Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

burtici cu greutate si LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR.
intrebare pentru toate burticile din IASI tessy,lorym,ramsam,bubi26,bamboletta,lavinia_p,pet72 si nu in ultimul rand avdanaarhire VA ROG MULT spuneti-mi si mie unde pot face in IASI o echografie morfologica 4D,care sunt costurile si cum pot obtine o programare adica un numar de telefon daca nu cer prea mult ,cu multumiri situturor si inca ceva daca tot voi ajunge in iasi unde gasesc cele mai frumoase produse pentru ?
o zi buna tuturor burticilor scuze ca nu pot scrie mai mult dar ma lupt cu dusmanul meu TIMPUL

*bya*24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Bună dimineața fetelor!
la mine e dimineață ,ca acum m-am trezit a doua tură,pt că la ora 7 am fost să-mi fac analizele pe care mi le-a dat dr de familie,sânge,urină,după care am venit acasă și m-am culcat la loc,așa somn îmi era...Azi am o zi mai bună ca ieri,si mă bucur tare.Sunt numai puțin stresată ca dr meu pleaca o lună in concediu,ce multtt...sper să treacă repede și să nu se intâmple nimic în timpul ăsta.Eu merg la el de două ori pe lună,dar acum nu am ce face.
ASIZA,cred că și materna are tot 60% fier.
LA MULȚI ANI TUTUROR MARIILOR!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare

se pare ca eu reushesc sa intru in medie o data pe capitol... dar sa stiti ca va citesc, chiar daca printre randuri de rapoarte si proiecte, si discutii telefonice cu parintzi...

azi-noapte am gaurit pereti si am indoit tevi de cupru toata noaptea - nu va speriatzi rau, a fost doar un vis, dar nu mi-a fost ushor... gandurile cu centrala, ce sa-i faci, oricum, vestea buna este ca devin experta in centrale si tzevi si calorifere, preturi, calitati asa ca ofer consultantza!

multumesc frumos tuturor celor care mi-ati raspuns, am citit in capitolul trecut.

in timp ce citeam aveam si eu raspunsuri pt voi, dar au scris alte fete intretimp asa ca nu o sa revin. poate doar pt
atudor - nici eu nu m-am ingrast f mult, am inceput la 54 si acum am 60. practic in ultimele 6 saptamani am pus 1kg/sapt... ca pana in sapt 18 nu pusesem nimic.

ii multumesc ingerashului pentru amanuntele despre cezariana surorii ei, chiar vroiam sa intreb. Ma incurajeaza si pe mine ce a scris!

marcela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor..vreau sa va zic ca m-am vopsit..iar azi am fost sa-mi cumpar o rochita pentru cele 2 nunti din septembrie la care ma voi duce..pe 2 si pe 9....ma duc imbracata la fel pentru ca nu e nimic comun intre cele 2 nunti...o sa va arat rochita dar as prefera sa fiu imbracata, aranjata..ca de nunta....si voi pune poze....pupicei...aaa..si i-am luat si lui bebe David un costumas...de acum o sa-i tot cumpere mami lucrusoare ori de cate ori avem ocazia

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dolores, si eu trebuie sa ma vopsesc...
Chiar fetelor, ce vopseluri folositi? Eu pana acum am folosit vopsea fara amoniac; dar e destul de scumpa si as incerca una normala; i-o face rau lui bebe? Daca tot m-am vopsit atata timp fara amoniac...pentru 2 luni sa ma zgarcesc...

Ana 28+

Mergi la inceput

si uitam ce e mai important, scuze,
ingerasule - FELICITARI pentru nepotica, sanatate multa si ei si mamei!

si uitati cum creshtem si noi... am schimbat si semnatura

marcela 24+

Mergi la inceput

Fetele din Cluj,

20 aug. e acum, DUMINICA, asta inseamna ca de saptamana viitoare incepem gimnastica si cursurile la ProVita?

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Azi am fost la tanti doctor si am vazut pe bebita (e tot baietel). E super bine, are aproximativ 1200 grame si creste mare si frumos. Suntm in 27 de sapt si, Dolores, dupa cum poti observa am trecut si la semnatura.
Ingeras felicitari pentru nepotica, sa va traiasca sanatoasa si sa creasca mare si fericita.
Pupicei la burtici!

Laura si bebe strumf 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, acum vin din centru...sunt super franta...ma dor picioarele si spatele de nu mai pot....m-am plimbat pe la magazine de bb-ei si am retinut unele lucruri interesante, insa nu am cumparat nimic! Oricum mie oferta mi se pare FOARTE slaba! Si sunt extrem de multe lucruri de foarte proasta calitate!

Da, Marcela, de luni mergem...eu sun luni la prima ora sa intreb exact in ce zile se face si de la ce ora..
Laura, felicitari pentru rezultatele la eco...
Alex, iar aveti probleme cu netul la Primarie???!!!
Adina, fii relaxata ca o luna de concediu trece repede, repede...si doar n-o fi singurul medic bun din Sibiu...asa ca daca e ceva, Doamne Fereste, nu te lasa nimeni de izbeliste! Dar sunt convinsa ca totul va merge ca la carte...
Atudor, nu stiu cu ce s-a facut Dolores de data asta, insa poti folosi fara grija vopsea normala. Nu pateste bb nimic...oricum acum avem bb-ei mari!!!

V-am pupat...

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Atudor da-mi si mie te rog un mesaj privat cu vopseaua fara amoniac pe care ai folosit-o. Parca m-as vopsi si eu ca mi s-a luat de lookul actual, par prea stearsa.

Mergi la inceput