Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu am mai avut rabdare si am mai schimbat-o putin..Mariana, astept parerea ta!:) acum nu e prea colorata?
Mariana> si eu sunt doritoare de . Lucram si poate in curand avem si noi o veste buna..
O zi buna va doresc!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Kriss, eu zic ca nu e prea colorata; vorba unei prietene: suntem gashca pestrita ; si e mai vesela listuta asa. As avea o obiectie: sa nu mai folosesti galbenul ca la cenia, ca nu se vede scrisul; tot asa mai e si rozul.
Voi sunteti de mult timp in lucru pt bebe? Cum merge treaba ? Ah, ce-mi place cand se invart gravidutze in jurul meu!
Mie mi-a placut la nebunie cand am avut burta mare; a fost starea suprema in care m-am aflat vreodata; mai mult nu pot sa cer de la viata; si fiindca mi-am facut norma la copii si tanjesc dupa burtica ma bucur la maxim alaturi de fiecare gravidutza pe care o cunosc.
Deabia astept sa va trimit pe burtici!

Pana atunci simpli

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Simpatica listuta e mai bine asa colorata doar suntem pestrite la vorba si tinerele.
Cat despre copii asteptam vesti mari!!!!!!!!!!!
Eu si Mariana va putem da o multime de sfaturi,asa ca spor la treaba.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Jonika spune:

Buna! Iaca vin si eu la voi pe lista, ca abia acum am vazut subiectul. Ma numesc Mihaela si am terminat dreptul in 1997 si de atunci sint si angajata printr-un minister.
Intrebarea mea era: mamici, dupa o asa perioada de stat acasa, nu aveti emotii cu reintoarcerea la servici? S-a schimbat legislatia la greu iar eu stau acasa din ian. 2004 si imi e groaza sa ma gindesc in cat timp recuperez eu timpul asta. Nici nu vreau sa ma gandesc cate chile de monitoare voi avea de studiat.

mpopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Bine ai venit Mihaela!!!!!!!!
ce putem sa-ti spunem decat bafta la recuperat.
Asta e meseria noastra.trebuie sa studiem toata viata.
Ma gandeam la sotul meu care este inginer.Nu-l mai intereseaza nimic.La ei nu se schimba nimic,poate doar li se mai usureaza activitatea cu atatea programe de calcul.

ANGELA

Mergi la inceput

Rectificare: stau acasa din 2005 , nu 2004 dar mi se pare deja o vesnicie. Noroc cu copilul ca nu ma lasa sa ma gindesc cum trece timpul de repede

mpopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult fetelor pt incurajarea in ceea ce priveste proiectul bebe. dar asa cum spuneam acum ma lupt sa fac un credit bancar sa ne luam casuta noastra ca nu vreau sa il fac pe bebe in chirie. si daca tot m-ati botezat astept si eu un miel ceva ca sunt irina nu ioana. sau mai e aici vreo ioana si ma umflu in pene degeaba?
mama lui Jonika in ceea ce priveste reintoarcerea la sv parearea mea este sa reincepi cu noutatile din domeniul tau adica daca esti la ministerul sanatatii de ex incepe cu legislatia din domeniu modificata + cele obligatorii adica cod civil, proc civ, codul muncii, si poate ai noroc si nu s-au schimbat prea multe in domeniul tau.
pt listuta am terminat dreptul in bucuresti februarie 2002.

Mergi la inceput

Norocul meu profesional.. daca pot spune asa... este ca eu ma ocup de multe lucruri. Lucrez la Ministerul Transporturilor dar nu ma prea intersectez cu legislatia din domeniul transporturilor ci, dreptul muncii, achizitii, licitatii, am si instanta asa ca traiasca codul civil si cel de procedura, cercetari disciplinare... si multe alte lucruri, asa ca atunci cand spun ca am de recuperat serios, nu glumesc. Iar copilul cand vede ca citesc parca atunci vrea sa fie bagat in seama mai tare.

mpopescu

Mergi la inceput

pai codul muncii de anul trecut parca nu are mari modificari. acu e un proiect de modificare. OUG 60 gata s-a abrogat iar mie OUG 34/06 + normele mi se pare mult mai greoaie. in rest asa cum spuneai traiasca ai nostrii ca modifica codurile intr-o veselie.

Mergi la inceput

am uitat a suferit modificari si "functionarul public". mie nu mi se pare ca in bine. barbatu lucreaza tot la un minister si tare m-ar fi bucurat modificarea aia legislativa pe salariile functionarilor publici. asta ar fi o modificare pe care o astept cu bratele deschise si cu mare drag as citi-o.

Mergi la inceput