Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Sori,bine ai venit si sarcina usoara!.
Fetelor am vazut ca scrieti si la ce medic sunteti.Daca imi ajuta Dumnezeu si ajung la final cu sarcina voi naste cu dr.Dan Tutunaru .
Acum am niste ameteli si-mi este asa rau ca abia astept sa treaca aste primele trei luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Fetelor,sunt disperata!!!!
Tocmai am fost la baie si am descoperit o pata de sange,sunt gravi maine ar trebui sa intru in a 8 a saptamana.Cred ca e de rau,nu?
Voi ce ziceti???????

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mihaela, suna-ti medicul daca poti. Daca nu ai un medic si e vorba de singe rosu-rosu ar fi bine sa mergi la un spital sa faci o echo ca sa vezi daca e totul ok si or sa-ti spuna acolo ce sa iei. Daca e maroniu nu trebuie sa te ingrijorezi. Poti sta linistita in pat si poate trece. Daca singerarea se intensifica sau incepe sa fie singe rosu... fuga la doctor. Nu iti pot recomanda medicamente, pentru ca unele sint indicate in iminenta de avort pe fond hormonal, altele pt. cel din cauze anatomice. Chiar si no-spa se administreaza la indicatia medicului.

Monica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

GATA,m-am linistit!!!!
Am dat fuguta la spital,l-au chemat pe doctorul meu,mi-a facut o ecografie,e totul OK...
Mi-a mai facut un test la urina si aici a gasit ceva,(nu stiu exact ce).Mi-a dat sa iau magneziu si inca ceva pt constipatie.Zice ca sangele ar fi venit de la constipatie (azi-dimineata am facut scaun cu sange,la curatare am vazut un cheag de sange si cand sa trag apa am vazut ca apa s-a inrosit de parca as fi fost in perioada rushilor)....Zice ca la sangerare asa puternica la scaun e posibil sa se manifeste si prin vagin.
Oricum,bebelul e bine!!!
Acum trebuie sa iau tabletele ce mi le-a dat si peste 5 zile sa merg sa-mi mai faca o analiza la urina

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Elyanne, la mine cu aproximatie, ca nu mai stiu exact ar fi UM 05.06.2006 si DPN 20 martie 2007.In alta ordine de idei, eu cu greturile am probleme dar fara sa...Ma simt de parca as fi mahmura pt ca simt nevoia sa mananc numai acrituri dupa care desigur ma apuca setea si acrituri cu apa sau citronada da....exact CRAMPE Am auzit si eu ca dupa primele 3 luni te lasa greata si raul de dimineata, acum....speram sa fie si adevarat. Acum astept sa treaca 2 saptamani fix sa implinim 3 luni si sa scapam
Va tzuc pe toate si sa speram ca nu vom mai manca prea multe lamai sa ne treaca greata

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor, eu intru numai putin sa fac apelul.
La mine greturile sunt la ordinea zilei, la boboci dau de cateva ori pe zi. Imi este foarte rau, de aceea nici n-am mai intrat sa scriu.
Mai am putin si dorm in toaleta, of ce m-am saturat, abia astept sa treaca odata.
Fug ca iar mi-e rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Seara buna fetele!

A mea nu este asa buna, suntem ff tristi...asadar sangerarea minora (o mica pata) care a debutat marti seara s-a terminat cu o pierdere de sarcina joi seara...

Am ajuns la spital urgent, intrucat am avut o hemoragie puternica...se pare ca sarcina se oprise in evolutie cu o sapt in urma si cand am ajuns la spital avortul incepuse...nu se mai putea face nimic...aveam 11s4zile...asta a fost scurta si trista mea experienta de graviduta, prima sarcina (obtinuta de prima data cand am vrut) :( E fff trist dar acum ne informam muuult mai bine, si voi face toate analizele posibile desi facusem analize si inainte de aceasta sarcina, deocamdata nu stim cauza :(

Va urez la toate numai bine si bebei sanatosi si sper sa apar iara la odisee cat de curand...Noapte buna!

Geo

P.S. Si nu uitati sa ma scoateti din listuta :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Draga Geo78, imi pare nespus de rau ca ai pierdut sarcina, stiu foarte bine ce simtiti acum! Din pacate se intampla mai des decat credem, si e foarte greu sa ne raspundem la intrebarea de ce si de ce EU? Incearca acum sa ai grija de tine, sa te refaci bine, caci e important pentru urmatoarea sarcina, care poate sa se intample foarte curand (puteti incerca deja dupa primul ciclu menstrual). Eu am facut analize si nu am nici un raspuns la intrebarea "de ce", stiu doar ca am fost in procentul de 20% din sarcini care se pierd in primul trimestru...
Pentru intarirea si refacerea uterului dupa avort spontan am baut zi de zi ceai de zmeur si ceai de Mantaua Doamnei (Alchemilla Vulgaris), asa cum recomanda Maria Treben, si cred ca a ajutat.
Stiu ca e f greu acum, dar incercati sa fiti optimisti si sa nu va pierdeti speranta. Va doresc numai bine, multa sanatate si, inca o data, imi pare foarte rau ...

10+

PS: Uite si cateva linkuri care m-au ajutat pe mine:

http://www.healthsquare.com/fgwh/wh1ch27p3.htm
http://hygeia.org/poems1.htm http://www.marilynglenville.com/general/miscarriage.htm http://www.eva.ro/sanatate/articol324.html

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Geo ,stiu ca se intampla frecvent dar tot imi pare rau cand aud asa ceva.Curaj , urmatoarea sarcina va fi o reusita!acum nu trebuie decat sa ai grija de tine sa te refaci repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Geo pt. voi. Imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina ... Ai grija de tine, sa te refaci repede si sa va apucati iar de bb.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput