Mircea Badea
Raspunsuri - Pagina 4
oanabbb spune:
eu sunt cel mai mare fan.
e super omu!are tupeu maxim!e aproape nebun!bravo lui!
e ffff inteligent,si asta ii permite sa spuna multe lucruri.e constien de potentialul lui.asa ca barbat e urat si cred ca se poarta naspa,dar nu asta conteaza pt. noi.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Si mie mi-a placut dintotdeauna.E inteligent si plin de umor si nu se sfiieste sa spuna lucrurilor pe nume.
intr-adevar..insa uneori exagereaza, nu credeti?
s-auzim numai de bine! si
Fiquelle spune:
Mie mi-a fost antipatic multa vreme, insa emisiunea de acum, "In gura presei" m-a facut sa-mi schimb parerea, adica ii acord atentia mea dimineata, pentru ca imi place ca are tupeu cand comenteaza stirile din ziare...si e incisiv...
_
IUBESC VIATA!
klato spune:
Mie imi place foarte mult emisiunea si el e tipul potrivit pentru a o realiza (este incisiv, are un haz nebun uneori si un curaj pe masura). Dar, uneori, in momentele lui de maxima incrancenare, ma gandesc cum ar fi sa-i fii nevasta si sa te apuce batranetea cu el in casa... si simt asa niste fiori pe sira spinarii...
felicia74 spune:
Hai, mai, Klato cand se enerveaza acasa, cred ca vine mamaie (ca sta cu familia) si-i zice vreo 2
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
klato spune:
Felicia74, s-ar putea sa ai dreptate Astia rai de gura dar care se consuma in public, devin mielusei cand ajung acasa si dau cu ochii de consoarta
Edit: lol, scrisesem altceva in loc de consoarta, si mi-a zis sa iau o pauza...
Jocelyn spune:
Mie sincer mi se pare penibil si destul de frustrat... si face niste glume de toata jena.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
crinuta spune:
Nici mie nu-mi place. Si eu il vad frustrat, asa cum spune Jocelyn. Pur si simplu ma plictseste ingrozitor.
Crinuta si Rayan
Ana-Maria21 spune:
Imi este asa de dor sa ma uit la emisiunile lui.Mie imi place foarte mult de el,nu ma intereseaza sincer ce fel de barbat este in viata lui particulara.Mie imi place de el pentru ca isi face meseria bine,este printre putinii oameni care spune ceea ce ii deranjeaza cu privire la tot ce il inconjoara.Este foarte haios.
Chiar imi este dor de emisiunile lui.
craciunitza spune:
Credeam ca are vacanta doar o saptamana. Se-ntampla atatea si nimeni nu comenteaza ca el... hai Mircea, hai la munca!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze