Mircea Badea
Raspunsuri - Pagina 7
ofe spune:
si eu sunt mare fan mircea badea. il urmaresc de pe vremea cind facea emisiuni cu teo.
spunea cineva cu citeva pag in urma ca ironiza femeile grase, le ironiza pe ce le care se dezbraca in paginile revistelor(gen fetele de la pag.x) si nu arata a modele, nu de toate femeile care au citeva kg in plus, dar nu-si expun trupul peste tot.
pisimuky spune:
Inainte de emisiunea "In gura presei" nu-mi placea deloc Mircea Badea. Nu puteam sa-l sufar. Dar de cand face emisiunea asta la Antena, am inceput sa-l apreciez si consider ca are o inteligenta nativa. Unele emisiuni sunt chiar super tari, face o analiza foarte pertinenta a evenimentelor din Romania. Parerea mea !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Emisiunile inregistrate sunt aici:http://www.antena1.ro/s/webcast/gura_presei.php
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Multumesc mult!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pengunica spune:
.L-am intalnit doar o singura data ,iti creaza o stare de buna dispozitie....nu este deosebire intre el la televizor si el in viatza de zi cu zi.Super baiatsi tare chipes.
marybell spune:
si mie imi place Mircea, e un tip spontan, inteligent si plin de umor. probabil ca emisiunea lui facuta de altcineva nu ar mai avea acelasi farmec. intr-adevar uneori pare plin de sine dar...nimeni nu e perfect pana la urma, nu?
eu il urmaresc cu drag in fiecare seara
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Candy spune:
Mircea Badea este unul dintre putinii oameni din televiziune pe care ii ador pur si simplu! Imi place spontaneitatea lui, umorul "altfel", modul cum se autoironizeaza si mai ales curajul nebun de a critica pe oricine, ceea ce nu-i putin in actualul context politic. Este de departe cea mai reusita revista a presei, desi de fapt e mult mai mult decat atat!
Singurul lucru pe care i l-as putea reprosa (nu lui personal) este ca emisiunea este ca emisiunea nu este la o ora de maxima audienta, pentru ca a doua zi nu pot s-o vad in reluare!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
miti2004 spune:
nici eu nu-l puteam suferi inainte de "revista presei"
acum imi place la nebunie, e super tare !
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex