Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare fetelo.
Ce faceti ?
Eu ma apuc de epilat , nu stiu cand termin.
Ne auzim mai tarziu.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Fetelor , vad ca n-aveti chef da povesti , va urez o noapte frumoasa si ne auzim maine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ana Maria,imi pare ca te-ai simtit bine de ziua ta
Mai vreau si eu sa fie ziua meaaaa

Eu am mancat super mult in seara asta si am o burta ca un balon,ma simt foarte rau

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
Si noi am papat ceva bun , un paharel cu vin rosu , apoi....... si acum ne uitam la TV.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Salutare fetelor.
Si noi am papat ceva bun , un paharel cu vin rosu , apoi....... si acum ne uitam la TV.

Noi 2 singurei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

BUNA FECIORICI !!!

Eu am fost plecat in acest week-end la un chef ... la Tasnad ( este o statiune cu bazine si apa termala fierbinte , in jud. SM ... nu stiu daca ati auzit de ea ) la ziua unei bune prietene , unde am chefuit , am mancat , am dansat de mama-focului ...
Ca si alte "fecioare" , am mancat pana peste , iar aseara mi-a fost un raaaaauuuuuu ....

Va doresc tuturor o saptamana minunata !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

25 septembrie
Ai tendinta de a fi impulsiv(a). Te sfatuim sa-ti calculezi bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faci astazi investitii si sa eviti calatoriile in interes personal. Nu exagera cu munca, pentru ca poti avea probleme cu sanatatea!

Saptamana 25 septembrie - 1 octombrie
Secretul succesului intr-un domeniu sau altul este sa nu fii jenat de cat de "tocilar" te fac sa fii cercetarile in acel domeniu. Luni si marti, dedica-ti mintea subiectului care-ti face placere. Daca e vorba de fizica cuantica, mandreste-te cu acel aer de tocilar daca e nevoie. Vorbeste numai despre asta. Iti doresti mult de tot sa faci toata saptamana numai ceea ce te pasioneaza. O obligatie de familie sta in calea acestui lucru miercuri, iar joi si vineri, o intreaga suita de responsabilitati te distrag de la ceea ce ai vrea sa faci. In week-end, poti insa sa te intorci la fizica cuantica, daca asta te preocupa. E bine sa fii ambitios(oasa).

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Daaaa, misto la Tusnd. Am fost si eu cu cortul acu' 2 ani.
A plouat 2 zile , dar apa calda ne-a facut sa nu simtim.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Wow ce vis ama avut azi-noapte...irlandeza,am visat ca ne dadeai vestea ce-a mare,

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Intr-adevar e foarte fain ca daca prinzi vreme urata tot poti face baie . Dar amenajarea statiunii , curatzenia si multe altele lasa de dorit ...

26 septembrie
Este posibil sa ai dificultati pe plan sentimental, din cauza starii de emotivitate care te impiedica sa te exprimi deschis si clar. Nu evita comunicarea! In relatiile cu prietenii, te sfatuim sa-ti temperezi orgoliul. In caz contrar, exista riscul sa te trezesti singur(a). Te poti baza pe intuitie.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput