Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Selene spune:
Aliona,
eu trebuie sa recunosc ca nu stiu exact cate saptamani am , de asta nu am trecut in josul paginii.
UM a fost pe 09.06 si din ce mi-a spus doctorita as fi in sapt 9, si maine ar trebui sa intru intr-a 10-a. Am vazut ca tu ai avut UM in 16.06 si esti tot in sapt 9 - atunci inseamna ca eu am 10 sapt. si trec in a 11-a? Se pare ca chestiile astea le pricep mai greu
Tu esti chiar din Chisinau? Bunicul meu era dintr-un sat de lanaga Chisinau (dar spre rusinea mea nu mai stiu cum se numeste). Mi-ar placea sa ajung vreodata pe acolo, pe la voi, sa vad de unde "am radacinile" ...
Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?...
NICHITA STANESCU
alionushca spune:
Selene dupa cum am calculat - tu esti azi in 9 saptamini si 6 zile cu DPN - 16 martie 2007( data asta am luat-o de pe DC ), adica in fiecare vineri tu intri in saptamina noua - adica calculele noastre coincid tu miine vei implini 10 saptamini
Eu azi am implinit 9 saptamini fix
Aliona
adelyna spune:
Fetelor,Alionushca are dreptate ,de ce va pare rau ca nu aveti senzatii de tot felul?fiti multumite ca este totul ok si rugati-va sa fie asa si mai departe.Macar voi hraniti copilul cum trebuie,mi-e nu-mi trebuie mancare de nici un fel(mai mananc ceva fructe).Pai copilul meu cu ce se hraneste pana imi trec mie starile astea?.
Sarcina poate decurge la fel de bine si fara senzatii,asa ca fiti calme ca de asta are nevoie bebele.
8+
ralualexandrei spune:
Dragele mele azi am fost la dr si analizele sunt ok.
In afara de ceva teste care le voi face pt incompatibilitatea dintre mine si sot (incompatibilitate sangvina,evident ) altceva nimic nou.
Imi e greatza in continuare si pofta de mancare nu prea am,ma cam ia cu ameteli,in rest incerc sa pregatesc si eu cate ceva pt iarna insa acum o fac pe bucatele ca parca nu mai am tonusul de dinainte.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 9+ album no1 album no2 albumul no3
paxela spune:
mai fetelor nu va mai speriati degeaba si nu va mai stresati ca nu aveti simptome
uite cazul meu : la prima sarcina nu am avut absolut nici un simptom, dar nimic nimic , se crucea si doctorul, in luni mari au inceput sa se umfle mainile si picioarele dar in rest nimic
acum am unele zile dar foarte rare cand mi se face rau dar la modul ca asa ma scol asa ma culc
in prima sarcina singurele mele probleme erau pasta de dinti cu mentol si rosiile ( nu am putut sa pun gura pe ele si acum nici fimiu nu pune gura, nu pot sa pun nici macar 1 la toata oala de supa)
asa ca exista si cazuri in care intradevar simptomele lipsesc
eu una chiar as zice sa va bucurati, eu as dori oricui o sarcina la fel de usoara ca prima mea sarcina, si de ce nu o nastere la fel
Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Selene spune:
Fetelor, pentru vorbele voastre frumoase!
Cand am citit mesajul Paxelei, mi-am amintit de o buna cunostiinta care a nascut anul acesta in martie si la fel nu a avut simptome - doar i s-au umflat foarte tare picioarele ca a trebuit sa poarte toata iarna papuci cu 2 numere mai mari Si bebelasul e un dulce, cuminte si sanatos.
Bineinteles ca eu a trebuit sa ma gandesc intai la ce e mai rau...
Dar macar mi-am schimbat semnatura!
O seara placuta si lipsita de greturi va doresc!
9+
geo_78 spune:
Seara buna fetele,
M-am speriat fff rau aseara cand am avut sangerarea. Astazi am stat toata ziua la orizontala si s-a oprit, cu exceptia catorva picaturi maronii. Am luat NoSpa la greu.
Maine voi merge la dr. pt ca astazi doctorita mea a suferit o interventie chirurgicala.
Sunt optimista si sper sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu!
Va tin la curent,
Geo 11+
Tanya spune:
quote:
Originally posted by Mihaelaaa
Ultimul cm pe 1 iulie.
7
Mihaela
Si eu la fel , sunt curioasa daca o sa si nastem in acceasi zi.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya