Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
alexandra_25 spune:
Florentina si eu cautam pozele de cand ai nascut-o pe Maya...eu aseara le-am vazut acelea cu ea marisoara....ce micuta a fost si acum ce maricica e........ma emotionez cand vad bebi asa de mici....
Au avut dreptate fetele....se vede ca nu ai nascut in romania....ce ma supara chestiile astea...de ce la noi nu poate fi asa?...nu cred ca noi vom mai prinde la noi asa ceva...
Dar de ce nu ai ramas in America?
alexandra 26+ cu
poze
Florentina G spune:
Alexandra, cum spuneam si mai devreme cel mai mult m-a impresionat atitudinea celor de la spital. Moasele care m-au ajutat sa nasc au invatat sa numere in romaneste pana la zece! Au fost minunate, s-au purtat cu mine de parca le-as fi fost prietena sau sora.
In State am fost la un curs de doi ani, timp in care mi-am cunoscut si sotul, roman si el insa dornic sa se intoarca pe meleagurile natale dupa mai multi ani petrecuti printre americani. La fel de dornica am fost si eu sa ma intorc, insa mai mult pentru a-mi impartasi bucuria ca am un copil cu toata familia si toti prietenii. Acum insa vad lucrurile altfel, chiar si sotul are un regret ca ne-am intors totusi il las sa incerce ce si-a propus sa faca aici.
Doctorul la care merg acum mi se pare un om minunat, cu aceeasi deschidere catre oameni ca si cel de dincolo si mi-a promis ca va face tot posibilul sa am o nastere mult mai usoara decat prima!
Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
alexandra_25 spune:
Esti norocoasa Florentina sa ai asa un medic.......oricum aici te lovesti de atatea chestii....si daca ai fost peste hotare e greu ca ai cu ce sa compari...
Eu am intrat sa va spun somnic usor....am facut si acum ma duc la ......va pupicesc pe toate burticile si pe bebei....sa visati frumos........
alexandra 26+ cu
poze
dolores spune:
noapte buna tuturor...inca nu ma culc..dar decat sa baintui singura pe aici....va pup, pe maine
dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
dolores spune:
niste site-uri dragutze cu bebei
http://channel.nationalgeographic.com/channel/inthewomb/gallery_01.html
http://www.prolifeamerica.com/4D-Ultrasound-pictures/
http://www.handbag.com/galleries/gallery/lifestyle/pregnancy_and_conception/family_babywomb/
dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
m_monique spune:
si la noi bebe va dormi cu noi in camera, ca avem apartament de 2 camere.
inca nu stiu unde ii vom pune patutul in camera, dar la asta se va gandi tati ca doar e inginer.
inca nu ne-am gandit nici ce patut ii vom lua. mai studiem piata. poate se va oferi vreo cunostinta sa ne doneze un patut. deja o prietena s-a oferit sa ne doneze: carucior, scaun de masina si cosulet.
21 + cu
Nunta noastra
Raluca_u spune:
una dimineata burticute
noi suntem bine si maine dimineata la 8:30 avem programare la o clinica pentru investigatii cardiologice. sper sa fie totul bine si sa nu am surprize. eu vreau sa nasc natural si deja se aduna ganduri ca m-a pus sa fac toate astea sa vada daca este posibil, ca doctorita cred ca nu prea crede ca pot normal. Ea nu mi-a zis nimic doar sa fac controlul dar eu stiu...
roxana carucior gen landou nu aveau.
felicitari celor care au aflat de fetita si baiat. sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Aka daca mai intri si citesti trimite-mi si mie un PM cu nr tau de tel ca atunci l-am notat gresit are cu o cifra mai mult.
multi pupici la burtici
Raluca 26 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
m_monique spune:
va doresc o zi buna.
ma duc sa ma imbrac, ca ma scoate tati la plimbare.
21 + cu
Nunta noastra
asiza spune:
Buna dimineata!
In sfarsit a fost o noapte relativ linistita si am putut si eu dormi pana la 10.30 ! Cred ca pentru ca a fost tati langa mine sa ma tina in brate, ca altfel iar as fi fost sus cine stie la ce ora anormala....
Alex, frumos cadou pentru sotul tau...cam scump...dar ei merita, nu?!?
Florentina, te inteleg perfect...si noi am patit la fel...ne-am dorit asa de tare sa venim inapoi din UK, iar acum...nu-ti spun cat regretam...oricum noi am hotarat ca nu mai stam mult p-aci...
Va pupicesc pe toate, merg sa-mi fac un dush si apoi mergem si noi la plimbare...
Oana 21+