Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Nu ma uitati nici pe mine ! Am o fetita de aproape doi ani de care sunt foarte mandra.
Ma bucur ca aproape toata adunarea are copii,iar cei care nu au isi doresc.Foarte frumos! Oricat de implinite sau neimplinte am fi profesional, tot copilul este raza de lumina si oaza de liniste din viata noastra.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irinabobe mii de scuze ca te-am botezat Ioana.O sa vin cu mielul de Paste la tine.
Luna felicitari pentru fetita.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am si eu o intrebare, va rog sa imi raspundeti sincer. Daca ati fi avocat, iar parintii vostri ar divorta ati asista pe vreunul din ei la proces? (nu e vb. de div. prin acord)
Voi ce parere aveti?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Draga Kriss,

Este o problema foarte delicata.
Eu as incerca sa remediez problema in primul rand.Apoi daca nu as gasi nici o solutie,l-as asista pe cel care nu e vinovat.reprezentandu-l pe cel nevinovat o sa-i poti sublina celui vinovat ceea ce a gresit.Si tu stii cel mai bine situatia,nu un avocat strain.
Asa gandesc acum cand nu sunt pusa in situatia respectiva.
Deci este doar o parere.

ANGELA

Mergi la inceput

Angela, multumesc pt. sinceritate. Situatia cu care ma confrunt e urata, eu sunt la mijoc, ca de obicei(sau aproape) barbatul e cel "ticalos", dar totusi e tatal meu.. Nu pot tine nici cu unul nici cu altul..eu am ales sa stau deoparte, o sustin, o consiliez pe mama, dar nu o pot asista, nici ea nu vrea asta de altfel.
De remediat nu prea se mai poate, ca el a plecat de acasa de 3 sapt fara sa anunte si dupa 30 de ani de cas. mama s-a trezit cu citatia in posta..in fine, povestea e lunga si urata, nu e cazul sa ma "plang" aici.. Vreau numai niste pareri sincere de la voi..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Kriss ,

Sunt alaturi de tine si inteleg prin ce treci.Pacat ca noi oamenii nu stim sa fim suficienti de intelepti( ma refer la tatal tau) in anumite situatii.
Imi pare nespus de rau.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si ai mei au divortat dupa 25 ani de casatorie. eu nu m/am amestecat in sensul ca fiecare a avut avocatul lui. sangele apa nu se face. asa ca am preferat sa o sustin pe mama moral dar nu sa o reprezint. si acum nu regret . a fost mai bine asa, altfel nu stiu daca as mai fi putut avea o relatie cu tata. si asa au fost de multe momente tensionate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Kriss,imi pare rau pentru problema cu care te confrunti-foarte dureros sa asisiti la separarea parintilor.Eu personal as ramane pe margine,nereprezentand nici o parte,insa mi-as sustine mama din punct de vedere moral.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,

Va invit la o cafea si apoi la invatat coduri.
Ce ziceti de invitatia mea?

ANGELA

Mergi la inceput

Accept eu invitatia! Va multumesc pt. raspunsuri..eu m-am ocupat pana acum de facutul unui testulet de sarcina..care a iesit negativ clar! ma intorc la munca si mai vb. mai tarziu..va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput