Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
asiza spune:
Raluca, de ce mergi tu la cardiologie??? Puls ingrijorator sau ce? Te intreb pentru ca si eu am niste palpitatii de ma trezesc din somn, puls 100 de cate ori am fost la control, ma gandesc ca poate nu mi-ar strica si mie un control, desi medicii astia imi spun sa nu-mi fac probleme ca e normal sa ai pulsul marit in sarcina...insa cateodata am impresia ca am 200 pulsul asa mi-o iau la goana bataile inimii....Oare ce sa fac?
Oana 21+
Raluca_u spune:
Asiza eu nu pot sa zic ca am probleme cu pulsul. pana acum vreo luna am avut prob cu tensiunea ca era 8 cu 3, cu 4 dar acum a mai crescut si tensiunea. eu nu ma simt rau in vreun fel dar doctorita a insistat f mult sa fac un control amanuntit la inima. eu am avut ceva prob la inima - am renuntat la inot de performanta din cauza asta dar nu m-am simtit niciodata rau. acum mai asteptam pana maine cand o sa vedem cum stam.
va pup
Raluca 26 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dandusa spune:
Am intrat si eu sa va citesc ...,in sfirsit!
Am fost un pic suparata zilele astea si de aceea nu am avut nici starea ncesara sa mai intru pe net...!
Claudiu a avut un accident de masina vineri dimineata....,slava domnului ca el nu a patit nimic...,nu a avut decit febra musculara ,dar masina arata groaznic...!!!Vina nu a fost a lui ,o idioata l-a lovit din spate si el a intrat in ala din fata ,asa ca masina noastra a fost cea mai afectata dintre toate trei ,ca doar l-au prins la mijloc....Acum este greu fara ea ..,ca asta era piinea lui ,fara masina este ca si cum nu ar avea miini...,se misca greu si ...,ma rog asta este ,bine ca el este bine si bine ca nu am fost cu el in masina ...,ca doamne fereste!!!
Azi dimineata m-am trezit cind a plecat Claudiu la terasa,pe la 7 si nici ca am mai reusit sa dorm de atunci...,eu am mari probleme cu arsurile ,simt ca mor ...,este groaznic si daca stau culcata ...simt parca mai mult.Aseara stateam in fund pe marginea patului si ma vaitam de parca nasteam...Inainte am tot avut probleme cu stomacul si ma gindesc ca s-ar putea sa fie si de la stomac,dar eu nu pot tine regim acum pentru stomac ca ar insemna sa pierd ceva kg...si n-as avea voie sa maninc nici lacatate ,nici prea multe fructe...Cind tineam regim pentru gastrita mincam piure de cartofi ,piine prajita,oua fierte si supe si slabeam pe zi ce trece...
Sa speram ca m-or mai lasa si pe mine macar o zi ..,ca nu se mai poate...!
Azi ne-am propus sa lenevim ca asa se intimpla de obicei duminica...am sa fac niste gogosi care n-or sa ma ajute deloc cu arsurile mele...,dar mi-e cam pofta si asta de vreo citeva zile.Crinuta noastra este jucausa tare si mami se distreaza copios pe seama ei...,tati este topit ,ii cinta de zor o pupa de o albeste...si ea paraca ii stie vocea..,de fiecare data cind il aude pentru prima data pe ziua respectiva...,incepe show-ul...,eu cred ca stie ca este tati!Emotionant tare pentru noi...
dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta
Cleomoni spune:
Buna burticoaselor,
Ieri am fost prin oras si am vazut lucrusoare pt bb si mobila pt camera lui.Fetelor patut singur incepe de la 5 mil si ajunge pana la 10mil.Am vazut super mobila un dulap mare unul cu rafturi masa de infasat cu rafturi si dulapior jos, patut din lemn toate la 26 mil dar dragute de nu-i adevarat, eu am vrut sa le cumpar pe loc dar azi am fost si cu cineva care face cu mobila pe comanda si sa vedem poate le face mai ieftin daca nu asta e le cumparam pe acelea, pt bb tot ce e mai bun.
Va pupic, ma duc in urma sa mai citesc ca nu sunt in tema cu ce ati mai scris!
Cleo 25+ saptamani
Cleomoni spune:
Dandusa imi pare foarte rau pt cele intamplate sotului tau, dar bine ca e bine, Doamne fereste daca ajungea pe la spital, in fine masina o reparati voi pe asigurare, nu?
Pupici si nu mai fi suparata ca toate sunt trecatore, uite inca un pt bb.
Cleo 25+ saptamani
dolores spune:
dandusa ma bucur ca nu ai fost in masina...ma bucur ca totul este bine..si sa dea dumnezeu sa se rezolve si cu masina.
cleo sa ne spui ce ii cumperi lui lizi..azi david e foarte linistit..are zile si zile...micutza lizi e la fel zilnic??
dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
dandusa spune:
Sa nu uit sa va multumesc fetelor care mi-ati raspuns si sa nu va suparati pe mine ca am sa va raspund mai greu...,va pup pe toate .
VERONICI,ziceai ca erau camere cu doua paturi ...pai este bine intr-un fel ca nu stai singura cuca...si rezervele cit mai costa acum?Ma bucur ca nu sint gindaci acolo...ca as inebuni sa vad vreunul prin preajma ...si bebe zici ca va sta cu noi in rezerva?Ce-ai mai aflat...?
IULY,multumesc de raspuns si ma bucur ca am aflat ca ai nascut cu CRISTUREANU...,asa am sa te trag de limba ...de una de alta...!Povesteste-ne cum ai nascut cu el si spune-mi si mie cit ai de gind sa-i dai lui si celorlalti...,ca doar tu stii mai bine cum merge treaba.Eu habar-nu am cit ar trebui sa -i dau pentru o nastere normala si asistentelor ...!!Mie imi place foarte mult de el si as vrea sa ramin pacienta lui .Tu cum vrei sa nasti?Noi am vorbit despre nastere pe 19 iulie ,la ultimul control si m-a asigurat ca totul va fi bine,vom face epidurala si o sa ma ajute.
Am vazut printesa FLORENTINEI...,mi-au placut foarte mult pozele si fetita este o scumpa foc!!!Sa-ti traiasca ,FLORI.
dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta
dandusa spune:
Sa inteleg ca sint doar eu si cuscrele...,pe forum?!?
Fetelor va multumesc pentru grija ...,si va imbratisez cu drag.
Da,el nu va plati nimic...,doar tipa va rezolva totul...,dar stii cum este ...luni vin astia de la asigurari sa constate...,apoi fac dosarul...,aproba si astia de la ASTRA ,am inteles ca nu prea schimba...,doar repara,sint cam zgirciti!O sa dureze cam mult... pentru noi este foarte mult...,dar asta este bine ca este doar masina si sincer ,el daca este bine..asta conteaza,ca masina...se face sau ...,luam alta ...sau nu mai vrem masina...,noi sa fim sanatosi!!!Va pup,cuscrelor,dragutelor!
dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta
Raluca_u spune:
dandusa chiar vorbeam cu ionut de voi si ne intrebam ce mai faceti.
imi pare rau de ce s-a intamplat dar bine ca nu a patit nimic Claudiu, ca restul se repara.
aveti grija de voi si de Crinuta.
Raluca 26 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roana spune:
Dandusa bine ca e el bine si ca nu ai fost in masina. asa am patit si noi pe la inceputul sarcinii mele dar eu eram in masina. nu stiu daca va mai amintiti. tot asa ne-a lovit din spate noi pe ala din fata dar la noi nu a fost chiar asa grav si s-a rezolvat relativ repede. eu m-am speriat tare dar slava domnului nu am patit nimic.
Draga dandusa si eu am mari probleme cu arsurile. nu stiu ce sa mai fac imi vine sa plang. noaptea e cel mai rau. chir vroiam sa va intreb voi fetelor ce faceti sa mai treaca? io simt ca innebunesc. nu pot sa dorm deloc de arsurile astea si am incercat sa mananc cat mai variat si fara prajeli sau ce stiu ca le provoaca dar degeaba.
ce sa facem? poate stie careva.
dolores si bebe meu are zile si zile cand e tare miscaretz cand abea il simt. dar poate se mai odhinesc si ei
va pupicim pe toate