Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mariana eu am lasat copiii la parintii mei.
Kriss sa stii ca ai dreptate cu invatatul.Nici eu nu prea mai am chef dar ce sa-i faci.Daca trebuie,trebuie.
Felicitari pentru listuta.
In rest spor la munca si la invatat.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

kriss, nu invat nici pt barou, nici pt magistratura; e pt un altfel de job despre care nu vreau sa vorbesc pana nu stiu daca am reusit sau nu.

Join the club! Nici eu nu mai am chef de invatat! + dupa cele 2 nasteri constat o deteriorare serioasa a memoriei! am luat din iunie lecitina (prima data in viata) dar nu am constatat nici o modificare in bine (nu stiu care e cauza: am luat prea putina sau sunt irecuperabila ?) Asa ca, orice reapucare de invatat imi ridica parul pe mine.
Si cand ma gandesc ca daca nu reusesc la acest job trebuie sa ma pun iar in ordine cu codurile ma ia cu frig in spate. (am ramas rau in urma cu legislatia).
A! Nu v-am zis cu ce ma ocup acum (pe langa jurist): avem studio foto; fac editari video si prelucrari foto; imi place la nebunie!

Ps. M-am distrat de listutza; e asa .... ca si codul civil... seaca . Kriss , sa nu te superi pe mine, dar cred ca un pic de culoare nu i-ar strica

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Draga Mariana ,

Si eu iau lecitina+vit A si E.Deocamdata nu simt nimic,dar parca ma odihnesc mai bine.In rest spor la invatat.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

asa cum spuneam eu sunt jurist de aproape 4 ani la o companie de stat. dar ... parca simt ca stau [pe loc. as mai vrea ceva. m-as apuca de invatat pentru barou insa sincera sa fiu nu imi plac instantele. am trac. si ce avocat sa fiu fara sa ma duc in instante? aici ma axez mai mult pe partea de registru, carte funciara , etc. si colega mea care are mai multa experienta se duce in instante. insa asa cum spuneam parca mai vreau ceva... dar inca nu stiu ce. am facut si un curs de inspector resurse umane si ma gandeam [poate reusesc dupa program sa prind o colaborare. dar acum ma zbat sa imi iau o casuta dupa care primul pas un bebe si ca atare nu stiu daca mai am timp sa schimb directia inainte de bebe sau mai astept putin.

Mergi la inceput

draga Ioana,

problema este intotdeauna varsta.Cumnata mea are 38 de ani si pana acum s-a ocupat numai de cariera,casa,masina etc.Acum regreta decizia aleasa pentru ca nu are copii.
Cred ca daca reusim sa imbinam si familia si serviciul atunci avem reteta succesului.Asa ca spor lasi spor si la invatat.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mariana> promit ca atunci cand ajung acasa o revizuiesc, dar trimiteti-mi niste date pe PM sau nickul e deajuns? :)e prima data cand fac o lista, dar invat eu.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ce sa spun despre jobul de asistent manager? Nu e de invidiat. La inceput ma ocupam de redactarea si corectarea contractelor(erau facute de un avocat anterior), contracte de munca si tot ce implica probleme de personal, relatia cu bancile,facturare si mai multe chestii admnistrative. intre timp firma a luat un foarte mare avint si s-au mai angajat oameni la admnistratie ca nu puteam face fata. M-ar interesa si pe mine in managment ca am semiexperienta as putea spune, dar trebuie sa fac niste studii ceva, masterate si nu stiu inca ce fel. am vazut "managment firme mici si mijlocii" la fac.ISE dar inca ma gindesc.
Ca si voi, dupa nastere sunt cam distrata, uit f repede.DAca as incepe acum serviciul,cred ca toti ar alerga pe linga mine si eu as sta si as zimbi ca nu am decit doua viteze!SI imi amintesc ca intr- zi aveam atit de multa treaba incit uitam sa maninc, sa imi iau pauza sau sa beau cei 2 litri pe zi de apa necesari pt un ten frumos!!! mi-era ciuda pe colegii (programatori sau analisti) ca ies la pauzele de tigara de 10 min la sfirsitul fiecarei ore!!!

Mergi la inceput

Ioana, cred ca ai luat o decizie f inteleapta; e f important ca bebe sa vina la vremea potrivita; dupa ce vine bebe te poti gandi si la alte aspecte ale vietii tale! Abia astept sa ne dai vestea cea mare; vezi ca eu iubesc fff mult femeile , asa ca sa nu te superi daca te tot bat la cap cu treaba asta, ok?

Kriss, nu am inteles ce anume ma intrebi. Asa ca, daca vorbesc aiurea te rog sa ma scuzi. Daca vrei sa editezi lista, te duci la mesajul cu care ai deschis topicul; la fiecare mesaj iti apare bara de optiuni unde ai asa: icon cu "show profile", "email autor", "editeaza raspuns". Si dai sa editeze, iar apoi te joci cu listuta cum vrei. Oare asta m-ai intrebat? Dar nu ai mai facut odata treaba asta? Te rog sa ma scuzi daca am aberat.

Angela, eu am zis ca dupa cutia asta nu mai iau nici un medicament; m-am saturat sa le tot inghit si sa nu vad nici un efect!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Cenia, am scris deodata ; eu mi-am imaginat ca ai participat efectiv la conducerea firmei , cu decizii/sugestii in coordonare personal, proiecte de dezvoltare, chestii de publicitate etc etc. Eu asa ceva imi doresc; dar vorba unei prietene: "cine iti da firma pe mana ta, asa , pur si simplu?"

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Kriss .

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput