Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by devylla

Wow ce vis ama avut azi-noapte...irlandeza,am visat ca ne dadeai vestea ce-a mare,

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Da , ....ca-mi vine ciclu in 3-4 zile.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hai poate nu vine si chiar ne dai o veste mare

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Poate ....dar nu-mi fac sperante.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lasa mai Irlandeza,nu e luna asta e luna viitoare!Tot vine el

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

27 septembrie
Ai succes in afaceri si spor la tot ce faci in gospodarie. Prietenii si familia te sustin, desi s-ar putea sa aiba pareri diferite. Iti recomandam sa nu incepi mai multe treburi deodata. Risti sa nu termini nici una. Dupa-amiaza te viziteaza o persoana mai in varsta pe care nu ai vazut-o de mult.

Doamne da sa am spor ... cum le-am schimbat mobila la fete in camera va puteti imagina cum arata casa mea ... trebuie sa ma apuc de aranjat hainele in dulapuri , sa spal , sa aspir ... deci chiar am nevoie de spor ...
Cat despre vizita ... om vedea cine ne va vizita !!!

O zi frumoasa tuturor !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Eu am avut vizitatori , apropo de horoscop.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Eu nu am avut vizitatori ieri ...

Sunt necajita ca Paula , fetitza cea mica a mea , a inceput sa tuseasca ... sper sa nu fie ceva grav si sa-i treaca rpd ...

Va scriu horoscopul de azi :

28 septembrie
Se pare ca acorzi prea multa importanta unor probleme marunte si ca esti tentat(a) sa exagerezi. Incearca sa te detasezi! Grijile nejustificate ar putea sa-ti afecteze sanatatea. Ar fi bine sa te relaxezi. Daca ti se ofera ocazia sa iesi in aer liber impreuna cu persoana iubita, nu ezita!

Prima parte , cea cu problemele marunte ... asa e ... azi de dimi am inceput sa ma leg de tot ce misca ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Salutare , salutare !!!

Ce mai faketi fetelor ??? Cam liniste pe aici ... ati patit ceva ???

Ana-Maria cum te mai simti ??? Sper ca mai bine ... astept vesti despre tine !!!

Irlandeza ai facut testu barza ??? Sper sa fie pozitiv ... oricum asteptam vesti si de la tine !!!

Paula mea are rosu in gat si secretii . Am fost ieri la dr. si ne-a dat antibiotic . Se tot mira dr. cum de mananca si nu a facut febra dupa ce are in gatutz si ce se aude la stetoscop ... probabil e rezistenta , pupe-o mama pe ea ...
Acasa nu am reusit sa termin de aranjat hainele in noua mobila , dar in acest week mi-am propus sa fac o curatzenie luna-bec in toata casa , sper sa si reusesc ...

Horoscopul nu tzine cu noi astazi , eu sper sa nu se adevereasca ...

29 septembrie
Nu esti intr-o forma fizica prea buna si te enervezi foarte usor. Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Iti recomandam sa nu semnezi documente oficiale. Evita discutiile in contradictoriu!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

La mine horoscopul s-a adeverit azi.
Si testul e negativ.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

30 septembrie-1 octombrie
Sambata, optimismul cu care incepi ziua te ajuta sa suporti mai usor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. In partea a doua a zilei, te pregatesti pentru o calatorie lunga in interesul familiei. Ar fi bine sa te bazezi numai pe banii pe care ii ai si sa nu contezi inca pe o suma care ti se cuvine dintr-o afacere. Duminica dimineata, esti stresat(a) de o problema de afaceri. Va trebui sa alergi in staga si-n dreapta ca sa o rezolvi, dar eforturile iti vor fi rasplatite. Nu neglija relatiile sentimentale! Te sfatuim sa te odihnesti mai mult. Esti in pragul epuizarii, chiar daca nu vrei sa recunosti.

Irlandeza , imi pare rau ca nu a iesit ozitiv testul ... trebuie sa fii optimista !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput