Fecioare DC(8)
Raspunsuri - Pagina 22
devylla spune:
LA MULTI ANI!
Ana-Maria sa fi fericita si Dumnezeu sa iti daruiasca multa fericire pentru sufletul tau bun.
Distractie placuta
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI , ANA-MARIA !!!
Multa sanatate , fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
22 septembrie
S-ar putea sa reintalnesti un prieten vechi, care iti propune sa faceti afaceri impreuna. Merita sa incerci, insa ar fi bine sa nu renunti la prudenta. Dupa-amiaza, esti invitat(a) la o petrecere si te hotarasti sa mergi in ultima clipa. Te sfatuim sa fii cumpatat(a), mai ales la mancare.
Saptamana 18 septembrie - 24 septembrie
Se intampla atatea luni si marti, incat e foarte posibil sa iti vina sa-ti iei campii - dar incearca sa rezisti. Foloseste-te de adrenalina, destul de multa de altfel, ca sa-ti duci la indeplinire sarcinile. Nu-ti lasa tendinta de a te organiza prea mult sa te impiedice sa te lasi dus(a) de curent. Miercuri si joi, acest curent e amuzamentul, varietatea, asa ca esti multumit(a) sa lasi pe altcineva sa conduca o vreme. Acest lucru te face disponibil(a) pentru - ce altceva? - a planui si a pune la punct noi proiecte care s-ar putea sa te preocupe destul de mult pe viitor. Ironic, nu? Dar asa functionezi tu. De vineri pana duminica, debordezi de energie - in variate domenii.
albumele noastre
vacanta in Grecia
violeta69 spune:
LA MULTI ANI!!!! ANA MARIA
LA MULTI ANI!!! pt toate sarbatoritele care sunt inca fecioare
e ultima zi cand mai dau comori..........tb sa ma apuc sa strang si pt la anul....ca altfel dau faliment
deja corul a ragusit.....de la atata
dar ne facem treaba si azi
si pt weekend avem cu ce sarbatori
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
ana_maria222 spune:
Multumesc din suflet fetelor!
ma enerveaza vremea de afara dar cica e dupa sufletul omului...
Dar sa lasam prostiile...si sa trecem la partea frumoasa:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
alayna spune:
Ana Maria la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sa fii sanatoasa si iubita
Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca tot ce vrei tu
Vreau si eu la partyyyyyyyyyy
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ana_maria222 spune:
Azi am plecat la ora 13 de acasa. Am fost in Platza si m-am desfatat cu un KFC (Eu, Ana, Bogdan si Luiza..cei mai buni prieteni ai mei forever) gustos..delicios...divin....apoi am fost la film (Little Man) unde am ras 90 de minute incontinuu....sa vedeti filmul..e mortal...
Apoi ne-am hotarat sa mergem sa jucam un biliard .....si am trisat..ca de obicei..hihihihihi.....am stat si acolo 2 ore....
M-a sunat apoi nuschu, o fata de la adolescente, ca sa imi dea banutzi pentru Mirela.....si mi-a daruit o pereche de cercei divini....gestul m-a emotionat profund.......m-am despartit de ea si mi-a fost greu sa ma reculeg.....
Am ajuns acasa...dupa pepsi, cola, nachos, kfc, visinata, etc etc cu vreo 3 kg in plus dar fericitaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sa va scriu aici o urare care mi-a placut ffffff mult:
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit,
Pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat,
Pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit,
Azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune.
Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
devylla spune:
Ma bucur Ana ca te-ai distrat!Bravo!
Yo tocmai am visat ca era ziua mea si ca ditai petrecerea ce avea loc ...saraca de mine,o i-au razna!
Un week-end placut fetelor!
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina