Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Krissy spune:
Geo, iti tin pumnii pt maine la doctor, sa ai vesti linistitoare. Cumnata mea a avut iminenta de avort dupa o sangerare prelungita in primul trimestru, a stat toata sarcina la pat, si in mai a nascut un baietel frumos si sanatos.
Selene, avem aceleasi date si nici mie nu mi-e cine stie ce rau! Doar greata inainte si dupa masa, si o pofta nebuna de mancare , dar nu am vomat deloc. Ca sa nu mai spun ca lucrez intr-o fabrica de preparate din carne (inclusiv abator) si ma asteptam sa nu mai pot sa suport privelistea si mirosul, si nu am nici o treaba. E drept ca am "paranoile" mele, pt ca data trecuta nu am avut nimic, in afara de sani durerosi, si am pierdut sarcina. Dar nu e regula, fiecare organism si sarcina sunt diferite. Azi intru in sapt. a 10a si faptul ca mai bifez o saptamana ma face sa fieu mai optimista si mai increzatoare ca de data asta o sa fie bine...
Abia astept sa merg luni din nou la doctor
(www.brodskyobgyn.com/brodsky/home.html" target="_blank">http://www.brodskyobgyn.com/brodsky/home.html),
sa vad ca totul e in regula. Apropos de eco, va fi a 3a pt mine (1a la 7 s. pt confirmare, a 2a la 8s, a 3a la 10+). Eu am insistat sa mai merg o data inainte de 12 sapt, ca sa stau mai impacata.
Va pup, aveti-va grija si sa auzim de bine!
10
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
Lumi_Nag spune:
Buna burtici Printre simtomele voastre imi regasesc si eu cateva stari.Pe 28 merg sa imi iau si eu rezultatele la analize si as vrea sa ma ajute cine stie care ar trebui sa fie limitele normale.
9+
It's easy living with eyes closed
paxela spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Buna burtici Printre simtomele voastre imi regasesc si eu cateva stari.Pe 28 merg sa imi iau si eu rezultatele la analize si as vrea sa ma ajute cine stie care ar trebui sa fie limitele normale.
9+
It's easy living with eyes closed
in principiul laboratorul unde le-ai facut ar trebui sa aiba langa rezultat si valorile normale dar mare grija cu interpretatul singura sunt multe cazuri in care fetele interpreteaza singure se sperie ca nu e ok si cand ajung la doctor se conving ca s-au speriat degeaba , de interpretat fiecare valoare separat e usor dar trebuie si corelate
Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Jaana spune:
Alionushca, eu de greturile mele am tot scris... ca deocamdata asta ma preocupa cel mai tare Sunt in 10 sapt. (maine trec in 11). La mine diminetile si serile sunt grele. In fine, dimineata reusesc sa ameliorez lucrurile cu biscutii inainte de a ma scula din pat, dar seara e rau tare... o stare de greata si de rau de nu trece cu nimic. In ultimele zile tot ce-am mancat seara m-am dus repejor si . Imi vin si gaze din stomac care imi accentueaza starea de greata. Singurul lucru care ma ajuta putin e sa stau intinsa in pat.
Ce bine ar fi sa mai scrieti si voi fetelor cum va descurcati cu greturile, daca v-au trecut si cand v-au trecut...
Mihaela, simptomele nu-s necesare, sunt atatea cazuri de fete care nu au avut si au copii sanatosi si fara probleme. Pe de alta parte, nu baga nici mana in foc ca ai sa scapi de ele, pot incepe ceva mai tarziu. Si eu am crezut ca sunt printre norocoase da' n-am scapat, pe la 7,5 saptamani au inceput. Mai timide la inceput si apoi din ce in ce mai rau...
Adelyna, mare dreptate ai... asta ma intreb si eu, cu ce sa hraneste bebe-ul meu?? Ca eu mananc numai selectiv, de multe ori doar biscuitii imi fac bine. Ca sa nu mai zic ca stau prost cu lactatele si sotul ma cearta ca nu beau lapte, iaurt...
geo_78, asteptam vesti... sa dea Domnul sa fie totul bine!
9+
Gaby77 spune:
Fetelor,
apar si eu la apel, desi cam tarziu, dar poate pentru ca nu m-am simtit rau nu prea am mai intrat sa scriu, desi am citit toate mesajele voastre. Eu nu am avut nici o stare de rau, nici macar de greata, de cateva ori mi-a mirosit rau (mult mai rau decat inainte) cand am bagat nasul prin frigider, in rest nici mie nu prea imi cade bine mirosul pastei de dinti , asa ca am incercat un gel pentru copii, asa cum am citit pe-aici pe undeva. Intr-adevar mi-e foame mult mai des si simt asa ca o sa cad din picioare daca nu mananc atunci in clipa aia. Incerc sa mananc totusi putin si des, ca am luat deja 3 kg. Nici eu nu ma omor cu laptele si iaurtul, desi ar trebui ca mi-a iesit o valoare sub limita la analize.
In ce priveste perioada exacta nici eu nu prea stiu, desi dupa UM as fi in 12 saptamani si 5 zile, cand am fost la primul eco la 7 saptamani si o zi mi-a zis ca are cam 5, deci ...
Acum astept sa ma duc la primul eco morfologic pe 31 august la Dl. Dr. Iosup. Am inteles ca se face intre 12-14 saptamani desi pe aici pe site am citit si alte opinii. Poate atunci imi spune el varsta exacta a copilului si mai ales poate vede si ceva legat de sex, ca taaaaaare mai sunt curioasa
Va pup
Gaby 12+ (asta pana ma dumiresc mai exact)
alionushca spune:
Salutare burticute dragi
De ieri seara ma simt mai bine, am avut pofta de mincare ca niciodata - as fi mincat tot ce era pe masa, insa ai mei au grija sa-mi dea de toate cite o bucatieca - ca pentru un pui - daca maninca mai mult merg la ratzuste Deci regula mea - cite putin cite putin - asa ma simt mai bine si nu ma balonez.
Azi am o stare mai buna - adica pina acum - nu bag mina in foc pentru ce va fi dupa ce expediez mesajul - m-am miscat mai mult, exceptie ca am vomitat azi dimineata de la nimic - poate m-am ridicat brusc din pat.
Eu sper din tot sufletul sa-mi treaca greturile pina 1 septembrie cind ramin fara dadaca - merge si fratele la scoala - fara el nu pot face nimic - am deschis de doua ori frigiderul si tot de atitea ori am zburat spre baie, in bucatarie abia intru - avem noi incheiat un pact - el imi aduce tot ce este in bucatarie, iar eu nu ma stresez si stau cumincioara - nu inteleg de unde are atita rabdare cu mine, toti spun ,, sarcina asta la schimbat,,
Gaby77 la ecografia de 7 saptamini poate a avut invedere medicul termenul sarcinii de la conceptie nu de la UM , de aceea ti-a spus 5 saptamini. Si bine ca ne dai de stire - mai rarut dar sa stim ca suntem toate bine, vad ca Suzy nu ne da de stire, si mai sunt fete- speram ca totul e bine la ele si doar greturile le impiedica sa ne scrie.
Geo ne rugam sa fie totul bine la tine, iar daca este o problemuta sa fie de aceea care trece repede.
Paxela tu ce mai faci, cum se simte baietelul - tu acum tot ai grija dubla cu un bebelus linga tine si unul in burtica - sa fie sanatosi amindoi
9+
Aliona
elyanne spune:
Am prins si eu cateva momente libere si am intrat pe forum... Doarme bebe, asa ca profit un pic...
S-o iau pe rand si sa raspund si eu la una-alta...
Monica_b ai grija de tine si stai cuminte in pat. Cred ca nu e prea placut, dar ce nu facem pt. bb din burtik.
Lumi_Nag bine ai venit. Sarcina usoara. Tinem pumnii sa fie totul bine si sa stea bb in burtik... Daca faci tratamentul dat de doctor si stai cuminte in pat sigur reusesti sa duci sarcina pana la sfarsit Ai grija de tine.
Iar despre vise... eu nu cred in semnificatiile lor... asa ca nu le iau in seama...
Si sa ne dai datele (UM si DPN) sa te trecem la catastif.
Loina_ln eu cred ca nu e devreme pentru analize... Eu am fost la medicul de familie pe la 6-7 sapt. ca sa-mi dea trimitere... Pana vine medicul ginecolog din concediu mergi la medicul de familie si vezi ce zice si el.
Paxela sa faci altceva mai bun decat sa te stresezi n-ai gasit? Superi bb-le... asa ca potoleste-te... O sa fie totul bine.
Geo_78 sa ne spui ce-ai facut la dr. Sper ca e totul bine
Mihaelaaa, dupa mine, e o prostie faptul ca daca nu ti-e rau nu e bine... La prima sarcina nu prea am stiu ce's alea greturi... si uite ca bb a fost si este bine ... Asa ca asta-i o tampenie. Bucura-te ca nu ti-e rau ... si inca nu-i timpu pierdut sa apara ceva greturi... pana acu vreo 2 sapt. nici eu n-aveam nimic si uite ca acum nu prea mai pot sa mananc...
Gaby77 eu am facut eco morfologica (la prima sarcina) la 16 sapt., odata cu triplu test. Si am mai facut inca una la 24 de sapt.
Acum o sa fac eco morfologica la 19 sapt., ca s-ar putea sa nu mai fac triplu test (dr. a zis ca inca nu stie daca e cazul sa mai fac bitest sau triplutest... probabil va hotari in functie de ce o sa vada la eco.).
Fiecare medic recomanda la diferite varste eco morfologica. Ei stiu dupa ce se ghideaza... Asa ca e normal sa fie diferite opinii.
Auzisem o vorba (nu stiu cat de adevarata este) cum ca scapam de greturi cand simtim ca misca bb prima data (de pe la 16 sapt.) Eu sper, totusi, sa fie ceva mai devreme... ca nu mai pot... N-am reusit inca sa vomot, dar mult nu mai am... Am impresia ca mi-e mai rau decat la prima sarcina... dar cred ca e doar o impresie... pt. ca mi se face rau cand vad / miros mancare... Si n-am cum sa nu dau ochii cu ea ca trebe sa dau de mancare copilului ...
si sa aveti we frumos.
S-a mai nascut o stea
ralualexandrei spune:
Buna dragelor!
Eu n-am mai scris din cauza ca am fost prinsa astazi rau de tot,maine fac pomana de 40 de zile a unchiului meu (pt mine a fost mai mult un frate mai mare) si asa ca va dati seama ca am facut ture intre piata si bucatarie.
La capitolul mancat stau prost,adica nu prea am chef si parca mi se face greatza de la orice.
In rest sper sa trecem cu toatele cu bine de primul trimestru de sarcina si sa ne scriem povestea nasterii.
Apropo de subiectul asta,v-ati gandit unde ati vrea sa nasteti,la ce spital?
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 9+ album no1 album no2 albumul no3
Sori1980 spune:
Primiti-ma si pe mine. :) Vroiam sa facem testul de sarcina de ziua noastra, 16 aug. cand am implinit 3 ani de la casatorie. Dar sotiorul meu nu a avut rabdare si am facut pe 15 seara si... surprise... 2 liniute :).
Suntem si noi in extaz!
Sarcina usoara fetelor si sa ne auzim pe forum.
UM: 17 iulie 2006
DPN: 23 aprilie 2007
Sori