Fecioare DC(8)
Raspunsuri - Pagina 25
irlandeza spune:
Mda...incerc sa sa fiu optimista. A catea oara oare ?
Astept si sper, si incerc , altceva n-am ce face , cum o vrea Dumnezeu.
Sa aveti un week-end frumos. Ca aici ploua mocaneste.
Pt. toate fetele
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
Salutare fetele !!!
Am fost aseara la intalnire cu fetele de la noi , adica din Salaj . A fost tare fain , ne-am simtit exelent , am schimbat pareri si impresii despre copilashi , am papat dulceturi facute de unele dintre fete ... ce mai , a fost frumos . Abia astept urmatoarea intalnire !!!
Duminica placuta tuturor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
2 octombrie
Dimineata s-ar putea sa fii mai incordat(a), din cauza problemelor pe care le ai cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Iti recomandam sa nu te certi cu nimeni, pentru ca nu ai nimic de castigat. Spre seara, situatia revine la normal, iar relatiile parteneriale nu au de suferit.
Saptamana 2 octombrie - 8 octombrie
Luni si marti, e bine sa iti amintesti ca multe inventii au fost descoperite accidental. Ai un impuls irezistibil spre experimental. Miercuri si joi, ar trebui sa fii atent(a) la ce poti invata de la prietenii tai mai degraba decat la ce ii poti tu invata pe ei. De ce anume poti fi absolut sigur? In ce priveste partea practica a lucrurilor, nu rezolvi prea multe pana vineri, cand in schimb esti deosebit de productiv(a). Sambata, te simti util, iar duminica, ai conversatii filosofice cu cineva.
albumele noastre
vacanta in Grecia
devylla spune:
Buna fetelor!
Irlandeza ,las ca o sa rasara soarele si pe strada voastra.Eu va tin pumnii.Oricum stiu ca medicii astia spun ca pana in 35 ani sa incerci un an si dupa 35 juma de an pana sa te prezinti la ei.Da yo stiu...poate e bine sa mergi la un control si poate iti da un tratament ceva.Orium multa bafta!
Eu in week-end am iesit cu fetele la un karaoke.Ne-am distrat pe cinste,cand ma uit la pzoe rad cu lacrimi .
De azi,gata.La munca!
Va pup,ma duc ca am de facut ceva curatenie!
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
ana_maria222 spune:
Am intrat si eu sa va salut!!! O sa fiu dinc e in ce mai ocupata...miercuri incep meditatiile.....imi caut si serviciu...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
irlandeza spune:
Azi am foat la medic , mi-a luat sange pt. teste si mai merg in Z 21. L-am mintit putin pe medic ,am zis ca incercam de 2 ani , altfel nu ma baga in seama, si nu prea mai am timp de asteptat. Cu o sarcina pierduta si 32 ani.... Nu afecteaza in rau pe nimeni minciunica asta.
Si maine sau poimaine merge si sotul sa faca spermograma.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Aaaaaa , si de maine merg la scoala, o sa am si eu mai putin timp la dispozitie.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
3 octombrie
Cu toate ca te simti in forma, este posibil sa constati ca nu-ti reuseste aproape nimic. Se pare ca esti confuz(a) si iti lipseste simtul practic. Nu este exclus sa fii inteles(easa) gresit de cei din jur. Iti recomandam sa nu fortezi lucrurile, pentru ca risti sa te certi atat cu colegii de serviciu, cat si cu partenerul(a) de viata.
Ma tot intreb , ca noi , fecioarele , asa de rele om fi , ca zi de zi ni se arata cearta cu cate cineva ... oare cand o sa fie bine si pentru noi .
Recunosc ca eu sunt o persoana tare dificila si 1-2 imi sare tandara daca sunt calcata pe coada ... dar , totusi , chiar asa zi de zi , cearta ????
albumele noastre
vacanta in Grecia