Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eu am mai gasit un motiv de stress, oare cand ma voi potoli?
fimiu e bolnav de vre-o 6 luni am fost cu el la zeci de dr l-am operat de polipi, ameliorarea dureaza 3 zile dupa oprirea tratamentului apoi revin mucii verzi , cu toate astea la zecile de exudate facute nu ii iese nimic , acum le-am facut si noi ( eu si sotul) eu nu am nimic, copilul nimic( desi e cu muci verzi) tacsu are ceva ( maine aflu exact ce), asa ca am gasit motiv de ingrijorare daca am si eu si nu iese sau daca iau de la ei ( desi daca 6 luni nu am luat...) , in plus juniorul a capatat si o conjunctivita, asa ca am ajuns ca in povestea cu drobul de sare, si cand imi amintesc ca la prima sarcina puteai sa ma injuri de mama ca nu imi deranjaui nervi nici macar un pic, iar acum, as omora mereu pe catecineva, si ma panichez din orice

Alexa8+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

salutare fetele,

eu sunt suparatica asta seara...am avut o sangerare destul de urata, rosiatica...am sunat dr. si mi-a spus sa stau in pat, nici un fel de efort:(
vineri voi merge la control si eco, pana atunci stau ca pe ghimpi.

care dintre voi ati mai avut sangerari? cum s-au manifestat, ce ati facut?

sper sa fie bine totusi, pana atunci tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna dimineata celor fara greturi, ca cele cu greturi sigur nu o au buna. Eu desi am fost diagnosticata cu iminenta de avort, nu am avut sangerari deloc.....nici macar o tenta de maroniu sau mai stiu eu ce culoare are Totusi doctorul meu a zis ca e desprinsa un pic ...dar tot iminenta se numeste, asa ca imi dau pumni in cap ca nu mai inteleg nimic si visez numai copii mici si cica nu-i bine deloc, plus alte vise de ma trezesc speriata toata.Nu am crezut ca pot intra asa in panica .

Va pup si va doresc la toate sarcina usoara

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

geo daca doare si burta ia si no-spa sau supozitoare cu scobutil, daca sangerarea continua mergi de azi la medic , nu sta pana maine , sa nu fie nevoie de tratament de sustinere , sanatate multa

Alexa8+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salut,gravidutelor ce mai faceti?
Am fost si eu in 15.08. la doctor sunt in 7 saptamani...Dr zice ca totul este OK,(atat cat poate vedea la 7 sapt)dar eu imi fac griji.
Mi-au dat si de la doctor cate ceva de citit despre sarcina si bebei,dar in loc sa ma ajute mai mult m-au incurcat....
Acum ma gandesc foarte bine inainte sa mananc ceva,mi-e frica sa nu-i fac rau bebelului...
Am mai citit ca cu cat mai rau imi este in timpul sarcinii,cu atat mai sigur este ca bebelul e OK....si....mie nu mi-e atat de rau,ceea ce acum ma sperie.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mihaela - bun venit la gravidute, cam greu ai luat tu avionul de la aspirante- acum sa-ti spun cite ceva - se vede de la o posta ca esti panicata rau - medicul ti-a spus ca e OK - tu iti faci griji, si pe de-asupra ai mai citit nu taman ce trebuie - uita mama - liniste-te - anume nelinistea ta ii face rau bebelusului - trebuie sa fii cumincioara foc, sa fii nesimtita - si sa te bucuri ca te simti bine - starea de rau la fete difera - unele vomita mai toata ziua - altele au pofta mare de mincare, altele - eu de ex. am vomitat azi cum am vazut reclama la iaurtul Danone - si nu am reusit sa ajung la veceu ca am dat pe alaturi - sunt zile cind ma simt excelent, altele prost cu totul - tu trebuie sa fii relaxata ,, ca elefantul dupa baitza,, - ai sa vezi vin greturile si pe la tine - o sa-ti fie ,,vesel,, ca noua.

