Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
adinazot spune:
ASIZA,sper sa treaca repede repede!!!
Fetelor voi ce mai tot mancati?eu nu am pofte si nu am nici imaginatie ,parca nu as fii gravi.NU am mai fost intr-un magazin de 6 luni si probabil din cauza asta ,nu vad nimic si nu are ce sa imi gadile papilele.Sotul meu cand se duce la cumparaturi ma pune sa-i fac lista si nu stiu ce sa-i mai scriu,parca nu mai vreau nimic
.Mai dati-mi idei,pleaseee!!!
Adina 26+
Alessia
poze
Adina diverse
Dorsilia spune:
La multi ani Mariutelor!
va pup in graba, ca de obicei, si va doresc numai bine.
Vopsea super fara amoniac si fara rezorcina, costa 300 000 lei, am gasit doar la farmacie, toate nuantele, e suuper, nuante faine, rezista, ramane parul suplu si lucios, nu uscat ca dupa un vopsit cu vopsea normala. Din nefericire am aruncat cutia si am si uitat cum ii spune, dar daca vreti intru dupamasa la farmacia de langa mine si ma uit.
pupici
atudor spune:
Adina draga eu am facut o musaca de cartofi si ciorbita de vacuta. Azi mi-a adus socrella vinete si ardei copti si maine imi trimite mama sarmalute in foi de varza murata si ardei grasi umpluti cu branza de vaci. Sper sa nu va fi facut pofta...eu deja
pe birou.
Dimineatza pap sandvisuri, outz, beau lapte...ma mai chinui si cu niste iaurturi, etc.
Pupici
Ana
28+ si
Mihai
desiree spune:
da, Dorsilia, te rugam spune-ne.. si eu vreau, e deprimant sa mai stau cu 2 culori in cap
intre timp, ceva interesant mai jos, sa va mai distraga de la probleme:
http://www.mozolici.com/mozolici/pup/ce_varsta_psihologica_ai.html
marcelac spune:
Fetele, am primit azi o plasa mare cu hainutze de bb, de la un coleg de al meu care are bb de 5 luni si mi-a adus tot ce i-a ramas mic baietzelului lui!!
si ce daca majoritatea sunt albastre, ca fetitza mea are toate shansele, chiar daca ramane fetitza, sa aiba ochii albashtri ca tatal ei si atunci o sa se asorteze f. bine. Sunt asha de mici si de dragutze...
cu pieptarashe si body-uri pot spune ca eram obishnuita, dar cand am vazut dimensiunea shosetelor...
si acum mai rad...
marcela
24+
desiree spune:
adina
piure de cartofi cu pipote de pui sau ficatei......
fasole batuta cu carnaciori deasupra...
pastele cu varza ale asizei, ca de cand am citit, salivez continuu...
desiree 23+
bamboletta spune:
Buna fetelor 
Am mai crescut un pic
avem 27 sapt.
incet incet se apropie momentul
Azi am fost la medicul de familie,dar nu era
e in concediu sapt asta,oricum am luat trimitere pt analize la sange si urina asa ca maine ne trezim de dim
,m-am cantarit si am 70 kg
am luat in greutate cam in jur de 9 kg
Si eu tot vopsea fara amoniac folosesc cred ca e mai bine asa,cu toate ca la inceputul sarcinii cand inca nu stiam ca sunt
m-am vopsit cu vopsea normala dupa am renuntat ![]()
Bebyta -Eco 4D in iasi eu nu stiu,poate stiu celelalte fete si te vor indruma,pt.eco 3D te poti duce in Pacurari la cabinetul d-nei doctor Carauleanu,am inteles ca costa 2 mil (tel.0232/257474)
Hainute pt.gravidute gasesti la Hala Centrala la et.2 sau la Iulius mall tot pe la et.2 ![]()
sper ca ti-am fost de folos cumva 
Adinazot -nici eu nu prea mai stiu ce sa pap si ce sa mai gatesc,maine m-am gandit sa fac ciuperci cu smantana,si alte idei ar mai fi asa: salata de ardei copti cu rosii,mamaliguta cu branza si smantana,spaghete cu carne daca i-ti plac,supa de rosii cu galuste
sper ca nu am facut pofta la nimeni ![]()
fetelor da azi se sarbatoreste Sf.Maria? eu stiam ca este pentru morti adormirea maicii domnului sau gresesc eu? 
pupici pe burtici 
bamboletta
27+
bebelina
"poze"
marinelaf spune:
Multumesc fetelor care m-ati felicitat pentru baietel Asiza, Adinazot,Monique si Florentina.
Florentina da asa e trebuie sa ne incurajam ca ne vom descurca noi cu doi prichindei ca doar suntem mame si mamele trebuie sa poata orice.
Arsuri mari am si eu dar nu am luat nimic. De ingrasat m-am ingrasat exact ca la prima sarcina (m-am uitat in carnetul de gravida de la prima sarcina).
Bebe misca rar si parca este mai lenes decit fetita.Dar incerc sa nu ma ingrijorez si ii spun la tati ca seamana pe el.(asa lenesut
)
Nu aveti probleme cu dintii? Deja mi-au cazut doua plombe si mi s-a crapat o masea in jumatate.
Imi pare rau ca nu pot sa va scriu mai des dar avem de rezolvat niste probleme.Sper sa incheiem cu ele pina se naste bebe.
La multi ani tuturor Mariilor .
Va pup pe toate.
marinela
21 si
andreea 1an si 6 luni
adinazot spune:
ATUDOR,DESIREE,BAMBOLLETA vă mulțumesc pt meniuri,ați reușit să îmi deschideti apetitul!!!
Adina 26+
Alessia
poze
Adina diverse
dolores spune:
atudor
tot ce e scump .....poate ca e bun pt bebe..acum facand legatura la vopsea fara amoniac..adica pt sanatatea lui bebe nu e scumpa
ca doar nu ne vopsim luna de luna nu?? eu dau 278.000...dar merita...fara amoniac...pupicei
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.