Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da laura, am observat...asa mai puteam sa ne orientam in fuinctie de semnatura si sa mai facem cate o comparatie la bebelusi..te pup si felicitari pentru maricel

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe mine ma mai cheama si Mariana, asa ca va multumesc de uraturi tuturor!
Si la randul meu le urez Mariilor numai bine si sanatate!
Hai sa vedem, care mai sunteti?

asiza, imediat ma uit dupa niste siteuri de magazine... eu inca nu am apucat sa studiez carucioarele, asa ca mai mult nu-ti pot spune.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex pe unde esti?????

cuscra cleo, tu???

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara ,

Bebyta,incearca la dna dr.Carauleanu -0232 25 74 74- e 2mil eco 3d4d.mai e cabinetul Dr.Iliev, care e foarte aglomerat, nu prea se raspunde la telefon (0232/237761)si am auzit ca e full pe o luna dar poti incerca poate ai noroc, cu concediile astea o fi mai liber.La Carauleanu sigur gasesti loc, dar tb sa fii pregatita pt o atitudine mai rece din partea dumneaei.Pt o moroflogica nu cred ca e bai.Acolo mi-am facut si eu,dar 2d si e intr-adevar un ecograf performant.

Laura13 -felicitari..uite ca erai ingrijorata degeaba ca e bb prea mic.Cum mai stai cu tigarile ?:)

Bamboletta ,cred ca numai in Moldova e treaba asta cu Sf.Maria pt morti, capeste oto la radio si tv se ureaza "La multi ani" , caz in care va multumesc pt ca ma cheama si Maria.

Eu am gasit vopsea fara amoniac cu 120 aici in Iasi si am luat-o pe cea mai scumpa cica.la coifor vor 650 ,in schimb.

Deocamdata,pupici!

Lavinia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dolores,si eu am 3 nunti de onorat cu burtica si mi-am cumparat matase neagra cu buline albe si daca as fi stiut cum se pun poze direct in mesaj ti-as fi aratat modelul.
Eu sunt mai scunda si ce gasesc in magazine ma fac sa arat ca un balonas umblator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani tuturor Mariilor!

22 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sa fiu scurta ...,pentru ca sint pe fuga ...,vreau sa va pupacesc pe toate care v-ati facut griji de sotul meu...si sa va multumesc din suflet pentru gindurile bune.
Se vede treaba ca sint o sotie buna...,aseara pe la 23. 30 ,nu mai avea nimic...,ii mai era un pic fig si transpira tare...,dar azi s-a trezit bine si m-a pupat muuult .Ma bucur ca i-a trecut si cred ca a fost de la soare si umblat toata ziua prin oras....apoi mincat swaorma si alte prostii si ...de asta ...,sau poate l-o fi deochiat vreo pipoasca...,ca-i frumos foc!!!
Eu sint bine,Crinuta este bine,va pupa pe toate

dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor.......asiza.......da iar am avut probleme cu netul...........v-am trimis un SOS pe mailul comun....orice pagina imi deschidea numai forumul nu....zici ca era facatura....dar ce nervi am avut....am crezut ca poate e de la site ceva defectiune tehnica si cand am ajuns acasa si am vazut ca nu.........uffffffff...
Nu am reusit sa va scriu pana acum,am fost ocupata ...mami e Mariana si am avut musafiri....apropo.... tuturor Mariilor si Marianelor!....iar am lipsit azi de la prezenta.....Si cate vroiam sa va spun azi si ma enerveaza ca acum cum sunt obosita nu mai imi amintesc....
Si azi s-a sarbatorit si pe la noi la Primarie si la un moment dat cred ca toata lumea s-a dus la sarbatorit si eram mai libera si m-am dus la astia de la oficiul de calcul sa vina sa vada de ce nu pot intra pe forum....saracul om o fi crezut ca sunt dusa.....
Acum vad ca voi nu a-ti avut probleme cu forumul......
Vroiam sa va spun ca citeam dimineata presa si am gasit in suplimentul jurnalului national...cel de sanatate un articol interesant......diferenta dintre cezariana si nasterea normala.....apoi am gasit un site unde scrie multe despre ce vitamine trebuie sa luam in aceasta perioada si multe alte lucruri interesante dar nu stiu daca am voie sa postez numele siteului.....il scriu in mailul comun mai bine....
Dolores.....uite daca ai fost cuminte tu si David va trimit ceva.........multi si dulci....si sa fiti cuminti..
Asiza si pe tine te pupacesc si sper sa pot maine sa vorbesc cu voi....daca vedeti ca nu intru de dimineata sa stiti ca nu merge iar....
Cred ca inchei aici.....sunt obosita si maine iar la servici....sa nu fiti suparate pe mine ca nu particip asa activ la discutii......
Sunt si stresata ca trebuie sa organizez pentru sfarsitul saptamanii ziua de nastere a mea si a sotului meu.....si cred ca tot greul pica pe mami....eu nu pot sa fac mare lucru dar pana la urma cred ca vom merge la restaurant.....
Va urez o noapte linistita si sa fiti toate bine.....va alexuta care e pe fuga........
Noapte buna si la bebei.....

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

v-as spune buna dimineata, dar as minti, pt unii, respectiv subsemnata, nu e deloc buna, si o sa va zic si de ce.
care credeti ca e ultima idee a socrului care se plictiseste ingrozitor de unul singur acasa? nu, nu vizita la mine, asta e deja fumata. de data asta s-a gandit ca ar fi bine sa vina cu noi la ginecolog vineri. initial am ramas muta, dupa care i-am zis pe un ton cat mai natural ca daca vrea poate veni, dar sa tina seama ca acolo e aglomerat si ca nu gasesti intotdeauna scaun, ca o sa stea numai intre femei gravide, si ca el cu mine nu intra acolo. si vine si intrebarea minune-dar de ce? moment in care m-au apucat toate alea si i-am explicat pe romaneste, sa priceapa toata lumea, ca intr-un cabinet ginecologic se sta intr-o anumita pozitie si doctorul priveste cu predilectie intr-un anume loc. bine, va puteti imagina ca nu am fost atat de delicata cu el, in speranta ca isi aduna toata sclerozele de care da dovada doar cand se plictiseste si ca o sa ma scuteasc a de alte idei idioate, ca pe cuvant ca nu mai pot. oricum nu ii mai raspund la nici un telefon, nici fix, nici mobil, rtrebuie sa ma gandesc la un motiv plauzibil.
ar avea cineva vreo idee referitor la ce as putea sa ii zic sa il conving sa renunte la fabulosul lui gand? ca nu e genul de om caruia sa ii zici nu, trebuie dus cu presuletul si amanat momentul din diverse motive, pe care mintea mea sanatoasa inca-sper-nu si le prea poate imagina, pt ca toata treaba mi se pare o enormitate.

chris 23+

Mergi la inceput