Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor.....ia uite ca in sfarsit am intrat si eu.....ca mult a-ti scris.........ce nervoasa am fost azi....cand am avut timp liber sa va citesc si sa va scriu nu se mai deschidea forumul....tot am crezut eu ca e de la site si pana la urma am aflat ca a picat serverul si tot asa a fost pana am plecat acasa......bineanteles ca am ajuns acasa...pana am mancat...am mai stat cu sotiorul meu si nu am putut sa ma duc la nani pana nu va citeam.....
Dolores....si eu te 

...si tu ai fi putut sa mi-o intorci acum nu?....sa zici ca nu vreau sa-ti raspund....
...dar tu nu esti asa de rea ca mine...nu?....![]()
Ingerasa.....eram asa de curioasa ce a facut surioara ta...ma bucur mult ca sunt amandoua bine....sa-ti traiasca nepotica...
Dianav felicitari pentru fetitza.....
Asizuca vad ca si tu ai avut probleme cu netul....ce rau e ....
Dandusa cum sa ma supar pe tine.....

...asa si e...am fost plinutza bine inainte....recunosc....si de aceea aveam si eu suspiciuni ca nu il simt asa de bine ca si voi...care sunteti mai slabute....
Roxana_c...ce ma bucur ca va intalniti....sa o pupi din partea noastra si sa-i spui ca o asteptam sa se intoarca....
Adinazot...ei iau si Materna Centrum..si fier si vitamina E...chiar daca materna are o concentratie mai mica de fier si vitamina e....
Sper ca maine sa am net la servici si atunci o sa va mai raspund....acum ma grabesc ca sotiorul meu m-a chemat langa el in patut....
....va pupic pe toate dulcic si va urez o noapte linistita si vise frumoase......sa nu se supere cele pe care le-am omis....rectific maine........

alexandra
27 + cu 
poze
adinazot spune:
DANDUSICA,mulțumesc pt gîndurile bune.Sper ca mîine să am o zi mai bună.Cu toate ca azi a mișcat bebelușa mea toata ziua,eu am fost depresivă.Las ca imi trece mie...
Mie nu mi-a dat fier,oare ar trebui?nu pot lua fără sfatul medicului.
Vă pupicesc pe toate burticile,noapte bună
Adina 26+
Alessia
poze
Adina diverse
dolores spune:
ingeras felicitari pentru nepotica..sa fie sanatase amandoua.frumoase poze
roxana c..foarte dragutz mesajul tau...ok asa ramane..sa dea dumnezeu sa mai am parte si de al doilea bebe..uite cum deja la fac planuri la copii....haha..ii combin de pe acum si ei nici nu s0-au nascut ca sa nu mai zic de fata ca nici macar nu e proiectata...

dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
dolores spune:
dandusa si eu am luat zantag dar inainte de a ramane gravi..tot pt durerile ingrozitoare de stomac...stiu ca sunt destul de puternice..sunt f bune pt stomac da nu stiu daca bune pt bebe..pupici de la david pt crinutza si de la mine pt tine 
alex stai linistita..am banuit ca ai avut treaba...dar oricum bine ca m-ai pupat inainte de culcare ca altfel...![]()

roxana sa o pupi pe mirona din partea noastra
adina..o sa fie bine..sunt normale starile astea..si eu le-am avut de n ori...dar trebuie sa te mobilizezi..pentru tine si pentru bebe...uite poate faci ce ti-a zis dandusa...si o sa fie
va pup , o seara buna...la mamici,la miscaretzi si la cumintzei..al meu s eincadreaza la cumintzei azi...il pandesc sa vedem daca da semne...doamne doamne are grija de tot..paaa
dolores
24+
David Cristian
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
almo spune:
multumesc clemoni si aelita de incurajari dar pb asta a mea e una legata de taxe si de Revenue Canada care e pe capul meu cu un audit acum si doar fetele din Canada poate isi pot imaginez ce nasol e. Numai cu astia sa nu ai de lucru aici. Ei tot te cred pe cuvant dar cand sunt pe urmele tale ca nu le place ceva atunci sa te tii. Stresul inca nu s-a terminat ca am avut un bou de contabil care mi-a facut taxele praf.
Nici nu am apucat sa citesc din urama dar cat am citit am vazut ca sunt fete care au pb mari cu arsurile la stomac si vreau sa va spun ca eu am gasit un remediu la ele care poate va ajuta si pe voi. Am citit tot aici cand cineva ne recomanda Mugure de Smochin de la naturopati. Am rugat si eu o prietena sa-mi aduca din Ro si sa stiti ca eu ma simt f bine dupa ce beau picaturile astea. Acum sper sa nu fie vreo contraindicatie ca cica tipa care i le-a vandut a zis ca sunt indicate si in sarcina chit ca pe cutie nu scrie.
va pup
Moni
25+ cu 
aelita spune:
Dolores,nu te lasa dusa de sentimente ciudate,si nu te resemna la gandul ca e normal in sarcina .Sunt anumite tendinte,dar le putem infrange la fel ca inainte.Sta in mainile noastre sa ne simtitm bine,sa fim ffericite. Bebelusul nu va pati nimic pt starile tale,doar ca e mai bine sa il stii fericit si pe el acolo,nu? si nu tristut .
eu dorm mult,doar ca acum dorm iar la ore nepotrivite.azi am dormit iar pe zi 4 ore,asa ca ma astept sa nu am somn curand...solutia ar fi sa nu mai dorm ziua,si mereu incerc sa ma fortez,si tot pic.
alexandra,nici eu nu ma pot decide,si as fi vrut sa stiu si eu deja...toate sunt frumoase,dar parca niciunul nu se lipeste .
si cand imi vine cate o idee,se uita toti la mine ca E URAT.
dianav,felicitari pt
!! 
chinico,ai vazut ca totul e bine ??incercati sa nu va mai stresati,fetelor.toate ne gandim ca aoleu cum o fi,ec o fi,dar mari puteri nu avem ,ca daca am avea si daca prin agitatie s-ar rezolva totul,ar fi bine,.dar cum mai rau facem,ce sens sare? stiu,e greu sa gandim numai roz,e imposibil defapt,dar sa incercam sa ne pastram pe linia de plutire,adica sa nu disperam !
lasa copilul sa doarma,tu vrei sa topaie continuu?ei dorm multe ore,nu mai stiu cat,dar cred ca mai mult de 12.si poate se trezeste un pic cand dormi tu si nu il simti,in restul zilei doarme,sa creasca.
are dreptate dia,aveti grija,fetelor si cu ceaiurile,par inofensive,dar atat timp cat vindeca de ceva,inseamna ca pot cauza si altceva,si nu se pot lua oricand . aveti grija acum tot ce luati in sarcina,informati-va bine,si daca e un risc cat de mic,mai bine evitati si rezistati.
da,dolores,ei dorm mult mult,am citit si am uitat,dar era peste 12 ore sigur.s-or mai trezi un pic,dar nu neaparat se rostogolesc.deschid ochisorii,misca doua degetute,noi nu ii simtit,si adorm la loc cu prima leganare a mamei (cand ne miscam ii leganam).
Laura,bine ai revenit,si inca o data iti spun LA MULTI ANI ! ca atunci ai taiat-o :)
nu am uscator,spuneau toti ca sunt bune,dar nu stiu.daca nu iti iei asa, intinzi rufele pe un suport din ala de plastic,pe care il pui noaptea,si dimienata il strangi.
carucioare-nici eu nu ma pricep,stiu ca trebuie sa fie ceva gen trei in 1,cu cos pt masina,inca un cosulet care dureaza vreo trei luni,si apoi nu stiu cum si in ce poziti.as vrea sa iau asa ceva,si nu stiu exact ce si cum.sa nu ma trezesc ca trebuie sa cumpar apoi altul.
12 copii ziceti ??mama mama !
fetelor,daca bebelusii sunt ok,de ce va ingrojorati voi inutil acasa??cred ca maibine nu va dau medicii valorile acasa,ca voi nu mai dormiti de frica! ia linistiti-va voi toate,ca luati bataita!
o sa fie totul bine.cu toate !!
cleomoni ai luat si olitza de acum??
sa stii ca la jucarioare din plastic nici nu m-am gandit si eu ...
am luat si eu cate ceva,si nu am avut timp sa mergem amandoi sa cautam lucrurile mai mari,ca mi-e ca eu singura cine stie cu ce naiba vin acasa.
ingeras,sa_ti traiasca nepotica grasunica si maricica !!
nu ar trebui sa se vada circulara la ecograf inainte sa nasti ?? cam de frica chestia asta...sa optam toate pt cezariana?
20+
asiza spune:
Buna dimineata, burtici!
Chinico,
...ma distreaza si pe mine chestia cu "ai arsuri, ii creste parul"...multe or mai inventat babele noastre din mosi stramosi!
Roxana, pupa-o te rog pe Mirona de la mine, ok!?!
Adinazot, eu iau doar Elevit...nimic altceva...contine 60 mg Fe...oare n-o fi de ajuns?!!! Materna cat Fe contine?
Dandusa, muuuulta sanatate sotului tau...ai grija sa nu fie vreo raceala urata sa iei si tu! Ati mai rezolvat ceva cu asigurarile/masina?
Fetele din Canada, spuneti-mi si mie o firma buna de strollere de pe acolo, ca poate-mi aduce finuta mea de acolo cand vine, in noiembrie...sau poate-mi dati un site de la un magazin, ceva!
cu multumiri!!!
Almo, tinem pumnii...sper sa scapi nesifonata din mana astora de la Tax Office...ca stiu ca-s al naibii rau! Ai grija de tine!
Azi vreau sa merg si eu prin centru sa vad poate-mi gasesc ceva de imbracat...sau poate-i iau ceva la bb...daca-oi avea chef sa umblu...apropos: dati-mi idei de cadou pentru un copil de 7 ani! E ziua nepotelului meu vineri si sunt intr-o deruta totala cu cadoul...
Pupici la toate...
Oana
21+
doradora spune:
buna dimineata tuturor
ati fost foarte harnice ieri, am avut mult de citit de la pagina 5 sau 6, unde va lasasem eu, si pag 10, unde ati ajuns voi.ieri a fost o zi mai ciudata, in sensul ca ma simt ca in trimestrul 1, cand venea mos ene si ma lovea in moalele capului de dormeam in nestire. asa si ieri, m-am chinuit din greu sa mananc ceva la pranz, dupa care m-am intins si aia mi-a fost, dormeam deja de vreo 5 ore cand a sunat cine altul decat socrul, ca se plictiseste pana duminica cand vine acasa si soacra. de dimineata ma amenintase si cu o vizita, dar am facut pe nesimtita si nu i-am spus nici vino, nici stai acasa, dar zau ca nu mai aveam nervi. celulele mele nervoase sunt intr-un proces lent de recuperare dupa sfarsitul de saptamana indoliat si numai gandul ca ar lua-o de la capat cu creatura decedata ma ingrozeste. si uite ca metoda mea a dat roade, cel putin ieri, iar azi e o noua zi, mi-au mai reinviat 3 celule nervoase si sunt pregatita asaltului, telefonic sau in persoana. oricum, asta nu inseamna ca dau eu prima vreun semn de viata, ferit-a sfantul!
dianav,
felicitari pt bebe
dandusa
cum se mai simte sotul azi? transmite-i multa sanatate si sa se faca bine cat mai curand, si, cel mai important, sa nu il apuce generozitatea sa iti faca si tie vreun cadou.
aelita
carucior 3 in 1, asa cum iti doresti, am vazut la chicco. in carrefour e la 13-14 milioane, dar l-am vazut si la cumparaturi pe internet cu 20 de milioane. si noi tot la asa ceva ne gandim. din pacate, nu am vazut ceva de la vreo alta firma mai ieftin, dar in cazul in care stam ffffffff prost cu banii, caci, dupa cum am constatat, asta se intampla cand te astepti mai putin, mai am o varianta in minte. nu stiu daca ai luat vreodata produse tcm aduse din germania, eu le stiu de cand am bantuit strainatatea, si nu ma pot plange de calitatea lor. am vazut la ei un carucior pe la 4 milioane si pt bebe culcat si pt bebe mai maricel, si sa iau separat scaunul de masina, care am inteles ca ar fi pe la 2 milioane.as ajunge pe la 6. nu am studiat insa f amanuntit acest carucior, si dupa ce am citit de la mamicile mai experimentate ca ar fi n evoie si de niste pozitii intermediare pt diversele stadii de dezvoltare ale juniorului am de gand sa vad bine ce iau, sa nu cumpar o suta de mii de chestii variatiuni pe aceeasi tema, pt ca nu am loc unde sa le tin pe toate. eu caut si ceva pe langa care sa ma strecor si eu deocamdata pana ne mutam.
ps
am schimbat si noi semnatura, ne-am facut un piculet mai mari

chris 23+
dolores spune:
buna dimineatza burticoase somnoroase....La multi celor cu numele de Maria, Mariana si sotilor cu numele de Marian 
...sa fitti sanatosi, sa fiti frumosi, sa fiti iubiti...

.
va doresc o zi frumoasa....pe mai tarziu
dolores
24+
David Cristian
poze
Dia1609 spune:
buna dimineata burtici,
eu va tot citesc pe ascuns de mai bine de o ora, dar nu am apucat sa raspund, ca-s cu seful in birou... hai ca ma incumet acuma... :))
chinico, ceaiul de musetel e permis... o sa caut lista aia cu ceaiurile permise si interzise in sarcina,ca am salvat-o pe calculatorul de acasa si o sa o postez aici, sa o vada toata lumea... riscul cu ceaiurile e ca pot cauza contractii... alte riscuri nu sunt, dar eu zic ca nu merita sa ne riscam
Dbunny, cleomoni, ma declar si eu campioana la cumparaturi pt bb pana acum.... am cumparat caruciorul deja, dar nu a sosit inca, patutul,salteaua, hainute, + ca am primit sterilizator, biberoane, port-bebe, geanta bebe, sac de dormit pt bebe, ... cand am timp, o sa le pozez si le pun la poze
adinazot, dolores, mie pt contractii mi-a dat dr. no-spa si cand le am mai dese mi-a zis sa iau si un utrogestan, ca relaxeaza f. bine musculatura uterului.... dar tot el mi-a zis ca dupa sapt.22 contractiile braxton-hicks sunt normale sa fie chiar si la jumatate de ora interval... asa ca eu nu ma mai stresez din cauza lor... imi gasesc alte motive ;)) ... de fapt si eu sunt mai panicata ca niciodata, tot ma gandesc daca e bebe ok, ma ingrijoreaza contractiile indif. de ce a zis dr, ma ingrijoreaza si cand misca si cand nu misca, etc... dar toate aceste stari prin care trecem sunt normale, toate femeile care au nascut mi-au zis acelasi lucru... asa ca mai bine sa incercam sa ne relaxam un pic...
Dia
24+ cu