Vezi daca nu ai sa fii cumincioara - vine fratele meu la tine si iti tine o morala de zile mari - mucosu de el dupa ce am facut intr-o zi galagie maaaaaare - mi-a tinut a doua zi lectii morala - si de atunci numara in fiecare seara - ,, azi ai 7 zile de cind esti cumincoara,,- si eu il ascult

9+ fix

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Alionusca,crezi ca e normal sa n-am simptome mai deloc??????

De fapt nici eu nu stiu ce sa mai cred,poate ca am ,dar nu stiu sa le analizez.... Chiar bine nu ma simt,dar ma gandesc ca poate sunt simptome "inchipuite".Asa sunt eu..nici eu pe mine nu ma cred!!!De ex.alaltaieri cand am fost la doctor,mi-a luat sange pt teste.Imediat dupa aia am inceput sa vad "stele verzi",dar n-am spus nimic,ca ma gandeam:"Daca nu m-i rau,doar mi se pare???"Pana m-au vazut asistentele toata transpirata,alba la fata,ca o mortaciune si au facut ce-au stiut sa-mi revin.Na ce zici,nu-i de ras?Probabil ca atunci cand o sa vina n-o sa spun la nimeni,.....ca poate numai mi se pare.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Am mai citit ca cu cat mai rau imi este in timpul sarcinii,cu atat mai sigur este ca bebelul e OK....si....mie nu mi-e atat de rau,ceea ce acum ma sperie.

Mihaela

Chiar o fi adevarat lucrul asta? Ca acuma ma sperii si eu, ca nici eu nu am greturi si nu vars. Am avut usoare stari de greata pana acum cateva zile, dar asta a fost tot.
Singurul lucru "altfel" e ca mi se face din senin o foame........ Si uneori chiar la 2-3 ore dupa ce am mancat
Totusi parca nu imi vine sa cred

Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?...
NICHITA STANESCU

Mergi la inceput

Eu daca mi-aduc bine aminte am inceput sa am greturi la 6 saptamini si vro citeva zile, am vomitat putin mai tirziu, dar starea de somnolenta o aveam cu o saptamina inainte de aface testul de sarcina.

Oricum Mihaela eu zic sa fii calma - totul o sa vina pe rind - multumeste-i lui Dumnezeu ca te simti bine si cu beblul totul e bine, pentru ca sunt burtici care singereaza si au foarte multe probleme - iti dau exemplu - mie cind mi-a spus medicul ca am un hematom si acesta prezinta pericol pentru sarcina - eu calm am inceput tratamentul - pentru ca nu vad cu ce as ajuta eu sarcina mea daca as face tot felul de scenarii urite - eu ma bucur de bebelus, ma rog la Doamne Doamne sa fie bine, nu stiu cit timp o sa fiu optimista, dar atit timp cit problema care o am se poate rezolva cu tratament si de la mine se cere liniste absoluta in suflet - am s-o fac - doar mama mea intra in panica cind ma vede cum imblu lesinta prin casa si ma tot baga in sperieti, asa facea si la nunta - ma stresa intr-una - iti mai zic inca o data sa te bucuri de fiecare zi a sarcinei si sa te rogi sa nu fie mai rau.

Si de ce sa nu crezi ca esti insarcinata =- ca te simti bine si nu se vede burtica - la multe fete ni se pare cite o data ca nu suntem insarcinate - dar mai avem putin timp si cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom fitzii mindre cu burticile noastre - atunci ai sa crezi ca esti insarcinata

Aliona

Mergi la inceput

Fetelor hai scrieti si voi cite saptamini aveti - cu burticuta jos - ca citesc fiecare cum se simte, cine are greturi cine nu are - si nu inteleg la cine si cind trec - parca nu ma pot orienta - o sa vedeti ca atunci cind ajungem la eco morfologica, la triplu test si altele cite mai sint o sa ne fie de ajutor sa stim cine si in cite saptamini e.

Selene - am avut si eu zile cind m-am simtit excelent fara greturi dar au revenit peste vro 2 zile.

9+

Aliona

Mergi la inceput