Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, gravidutze!

Donia, iti multumesc frumos pentru ponturi...o sa le studiez mai in detaliu azi, sa vad ce si cum...
Marinela, ai grija cu dintii ca nu e de glumit...du-te la stomatolog cat mai repede sa-ti refaci plombele cazute...eu deja mi-am schimbat trei plombe si am si o gingivita de sarcina...Trebuie sa merg si eu la un detartraj si un periaj cat mai curand...
Chris, iti plang de mila...ce idei turbo are socrul asta al tau!!!! Spune-i pur si simplu ca n-are ce veni cu voi...daca nu e obisnuit cu "NU", obisnuieste-l tu!
pentru mamica de gemeni, Veronici!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si bb-ei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!! Si mai treci pe la noi ca nu ne-am auzit cam de multisor...

Oana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'Neata fete cucuiete!
Aoleu, sunt mai putin de 24 de ore de cand nu v-am citit, si mama,mama cat ati scris.. harnicute tare!

Cu intarziere, La multi ani tuturor Mariilor + derivate!

Veronici multa sanatate tie si celor doi bebei ai tai!

Roxana C, sa ne pove cum a fost intalnirea cu Miro, lipseste pe forum.

Donia nu am mai avut arsuri deocamdata, asa ca inca nu m-am interesat de medicamente, oricum eu evit sa iau in timpul sarcinii si o aspirina. Acum ma doare gatul, aici a fost groaznic de frig si eu ca o desteapta m-am indopat cu inghetata. Beau de ieri incontinuu ceaiuri(de fructe, ) cu lamaie si miere. Sper sa-mi treaca..

aelita tu ai dreptate si daca ma framant si daca nu, tot cum vrea Dumnezeu o sa fie. Incerc sa ma gandesc,ca si Dolores, ca totul e ok. Bebe e sanatos si sanatos si mancacios o sa il tin in brate in decembrie.
Cat despre ce masoare doc...sa masoare si sa-mi spuna, da' sa masoare bine!!

chris 80, tu spuneai parca ceva de tcm..asta e Tchibo, normal au produse de foarte buna calitate, si eu ma tot infing la fel de fel de minuni, dar uite ca alaltaieri cautand ceva pe net am dat de un articol (problema e ca nu stiu cat era de actual,dar o sa ma mai uit o data si iti spun) in care anuntau ca trebuie sa deschida o actiune de retragere a catorva produse destinate copiilor de pe piata. Nu am citit in intregime, il caut si iti spun. Si eu sunt curioasa, mai ales ca tot timpul au cate ceva pentru bebei.
Socrul tau e un mare caraghios...arata-i poze cu ce face doc la gineco, poate se sperie si renunta..

asizuca esti deja treaza? harnicuta, harnicuta!

Si eu trebuie sa ma vopsesc fetelor, deja de o vesnicie, si tot aman..ba ca maine, ba ca saptamana viitoare..tre sa imi iau inima in dinti ca arat deja ca o vrajitoare.

kokorina, azi intreb!! daca o mai fi de actualitate...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Azi e miercuri...schimbam saptamana, suntem putinel mai aproape de linia de sosire!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

CHINICO,te rog totusi sa intrebi,inca ma mai intereseaza.nu neaparat in acest moment,dar cu siguranta am nevoie in viitor.te pupsi iti multumesc frumos.
CHRIS80,da' chiar ca nu-i pe treaba lui socrul tau.pe mine m-au luat nervii numai cat am citit.dar nu-i mai spune nimic,nici cand te duci,nici unde te duci.spune-i(daca te mai intreaba),intotdeauna alta data de mers la doctor,cu cateva zile intarziere decat data exacta,ca sa nu te streseze inainte ca tu sa mergi la medic si bb sa fie si el agitat.cand se implineste data sa mearga si el,poti spune;"am fost ieri ca doctorul avea un seminar azi si m-a sunat sa ma intrebe daca ma pot prezenta cu o zi inainte".doamne,da' ce raie de om.cand vine soacra ta din concediu?poate asa uita,totul se trage de la prea multa plictiseala.vezi tu cum te descurci,ca esti fata mare.succes!
eu ma confrunt de o perioada destul de lunga de timp cu o durere.....................uffff,cam greu de explicat.e ca si as merge pe bicicleta(toata ziua si parca acum invat prima data sa merg).ma dor toate oasele care stau asezate pe sa,in special,acele oase care se afla in zona intima,deci bazinul.daca stau asezata pe canapea,sa zicem o juma de ora,can trebuie sa ma ridic,parca sant anchilozata de oasele de care va vorbeam.deci ma dor dupa ce stau un timp relaxata,sau cand merg.cred si sper ca doar mi s-au desfacut oasele bazinului din cauza ursuletului meu de munte si maimuticii care cresc vazand cu ochii,de nu mai au loc.voi ce spuneti?aveti vreuna dureri de astea?
PRODUSELE TCM,sant intr-adevar de foarte buna calitate.eu am o groaza de lucruri cumparate de la firma asta si credeti-ma,bune-bune.puteti cumpara cu incredere orice produs.eu am cumparat de la carlige de agatat prosoapele in baie pana la dus,haine,bijuterii...si multe care nu-mi mai pica acum.eu sant foarte multumita de ele.
VERONICI,la multi ani!sa fii sanatoasa,si tu si bebeii tai!sa-ti dea Dumnzeu numai bine si sa te bucuri de tot ce este in jurul tau!LA MULTI ANI CU SANATATE!

