Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
CHRIS,m-am prapadit de ris,esti simpatica foc....
![]()

,sa ne trimiti tot timpul mesaje din astea haioase ca esti talentata!!!
dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
alexandra_25 spune:
eu am intrat sa va spun noapte buna......si citeam ce a-ti scris...mai fetelor eu cand vad cum se misca bebei la voi....cum zicea dandusa....pai eu asa din cand in cand cate un sut si gata....oare sa fie normal?......
Dolores sunt tristutza....
...ca pe mine nu ma mai bagi in seama...nu ma mai iubesti?....![]()
Si eu am fetelor arsuri la stomac.....dar nu iau nimic...imi trec de la sine....dar daca ma ia si nu mai pot iau si eu un Dicarbocalm....
aelita sincer nu stiu de ce mi-a dat fier....ma gandeam ca stie ia de ce.......iti multumesc mult pentru raspuns......
Iar am probleme cu incaltatul....acu de vreo 10 minute ma gandeam cu ce sa ma imbrac maine la servici...si la noi a plouat..si ma gandeam sa-mi iau pantofii....de abia ii suport in picioare....ce o sa ma fac pana in noiembrie?.....groaznic....
Atatea fete nu ne-au mai scris de mult timp.......oare ce face cristina?...cum mai e in Dubai?....doar atat ma gandesc de cand nu mai intra....sa fie bine...
Asizuca unde-mi esti?.....vad ca nici tu nu ai venit la apel acuma seara.....
Va las.....ma duc la nani....maine de la capat...sper sa am timp sa va scriu.....pupici dulci la mamici si la burtici....
a
alexandra
27 + cu 
poze
danita spune:
fetelor am pus in emailul comun un material de citit .
l-am primit si eu asa ca il daruiesc mai departe .
pupici la burtici !
D
BeBelusca
aelita spune:
stiu,dolores,uneori si mie mi se pare infinit de lung timpul asta...apoi cand ma uit in urma si vad cate saptamani au trecut,mi se pare acumc a au trecut trepede.si zic: uite,icna atata si GATA!
Plus ca,uneori imi zic ca e minunat acum,sunt fericita,si de ce sama grabesc ? De ce sa nu profit din plin de cea mai minunata perioada din viata mea.?
bamboletta,eu cred ca varicele nu au un timp anume,pot aparea oricand.mai ales in ultimele saptamani,cu greutatea si daca stai in picioare mult..
oriccand e bine sa te igrijesti.
iar daca mama ta are probleme nu neaparat trebuie sa ai si tu ! pt ce te agiti daca nu ti-a aparut nimic ?ca nu apar asa peste noapte !
si eu sunt importiva medicamentelor,dar nu cred ca e cazul sa plangeti de dureri si sa nu luati nimic,asa cum spune si Donia
chris
ma distrez copios cu iepurele tau.
dar ce vrei sa le faci,batranii si nu umai,se ataseaza de animale,si sufera si ei in felulor cand le moare. e un fel de-al lui de a depasi momentul,prin acel repetat si stresant "daca" ...incearca sa gaseasca un "DE CE",si se simte vinovat ,ii simte lipsa...Nu ai ce-i face,decat sa il intelegi,sigur ii va trece si va indragi celalalt iepure.
alexandra,ma gandeam sa nu iti dea asa,de dragul de a da ,ca sunt multi care dau vitamine si fier fara sa fie nevoie.dar poate ca stie el de ce ...
sper sa fiti toate bine si sa aveti o saptamana minunata!
20+ 
aelita spune:
suntem 28
si 39
!
ne-au luat-o baietii inainte!
Sa va traiasca,tuturor,sa fiti fericiti !!
20+ 
dolores spune:
buna dimineatza...eu nu am dormit bine...azi incep munca....nu am chef de nimic, deocamdata....sarcina, e ciudata in felul ei...parca te napadesc tot felul de sentimente, ganduri..uneori simt ca ma sufoca..simt o neliniste ca nu sunt in apele mele...dar sunt fercita pentru viata care creste in mine....sper sa nu iasa bebe cum nu trebuie la starile pe care le-am avut in ultima perioada...![]()
alex..cum sa nu vorbesc cu tine...doamne fereste..imi esti atat de draga si tu si fetele...nu ai vazut ce disperata am fost cat nu am avut calculator?? ma ducem la mama ca sa va citesc si sa va scriu cate ceva....bebele tau ce face??e miscaretz zilnic??cum o sa-l cheme pana la urma?? te pup si daca mai crezi vreodata ca nu te mai iubesc sau ca nu vreau sa vorbesc cu tine..pai chiar o s-o fac ca tare ma mai superi....uite un pup dulce 
la 9 trebuie sa fiu la munca...mai intru atunci sa va mai scriu....va pup si va doresc un inceput de saptamana cu cat mai putine griji, cu cat mai multa bucurie in suflet. va pup
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
dolores spune:
aelita somn usor si vise placute ca dupa cate am observat te-a prins iar 4 si ceva dimineatza...noapte alba ai avut...te pup...lasa pe bebe sa se faca mare..eu vorbesc , care acum in perioada asta ar trebui sa dormim cum trebuie....si eu sunt chiauna si nu ma odihnesc cat ar trtebui si cand ar trebui...tot pe dos le fac si eu ca prostanaca..am senzatia cat pot mai mult decat trebuie..in fine..te pup
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
alexandra_25 spune:
Buna dimineata mamici cu burtici.....si eu sunt la servici....si asa as fi dormit.....la noi ploua...si parca e o zi de toamna.....si azi se prevede multa treaba....
Dolores sa ma ierti daca sunt eu asa mai pisaloaga....
.....stiu ca tu nu facu diferente intre noi......uite mai iti dau un pupic ca sa nu te superi pe mine si sa nu ma mai iubesti...
.....chiar aseara va ziceam ca atunci cand citesc ca povestiti ce miscareti sunt bebii vostrii....al meu da asa din cand in cand cate un piciorus si gata....aseara se ruga tati de el...i-a cantat...l-a pupat si nimic...am mangaiat eu putin burtica si pac...a dat un piciorus...dar el era suparat ca pe el nu il iubeste...
La nume ma tot gandesc fetelor si parca niciunul nu mi se pare potrivit...cand vad ca voi deja stiti.....nu stiu de ce nu ma pot decide.....
Va pupic si va doresc o zi minunata......
Dolores servici usor !
alexandra
27 + cu 
poze
dianav spune:
Buna dimineata!
Am fost la ecografia de 21 saptamani, voi avea o fetita, e in parametri si sunt bucuroasa, insa as dori sa imi spuneti si mie ce e cu IR-urile astea. Pe partea stanga mi-a iesit IR 0,66 si IP 1,20 si scrie pe fisa rezistenta usor crescuta. Ce inseamna asta?