Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
adinazot spune:
FLORENTNA,ce faine sunt pozele,mi-am dat seama ca nu ai nascut pe aici.Si mie imi e cam teama de conditiile din spital de la noi,si mai ales de "amabilitatea" personalului din spital.Le trebuie multa lamaie la indemana tot timpul,ca sunt tare scarboase...sa le mai treaca putin greata.
MADALUTA,frumusica burtica de 22 sapt.,maricica
Adina 26+Alessia
poze
Adina diverse
dolores spune:
buna lavinia, nu siu daca tot asa va fi bebe si dupa nastere..in ceea ce priveste bunicii..si spatiul intim..te inteleg perfect...la asta ma tot gandesc cum voi face si cum voi proceda...dar sa se nasca intai bebe si vedem dupa...pup
dolores 23+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
marinelaf spune:
Buna fetelor.
Stiu ca nu v-am mai scris de mult dar acum am timp sa va scriu si am si motiv de bucurie. Am fost la eco șii am vazut bebele, din cite spune medicul bebe este in regula si este baiat..
Miro daca o sa ai timp sa completezi la mine medicul cu care voi naste este Samuel Geza la Maternitatea Oradea.El mi-a spus ca data nasterii ar putea fi 25 decembrie.
-ici si promit ca incerc sa citesc din urma ce am pierdut.
marinela 20 si Andreea 1 an si 6 luni
asiza spune:
Marinela, felicitari.....deci e ...ce frumos, fetita si baietel...super!
Alexandra, si tie ti-a "puscat" calculatorul sau unde esti?????
Cristina, am mai intrebat de tine pe aici, insa deja ma ingrijorezi...sper ca esti bine si te bucuri in continuare de vacanta din Dubai...Hai cu vesti!
Oana 20+
marinelaf spune:
Da asiza baietel ne si doream (nu chiar asa de repede, am fi vrut sa mai creasca aia mica dar bine si acum).
Sper sa nu isi schimbe sexul pina la nastere.
mfit
adinazot spune:
MARINELAF,felicitari pt baietel!!!
Unde sunteti fete dragi?slaba miscare azi pe aici.
Adina 26+Alessia
poze
Adina diverse
alexandra_25 spune:
Buna seara mamicilor...mele dragi.....mi-ati dus lipsa?....ia sa vad eu.....aha asizuca....ti-a fost dor de mine?........sunt bine....am fost plecata...
Viitorul meu cumnat...s-a mutat intr-un apartament si sotiorul meu s-a dus sa-l ajute sa care mobila si eu le-am tinut de urat.....
Ma bucur mult ca-mi sunteti alaturi si sincer azi nici nu am mai gandit negativ.....va iubesc pe toate....pentru ca imi dati curaj...
Acum sa incep cu multumirile pentru raspuns....si sa va salut pe toate...vad ca am noroc ca a-ti fost mai ocupate cu alte treburi..de nu a-ti scris asa de mult....ca trebuia sa citesc ore in sir....
M_monique l-am luat compensat 100%....si am avut pe reteta
gravibinonul , sulfat feros si materna centrum si nu am mai dat nici un ban....eu nu prea mai inteleg cu retetele astea compensate....
Florentina...antibiotic am luat pentru ca in luna a 2-a de sarcina am facut o bronsita urata si tuseam tare.....am luat ospamox...apoi la 4 luni am facut infectia urinara....si acum dupa ce am vazut rezultatul analizelor m-am gandit ca ma asteapta iar antibioticul deoarece mi-a iesit albumina si hematii....
Daca va spun fetelor ce ghinion am eu....ieri ma duc la ginecoloaga mea....si aflu ca ea e insarcinata si ghiciti cand va naste....in noiembrie...nu a zis nimic pana acum....si ii spuneam..eu cine mai nasc?.....cu moasa?....
Miro a plecat deja si nu am mai apucat sa-i spun drum bun...
aelita.....am auzit si eu de cazuri in care tot asa erau picioarele...eu asta nu inteleg de ce se sperie asa doctorii....Nu am avut carente de fier...adica acum la analizele de ieri mi-a iesit un pic de anemie....dar specifica sarcinii...
Asiza i-am luat o pereche de adidasi originali...adidas...asta isi dorea de mult.....Doamne fereste sa-mi puste calculatorul...ca fac urat fara voi.....
Cred ca am ramas datoare cu raspunsul la tema zilei....poate fetele isi mai amintesc de povestea mea....poate pe unele plictisesc....bazele mele era bunica mea care a fost moasa de la 21 de ani....a ajuns cea mai buna de la maternitate...a fost numita "perla moaselor"...dar nu a mai ajuns sa fie alaturi de mine la marele eveniment...asa cum isi dorea ea si eu la fel...ea a murit anul trecut pe 7 august...dumnezeu sa o aiba in pace....ea a mosit aproape toti copii de varsta mea din Sighet.....asa ca am luat legatura cu moasele care au furat meseria de la bunica....si toate isi doresc sa imi fie bine...au iubit-o pe bunica....de aia sunt eu asa de increzatoare...de frica ce sa zic...ca mor numai cand ma gandesc...dar ma incred in ele...si la noi conditiile sunt groaznice(la fel ca si pretutindeni)..important e sa ai pe cineva acolo.....
Cred ca v-am plictisit...........nu?
Va pupic pe toate si va multumesc inca odata ca imi alungati gandurile negre....
alexandra 26+ cu
poze
Florentina G spune:
Marinela, lasa ca nu esti singura care face al doilea bebe la scurta distanta dupa primul. La noi va fi si mai mica diferenta de varsta! Ma bucur ca o sa ai un baietel, eu cred ca desi va fi mai greu un pic cu doi copii de varsta mica, bucuriile for fi mari, ce poate fi mai minunat de atat?
Eu am zis asa: pe Maya o sa o car dupa mine peste tot, la cumparaturi, la plimbare iar pe baiat il trimit cu taica-su la pescuit!
Va pup si va doresc o noapte linistita, fara treziri nocturne si matinale!
Tina 21+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an