24 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

veronici si bebei sanatosi, frumosi si cumintei

chris80 mortal socrul tau, pe mine una chiar ma distreaza, are niste idei!

moni 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza..in primul rand pentru veronici si cei doi flacai..sa fiti sanatosi, sa ai o nastere usoare.

chris..sincer si pe mine m-ar scoate din toti pepenii astefle de idei venite din partea socrului...dar sotul tau nu are de spus niciun cuvant??? astea sunt problemele voastre si nu e nevoie el ca barbat sa se tina scai de tine sa mergeti la doctor..e inadmisibil sa creada ca la-i lasa sa intre cu tine in cabinet..in fine...sper sa rezolvi cumva situatia asta.

alex servici usor si chiar daca nu reusesti sa intri nici azi pe forum de la munca..noi suntem aici si te pupam

cleo...unde esti mamica de lizi??chiar asa nu mai dai semne de viata?

ca sa nu mai zic de o gramada de fete care nu au mai scris de ceva timp

lavinia..incerc sa-ti trimit un pm ca sa-ti apara pozele la semnatura...

v-am pupat

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

'neatza

fetelor intru de revolta ca am citit ce a scris Chris - eu zic sa ii spui pur si simplu ca "nu are ce cauta acolo". Mergi la medic si sunt probleme intime cu care el nu are nici o legatura asha ca nu se poate lua in discutzie prezentza lui. Daca nu vrei sa ii spui asha, poti spune ca medicul nu accepta pe nimeni in afara de mama si tata la el in cabinet. Ca daca faci acum o concesie cat de mica rishti sa te trezeshti ca il apuca sa asiste si la nastere... Doamne fereshte! Si mai trebuie sa ii explici care este spatiul intim pe care trebuie sa ti-l respecte pentru ca nici dupa nastere nu o sa ai chef sa mereu la voi, cu nasul in sanii tai sau mai rau. Aici trebuie sa te ajute si sotzul tau care va trebui sa aiba grija sa inchida usha de la camera in care alaptezi, sa se ocupe el de musafiri si sa nu ii pofteasca NICIODATA in camera in care sunteti tu si bb.

Chiar asha fetelor - va spun de pe acum ca eu asha am de gand sa fac. Dormitorul nostru si camera lui bb sunt spatii private si cel putzin pana are bb 6 saptamani nu are NIMENI ce intra acolo, in afara de noi 3. Daca am musafiri si am chef de ei si pot sa il arat si pe bb, il duc eu 5 minute in camera in care ii primesc si in rest nu au decat sa se intretina cu tati. Nu am de gand nici sa raspund la usha cand tati nu e acasa.

Acum sunt foarte viteaza, sa vedem daca ma tzine si atunci...

sa aveti o zi frumoasa

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

BUNA DIMINEATA,

LA MULTI ANI,Veronici,sa ai doi copii sanatosi si frumosi si sa te bucuri toata viata de ei,multa santate si succese si tie!

Kokorina,eu am avut dureri de bazin acu vreo 3 saptamani,nu sunt chiar placute,intr-adevar.Acum am doar lombare daca mentin prea mult aceeasi pozitie ma trezesc ca nici nu mai pot merge de durere.

Chris , chiar ma trec fiorii cand povestesti de socrul tau..oare asa o sa ajungem si noi la batranete?

Lavinia 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dolores,
let's try:
[/url="D:\Poze\JOJO\tzoale\duematernity_1910_53397163.jpg]-rochita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

veronici, la multi ani, sa ai parte de nastere usoara si bebei frumosi si sanatosi !
Ingerash... felicitari pt nepotica...sa cresca mare si frumoasa.
Felicitari(cu retras) tuturor Mariilor, care ieri si-au sarbatorit ziua de nume !
Asiza m-ai intrebat acu cateva zile cat ii un carucior aici... Am dat comanda la unul complet..un Trio con maxi cosi d'ala pt masina, dar oricum, la un an ala-i mic deja trebe alt maxi cosi.In fine... ne costa 670€(Soacra s-a oferit sa-mi plateasca jumate), dar e asa frumusel si mititel se indoaie cu o mana de ramane foarte micut, vreau sa spun ca nu ocupa mult loc in portbagaj.E marca Quinny Buzz(precis o fii si prin Romania). Am vazut si patut...175€ de oferta, separat salteluta- 35, cearceafurile - vreo 20, si buretele protector in lateralul patutului - 60€ - foarte scump.Daca in ultima luna nu mai merg la lucru, cumpar eu material frumos de bumbac cu ursuleti sau stelute si-mi imbrac eu un burete protector de toata frumusetea...numai timp si chef sa am... In rest la bb am luat o pijama, 4 body, un sfetaras si 2 costumase albe, adidasi, babetica, ciorapei. Am primit cadou un walkie talkie pt al auzi pe bb cand il pun in camera lui, si vanita cu schimbator deasupra.
Intrebare: voi de la cate luni planuiti sa-l puneti pe bb in camera lui ? eu vreau...nu stiu daca-mi iese figura, dar vreau la 5 luni sa doarma singurel in patutul lui, camaruta lui.E devreme ? Nu de alta, dar daca se obisnuieste tot cu mami si cu tati...dup'aia i-o fii frica singurel...e mai usor de mititel, nu ? (pe la 4 luni banuiesc ca-l si intzarc...cand mi se termina concediul de maternitate).
v-am pupat
Dbunny26 fix

Mergi la inceput