Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
Dia1609 spune:
dandusa, si eu imi caut masina de spalat cu uscator, ca eu nuy am unde sa-mi usuc hainele iarna... pana acum le uscam in camera libera, care de acum va fi a lui bebe, asa ca.... deci daca stii un model de care tu ai fost multumita, pliiiiz spune-mi si mie, ca-s in cautari
cris80, eu am cumparat un carucior 3 in 1 de la graco, modelu e aerosport, imi place tare mult... l-am cumparat de pe net cu 310 euro din germania, si o sa mi-l aduca saptamana viitoare o cunostinta din germania... modelul asta era peste 15-16.000.000 in tm... asa ca daca aveti cunostinte in germania, cumparaturile pt copii merita facute acolo, ca sunt preturi f. bune... daca vreti, va trimit un link cu site-ul de pe care am cumparat
Dia
24+ cu 
Dia1609 spune:
fetelor, voi ati primit careva de facut testul de glicemie? am inteles ca se face de prin sapt. 26... eu ma duc la control de abia in 15 sept... nu mai am rabdare, vreau sa-l vad pe bb
Dia
24+ cu 
danita spune:
salut fetelor,
mie mi-a recomandat materna doar din saptamana 28, tardiferon fol iau de la inceputul inceputului .
materna este compensata ? eu am luat o gramada de medi necompensate ....
pupici si numai bine
D 24+ 
BeBelusca
asiza spune:
Dia, da, vrem link-ul acela despre care vorbeai! Macar sa ne mai documentam, ca eu oricum nu am pe nimeni in Germania...Mersi!
Sa traiasca, sa-nfloreasca toate "Mariile" din lume si derivatele lor! Noi mergem la soacra-mea astazi, ca-i Maria si ea...sper ca ne-a facut ceva bun....
Danita, stiu ca unele fete au luat Materna compensata, insa depinde de farmacia din orasul tau...mie mi s-a spus ca nu se da Materna compensata datorita noii denumiri, care nu apare in lista lor, insa mi s-a dat Elevit compensat...ca-i una, ca-i alta, nu conteaza...prima data te-as sfatui sa intrebi la farmacie ce-ti dau si abia apoi sa mergi la medicul de familie pentru reteta, sa nu te plimbi degeaba!
Oana
21+
Dia1609 spune:
asiza, uite aici link-ul...
http://www.4mybaby.de/index.php?str=sklep&s=kategoria&akat=22
intra pe carucioare, eu mi-am luat aerosport TSB, il primesc sapt. viitoare... si imi comand si un bouncer sau swing
Dia
24+ cu 
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru mesaje!
Iar am plans cand le-am citit!
Si ca sa va raspund: sora mea a spus de la inceput ca ea vrea cezariana cu peridurala (dr i-a facut rahianestezie, nu peridurala). Nici macar nu a conceput ideea de a naste natural, a avut ea un feeling.
Trebuia sa o opereze la 11.00, dar au avut niste urgente datorate unor accidente si dr. anestezist nu era liber, asa ca a intrat in operatie la ora 16.00. In 2 minute au anesteziat-o (rahi, cu ac in spate, a simtit, dar nu a durut-o deloc), in urmatoarele 2 minute au scos-o pe pitica si au pus-o la apara un pic sa respire, apoi i-au pus-o un pic pe piept sorei mele si i-au dat-o sa o pupe. Au luato, au spalat-o la chiveta din sala, au cantarit-o si masurat-o si au dus-o la bebici. Pe sora mea au cusut-o si apoi au dus-o la reanimare. Am vazut-o pe pitica cat sora mea era nca in sala si o coseau, iar pe sora mea imediat cum au dus-o la reanimare. A simtit operatia, adica asa, cum umbla, dar nu a durut-o deloc. A durut-o rau in prima noapte si in prima zi mai putin, dar s-a fortat dupa ce i-au scos sonda si s-a ridicat, s-a plimbat, a stat in fund, a facut pipi singurica (prima data ajutata de o asistenta) si si-a revenit excelent. Burtica i s-a tras muuult, surprinzator, ea arata minunat. Pe bebe i-au adus-o la alaptat la o ora dupa operatie, la reanumare. Le-au mutat pe amandoua fetele in salon a doua zi, iar luni au plecat acasa. Ar fi plecat duminica, dar nu o puteau inscrie pe bb si nu puteau sa plece cu ea din spital, ca e inchis la primarie sambata si duminica.
Daca mai aveti intrebari si stiu sa va raspund, le astept. ideea este ca eu daca reusesc sa-l conving pe dr, as vrea tot cezariana. Mai era o fata care a nascut natural cu peridurala, cu sora mea in salon si facuse hemoroizi, o durea cusatora, iar bb avea urme de la forceps pe capsor. In rest erau amandoua bine si ele, niste frumoase. Asa ca nu stiu, poate e mai bine prin cezariana...
Pupicei, Ingeras
21+
Maya
ingeras26a spune:

tuturor Mariilor, Marinilor!!! Sa traiti, sa infloriti, sa fiti sanatosi si sa va iubiti!
Pupicei, Ingeras
21+
Maya
ingeras26a spune:
Offf, fetelor, ce ma mai enervez: stiu englaza, stiu franceza, inteleg italiana si spaniola si vb putin dar germana nu pricep o boaba si pe site-ul cu carucioare, la detalii scrie tot in germana si daca alegi engleza. Mor de nervi.
Pupicei, Ingeras
21+
Maya
desiree spune:
UFFFF,da mult ati mai scris mai fetelor in 2 saptamani de cand am plecat in concediu...practic de pe 28 iulie nu am mai scris si citit nimic pe forum iar ieri toata ziua la servici in loc de acomodare...am facut lectura..doamne iarta-ma,vreo 4 capitole...deja imi fac ochii in cap ca titireaza...
ma bucur sa vad ca toate sunteti bine, la fel de vorbarete cum v-am lasat ( mai ales mirona
)
noi am fost in concediu..impropriu spus concediu...am fost la bunici, in nord, si a plouat tot timpul...dar am dormit la greu, aer curat, etc.
cu sarcina, AM ARSURI INSUPORTABILE dar vad ca se poarta pe aici..am luat ieri NO-SPA de la o farmacie si am dat peste un farmacist care mi-a zis ca doctorii astia isi fac de cap cu prescriptiile astea de medicamente in timpul sarcinii pentru tot felul de probleme..ca bebe nu are ficat si nu sintetizeaza nici o substanta si totul trece prin el ca prin branza si sa facem bine sa suportam ca astea sunt normale in sarcina ( arsuri, umflaturi, greata, etc)...in sinea mea a trebuit sa ii dau dreptate intr-un fel si in concluzie nu am mai luat...in ultimele zile am tot inghitit bicarbonat de sodiu care calmeaza foarte bine arsurile dar nu cred ca o sa mai iau nici din ala..m-a bagat de tot in sperieti farmacistul ala...
bebe FLAVIU e miscaretz tare, desi nu cred ca ii place la servici ca de cand am inceput munca nu prea mai da din picioare..la munte i-a placut tare, cred ca nu ma slabea deloc, l-a simtit si tati intr-o dimineata...si preseaza pe ficat, pe stomac ca uneori ma simt de parca as fi inghitit un pepene cu tot cu coaja..
o sa incerc sa va fac niste poze de acuma ca de mult nu am mai actualizat si eu albumu si mi-i rusinica...
cu greutatea, am luat 10 kg si colegele mele mamici m-au asigurat ca mai iau 15 pana la capat..da eu nu le cred..
despre vitamine..ei iau ELEVIT SI SURPLUS DE FIER MALTOFER...intr-adevar nu e vorba de carenta, ci doar de o suplimentare de FE in aceasta perioada..trimestrul 2, adica
ma bucur enorm pentru paxela ca a reusit sa isi implineasca visul, imi aduc aminte cat a suferit saracuta...
mai scriu si mai tarziu ca sa nu ma lungesc si sa va plictisesc
aaa, sa nu uit..LA MULTI ANI MARIILOR, ANA-MARIILOR SI MARIANILOR !
SI PENTRU MAMICA DE GEMENI CA E ZIUA EI MAINE, NU? ce fac bebeii, veronici?
desiree 23+
atudor spune:
Neata fetelor si
tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!
Am niste proforme de emis
promit sa revin mai tarziu.
Ana
28+