sfatul meu.
Vroiam sa va spun ca eu simt ca nu mai am organe...,Crinuta mea da din picioare peste tot...si imi lasa impresia ca este numai ea la mine in burtica azi am simtit-o foarte des in partea dreapta sus sub sin... si stateam si ma intrebam ...,pe unde o fi ficatul meu...?!?Apoi o mai simt sus in cosul pieptului si cred ca acolo ar trebui sa fie stomacul meu,nu?De splina nu va mai vorbesc ..,nu am mai simtit-o saraca ...,s-o fi cuibarit si ea pe undeva...

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,cum ziceau si fetele,bine ca nu ai fost si tu in masina,si bine ca nu a patit sotul tau nimic,in rest...se rezolva toate.
Nici eu nu am arsuri,inca,poate ma vor apuca si pe mine,cine stie..Si bebelusa mea are zile si zile la capitolul miscare.Cateodata e asa lenesa,cred ca doarme,si in alte zile misca tot timpul.Deocamdata au un program haotic.
Va pup pe toate!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu am arsuri inca de la inceputul sarcinii, dupa ce vomam ramaneam cu ele toata ziua. si dupa ce am scapat de voma tot cu ele am ramas dar acuma ma deranjeaza groaznic cate-odata asa ca mi-am intrebat dr. ginecolog care mi-a recomandat Rennie (sper c-am scris corect) sau Dicarbocalm. aceleasi lucruri mi le-a recomandat si medicul de familie plus ceaiul de sunatoare. Si eu am inceput cu ceai deoarece nu vroiam medicamente dar din pacate nu a avut nici un efect ca atare am vrut sa-mi iau dicarbocalm dar nu am gasit si mi s-a dat un echivalent al acestuia se cheama Bi-carb. Ieri dimineata am rontait prima pastiluta si ca prin minune mi-au disparut arsurile.
Leyla 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

am uitat sa ne schimbam semnatura.......

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FLORENTINA,am reusit in sfirsit sa salvez si eu acel program cu poze dragute numai cu bebelusi si numai pot de dragul lor...,imi place la nebunie si chiar mi-au venit ideii de poze cu printesa mea...,poate ii voi face si eu intr-o zi asa poze dragute...mersi mult
Fetelor dureaza ceva pina se deschide....,dar merita sa astepti,o sa va placa la nebunie.Am incercat sa-l salvez si sa-l pun aici ,dar nu am reusit si nici nu stiu daca se poate.

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Florentina,te-.am adaugat la messenger,asa poate osa reusesc si eu sa vad filmuletul.
Madaluta
,ce furmos ai pictat burta!
Marinela,felicitari! pune-ti la semnatura.
Alexandra,te intrebam de carente de fier ca parca ai zisc a ti-a recomandat sa iei fier.Atunci pt ce ti-a dat ?
Bunica ta sigur te va pazi de acolo de sus,in momentul nasterii !!
dandusa
,imi pare rau de masina..sper ca era totul in regula cu asigurarile celorlalti si se repara. masina se repara in functie si de voi,adica nu ii lasati sa faca asa de capul lor,ca doar platiti o asigurare!vedeti voi ce si cum,dar nu inchideti ochii.bine ca sotul nu a patit nimic!
bineinteles ca ii cunoate deja vocea tatalui!
dolores,mai e putin putin si ai sa il tii in brate! sa vezi ce repede trece!

o duminica frumoasa va doresc!

20

Mergi la inceput