Mircea Badea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Stiti cumva de ce nu a avut aseara emisiune.Eu asteptam sa-l vad acum la 9 ,dar vad ca nu este.Pe mine ma destinde baiatul asta cu emisiunea lui.As suferi sa nu mai aiba emisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

De multe ori m-am gandit ca gura aia mare o sa-i faca probleme,cu toate astea il consider bun in ceea ce face.

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Io cred ca e un domn tare nervos, si uneori ma intreb ce anume i-o fi provocand toata supararea asta

Una peste alta un angajat model, care face tot ce poate sa-si multzumeasca sefu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by viana

Stiti cumva de ce nu a avut aseara emisiune.Eu asteptam sa-l vad acum la 9 ,dar vad ca nu este.Pe mine ma destinde baiatul asta cu emisiunea lui.As suferi sa nu mai aiba emisiune.

Am inteles ca si-a luat o minivacanta pentru ca este tulburat de vestile proaste din ultima vreme(moartea lui Ralu Filip,Jana Gheorgiu).

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

A zis in emisiunea de ieri ca nu mai poate si vrea sa ia o pauza.Probabil ca si-a luat un concediu.Sper sa se intoarca repede.Imi plac mult emisiunile lui.Cand le ratez la TV, urmaresc inregistrarile pe net, asa ca nu scap nici una!

quote:

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Se va intoarce luni noaptea.Am inteles ca a plecat in strainatate pentru cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by tessie

Se va intoarce luni noaptea.Am inteles ca a plecat in strainatate pentru cateva zile.

abia astept,mor dupa emisiunile luiIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Camelia

A zis in emisiunea de ieri ca nu mai poate si vrea sa ia o pauza.Probabil ca si-a luat un concediu.Sper sa se intoarca repede.Imi plac mult emisiunile lui.Cand le ratez la TV, urmaresc inregistrarile pe net, asa ca nu scap nici una!

quote:

Unde sunt emisiunile lui inregistrate?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Emisiunile inregistrate sunt aici:http://www.antena1.ro/s/webcast/gura_presei.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie mi se pare amuzant uneori, dar aerul ala de "eu le stiu pe toate si restul sint prosti" e chiar ridicol. Iar mitocania cu care comenteaza uneori persoane sau evenimente n-ar avea ce sa caute pe un post tv, dar daca presedintele vorbeste ca un mirlan, ce pretentii sa mai avem???

Mergi la inceput