Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
chinico spune:
Buna dimineata dragele mele burticute.
Iar ma lipsit cateva zile.
Asa cum zicea si Dolores, daca saracul meu bebe va fi afectat de starile prin care trec eu, vai si amar, imi plange sufletul de mila lui. Poate e normal. Sau poate avem toate zile negre, dar nu vorbim despre ele.
Sambata pe la 18.00 ne-am imbarcat in masina si am luat drumul spitalului, am fost absolut disperata. Nu ma intrebati de ce, in afara de faptul ca bebe nu mai daduse din picioare de vreo 10 ore si eu aveam niste scurgeri ciudate, nimic..dar uite ca la urgente am dat peste o ginecoloaga extraordinara. M-a linistit. Bebele meu dormea dus, l-a trezit, a cascat cat l-a tinut gura, si s-a culcat la loc. L-a masurat din cap pana in picioare.Pentru prima oara s-a uitat cineva si la placenta, gradul de maturitate e 0, si la cordonul ombilical...V-am spus eu ca imi faceam griji muuulte din cauza ultimelor masuratori, totul era ok, numai caputul cu 2 saptamani mai mare..si uite ca l-a masurat doc din nou si e numai bine, ale mele ginecoloage au o eroare de 1 cm!!!!!! Ce sa mai spun. Nu mai stiu nici eu.
Dandusa Doamne ajuta ca nu erai si tu in masina, Doamne ajuta ca al tau sot a scapat nevatamat din toata tarasenia, si lasa, masina e tabla, se repara. E important sa o ai, si daca trebuie sa faceti naveta Constanta Eforie nu stiu cum va descurcati cat e in reparatie, dar tot bine e ca numai tablaraia s-a indoit, si nu niscai oase...
Si eu am arsuri, si ciudat, numai noaptea. Am observat ca atunci cand am o zi "amara" am probleme si cu stomacul. Sambata spre duminica m-am trezit la 3 noaptea si m-am invartit nauca prin casa, nu mai stiam ce sa fac din cauza arsurilor. Donia, dicarbocalm nu am, ca zau l-as fi luat. Stiu insa ca nu e bine sa stai culcat cat ai arsuri stomacale, e bine ca torsul sa fie in pozitie ridicata, si uite ca ieri noapte dupa juma de ora de citit in fund mi-au trecut si arsurile si am putut sa dorm mai departe.
Nici bebe meu nu e la fel de activ in fiecare zi. Asta stiu acum,dupa ce sambata m-am mai procopsit cu 10 fire de par alb. Ieri a topait de la 5 dimineata. Azi cred ca sforaie inca.
20+
alexandra_25 spune:
chinico ma bucur ca ne-ai adus vesti bune....sa dea domnu sa fie tot asa....nu iti face griji...la fel sunt si eu....am impresia ca e vreo problema si imi fac atatea griji si "fire albe"...cum ziceai tu si dupa ce vad ca totul e ok...sunt in al noualea cer.....
Si eu acum sunt suparata cu rezultatele la analiza.....iar albumina...iar hematii....dar incerc sa fiu optimista gandindu-ma ca bebe e bine si ca nu se poate intampla nimic....mai bine prevenit....
alexandra
27 + cu 
poze
atudor spune:
Buna dimineata fetelor! Ce harnicute ati fost peste weekend. S-ar spune si despre noi care in sfarsit ne-am mutat in casuta noastra proaspat renovata. Weekendul numai pt odihna n-a fost, tinand cont ca mai trebuie mici retusuri..mai un geam spalat, mai o mobila mutata, etc. Da-i-ar Dumnezeu sanatate soacra-mii, ca fara ea nu stiu ce ne faceam
. Ne-a ajutat mult la curatenie si la aranjat. Mai rar asa o soacra, ai? 
Bebicul meu miscator s-a agitat groaznic aseara, si din cat vorbeam mai mult cu el, din atat se agita mai tare, ingerasul mamii scump!
Ma apuc sa citesc din urma, ca am ramas de caruta rau!
Pupiciiiiiiiiiiiiiii
Ana
28+ si 
Dia1609 spune:
dandusa, grija mare la ceaiul de sunatoare, ca si eu foloseam pt. crizele de fiere, si mi-a zis cineva ca nu e bun in sarcina, ca poate declansa contractiile... si am cautat si eu si am gasit pe un site lista cu ceaiurile interzise in sarcina si era trecut acolo.... eu nu am mai luat de atunci, desi ma ajuta in crizele de fiere.....
Dia
23+ cu 
dolores spune:
chinico...de 10 ore nu l-ai simtit si dormea???offf asa mult doarme? bine..stiu ca trebuie sa doarma muuuult...dar chiar asa sa ne bage in sperietzi???off...ma bucur ca e bine bebe
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
dolores spune:
felicitari pentru fetita 
despre IR nu stiu nimic..poate fetele iti pot spune ceva
quote:
Originally posted by dianav
Buna dimineata!
Am fost la ecografia de 21 saptamani, voi avea o fetita, e in parametri si sunt bucuroasa, insa as dori sa imi spuneti si mie ce e cu IR-urile astea. Pe partea stanga mi-a iesit IR 0,66 si IP 1,20 si scrie pe fisa rezistenta usor crescuta. Ce inseamna asta?
dolores
24+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
luly spune:
Salutare fetelor!
Sa aveti o saptamana usoara si racoroasa (eu deja ma topesc de caldura).
Multumesc fetelor care m-au felicitat pt
. Eu ma bucur ca e fetita ,chiar dc tati intr-adevar spera la un baiat. El este topit dupa Diana,pt el e cea mai frumoasa,desteapta si simpatica fetita si nu vede cum a 2-a se va ridica la standardele impuse de Diana.
Roxana C. nu incepe si tu. Si asa tati spune de la inceputul sarcinii ca este penultimul bb, dar mie imi ajunge. Fizic nu ma mai vad in stare, chiar dc nu pot sa ma vait ca am avut sarcini cu probleme prea mari. Dar pana si el a lasat-o mai moale parca. Cred ca se gandeste ca-i mai bine cu 2 fete decat cu 3
.
Felicitari fetelor care ati mai aflat ce aveti in burtici.
Chris80 imi pare rau pt ce-ai patim din cauza bietului iepure.Te inteleg si socrii mei au o pisica la care tin f. mult. Din cauza ei (ca era f.bolnava)nu au mai venit la noi anul trecut. Eu nu am fost prea afectata, dar ei da.
Dandusa imi pare rau de accidentul sotului. Bine ca v-ati ales doar cu sperietura (+ masina sifonata).
Pupici la mamici si burtici

Luly
23s cu
si
Diana (04.12.2003)
luly spune:
In legatura cu patutul
.
La Diana, am avut patut de lemn (imprumutat). Mamica care mi l-a dat a zis ca fetita ei a dormit in el pana pe la 3 ani. Numai ca eu (de fapt Diana) nu l-am folosit prea mult, datorita faptului ca era destul de jos, iar Di a fost un copil f. dificil din punct de vedere al somnului (si acum este pt ca inca are nopti in care se trezeste de cate 2-3 ori) plus ca nu era genul care sa manance doar la 3 ore. Deci mi-am distrus spatele de cate ori trebuia sa o iau/pun din/in patut. Asa ca am fost nevoita sa o iau in pat langa mine relativ repede, contrar tuturor sfaturilor (tati dormea in alta camera pt ca nu ar fi fost chip sa se odihneasca in aceeasi camera cu Di).
Deci fetelor sfatul meu e sa dormiti acum cat mai mult, ca mai incolo nu se stie.
Acum la bb 2 o sa iau un patut de panza (tot imprumut) si sper sa ma ajute mai mult pt ca am vazut ca are inaltimea reglabila. Bine, acum mai depinde si de bb2 dar sper sa fie mai linistit ca Di (ca doar asa zice lumea ca la bb2 e mai usor).
Sigur o sa dorm cu bb in camera,macar pana isi face cat de cat un program, pt ca nu are sens sa-i stresez si pe restul din casa cu drumurile si plasetele din noapte.
Deci cam atat pe tema patuturilor,dar revin ca am ramas datoare si cu alte raspunsuri.
Pupici la mamici si burtici 

Luly
23s cu
si
Diana (04.12.2003)
chinico spune:
Dia multam de info legat de ceaiul de sunatoare!!! Aici e frig rau, sunt 10 grade, si am trecut pe ceaiuri fierbinti, am si ingurgitat vreo 3 de sunatoare, gandindu-ma ca precis e bun!!! Hait ca ba!!! Asa ca, sar'mana
Da' musetelul e ok? Ca si din ala am prestat..
Alexandra si eu tot asa..mai bine suflu si in iaurt decat sa ma ard. Uite insa ca nu mai am pic de incredere in ginecoloaga mea, si mai am juma de sarcina in fata. Din cauza masuratorilor ei false m-am stresat si super stresat. Fraiera io, ca nu imi caut alta...
Atat timp cat bebeilor le e bine, las ca ne e si noua..
Dolores da copchilul tau bataie toata ziua?? Voi sunteti mai maricei, dar oricum...uf, ca iar m-ai pus pe ganduri..o fi bebe al meu un puturos...Sunt insa fericita cand il simt, crede-ma,si daca e numai o data pe zi. 
20+
Lavinia_P spune:
Salutare,
Chinico, nici eu la 20 de sapt nu il simteam zilnic.Dar vei vedea ca de la zi la zi va misca mai mult si nici nu vei realiza cand au inceput safie mai frecvente suturile.Si mai puternice,bineinteles.Al meu o sa aiba muschi seriosi la ce face pe acolo.
E ciudat,in week end am fost la tara si a fost si el foarte linistit.Cred ca aici acumulez o tensiune inconstienta pe care el o resimte si e mai agitat. ![]()
Aseara am dat de "super nany" la TV- ati vazut familia aia cu 10 copii?Am ramas socata. Si femeia aia inca arata atat de bine si era atat de calma.. dar sigur erau o religie din asta care nu accepta contraceptia si nici nu isi refuzas sotul :)(dupa numelebiblice alecopiilor).Pai femeia aia a fost mai mult insarcinata la viata ei..Bineinteles camare lucru nu a reusit spernany cu atatia strumfi odata si cu parinti "lasa-ma sa te las".
As vrea eu sa dorm acum mai mult,dar de cand nu mai am activitate am si insomnii- ba e cald,ba tantari,ba pipi, ba cainii comunitari..si asa acumulez doar 4-5 ore pe noapte.
Va pup!
Lavinia 24+