Mircea Badea
Raspunsuri - Pagina 5
DidiAlex spune:
..din subiect in altu nimerii si io prin zona..
Nu mi-a placut / impresionat niciodata in mod deosebit acest personaj, nici nu mai am tangenta cu emisiunile de care vb voi dar, in 2000 l-am avut coleg la cibernetica. Hmmm..coleg cam mult spus!
Pp ca daca esti vedeta tre sa ai si niste aere la bord dar asta are cam multe..Nu cred io ca s-a desteptat prea mult intre timp dar oricum cei 7 ani de-a casa ii lipsesc cu desavarsire.
Intotdeauna intarzia la examene, daca era dat afara, comenta. A avut tupeul la Prof. Marin, pe atunci decan, sa spuna ca el are examen, cand a fost intrebat ce face la ora aia, la care Prof i-a explicat scurt ca examenu incepuse deja de la ora 8 si poftit la restantze.
La licenta nu imi aduc aminte sa il fi zarit.Mai are de studiat oricum
p.s. in editare: la ce o folosi cunostintzele de la facultatea aia...???
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
p.s. in editare: la ce o folosi cunostintzele de la facultatea aia...???
Probabil,ca la ce le folosesti si tu!
Miha
NinaR spune:
Nu stiu de ce dar imi este foarte antipatic. Nu are nici sare nici piper, incearca cu disperare sa se bage in seama. Nu imi place
Nina
craciunitza spune:
Cum incearca cu disperare sa se bage in seama? Isi vede de treaba lui si nu se-nghesuie pe la emisiuni comerciale.
Face emisiune dupa miezul noptii si are audienta gramada, oare nu l-au ochit turcii?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
NinaR spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Cum incearca cu disperare sa se bage in seama? Isi vede de treaba lui si nu se-nghesuie pe la emisiuni comerciale.
Face emisiune dupa miezul noptii si are audienta gramada, oare nu l-au ochit turcii?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Nu se baga la emisiuni comerciale pentru ca nu il solicita nimeni.
Ca sa intelegi la ce ma refer....povestea intr-o zi ca a fost solicitat de Pro Tv pentru emisiunea "Dansez cu tine", pe motiv ca seamana cu Stefan Banica Jr, si a lasat sa se inteleaga ca tocmai de aceea a refuzat colaborarea ca s-a simtit jignit sa fie comparat cu Stefan. Hai sa fim seriosi, mare vedeta Mircea Badea de isi permitea sa refuze Pro tv-ul.
Nina
Adina spune:
si mie imi place. si imi plac si camasile lui. la camasile alea n-ai sa vezi vreun lant de aur si ghiul. il caracterizeaza. dar problema este ceea ce face in emisiune, nu neaparat ce camasi poarta sau ce femeie o fi in inima lui. la stilul lui e si greu sa gaseasca o femeie potrivita:). imi place pentru ca spune lucrurilor pe nume si mai ales spune asa cum as spune eu daca as avea talent sa gasesc cuvintul potrivit la locul potrivit. recunosc, am un "simt" in politica dar nu ma laud cu chestia asta decit in bucataria mea si acum aici cu voi:)
ca este cam misogin se vede de la o posta si o spune de cite ori are ocazia. pe mine personal nu ma intereseaza chestia asta, dar sint sigura ca daca ar citi subiectul asta i-ar trece si misoginismul( oare o fi corect ?:))
corinadana spune:
Are emisiune trasnet! Am fost o luna in tara si erau "best of", am incercat sa le savurez pe toooooooooooate! Face o revista a presei intr un mod f original!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Zenobia spune:
mi se pare super dementza!!! bine ca au pus mai devreme emisiunea, ca de multe ori adormeam inainte sa inceapa.
Zenobia (Raluca)
-------------------
Noi
-----------------------
Love, think, help, read