Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si eu vreau o cafea. pana acum am stat la notariat luptandu-ma sa obtin o programare pt incheierea unui antecontract. sper si eu sa obtin un credit si sa imi iau casuta. asa ca acum incepe alergatura. in ceea ce priveste codurile mai angela chiar nu putem sa mai asteptam pana... luni ca acu vine weekendul si de unde chef?
bine recunosc ca acum imi sta capul doar la credit si vad doar copii dupa carti de munca si adeverinte in fata ochilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina te iert pentru sapatamana asta pentru ca ai treaba.
Dar de luni gata la invatat.
In rest bafta cu contractul.Si sa inchinam un pahar in cinstea casei.

ANGELA

Mergi la inceput

daca reusesc sa obtin creditula atunci repetam codurile la mine in noua curte langa un gratar. si pt stimularea memoriei cred ca merge si o bere ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina,asteptam invitatia la gratar fiindca creditul sigur il iei.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Joker, dar inveti nu gluma, nu ai mai trecut sa ne saluti! Spor la invatat in continuare!
Irina iti doresc sa reusesti cu creditul!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la cafea !

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

gata cafeaua mea abureste. auziti nu ar fi mai bine sa le dam si parlamentarilor astora cate o cafeluta tare poate se trezesc si ei si isi dau seama de cate ori pe an modifica aceeasi lege?
multumesc pentru urari si nu glumesc cand iau casuta incing gratarul. dar va aduceti farfuriile de acasa.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.
Vin si eu la cafea; dar as prefera un capucino, caci nu-s cu cafeaua.

Kriss, imi pare rau pt tine; ai facut alegerea buna; si eu as sta deoparte intr-o asemenea situatie; parca nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva; dupa 30 de ani... , cand ai zice ca toate problemele au trecut; dupa 30 ani de stat alaturi de o persoana; eu chiar nu inteleg! Ma gandesc la voi (tu si mama ta) .
Si imi pare tare tau ca a iesit testul negativ; al catelea e negativ? Sa nu te descurajezi si sa nu te stresezi.

Irina, succes cu creditul; cand ne-ai spus ca vrei o casuta mi-am imaginat ca va cumparati apartament; dar voi va luati chiar casa! excelent; va tin pumnii ca sa va iasa planurile asa cum visati!

Luna speciali.

Eu nu servesc codurile; cand va aud mi se face pielea de gaina; in schimb servesc engleza; e mai frumos, totusi

si o zi minunata!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana> e bun si cappucino. Multumesc pt.sustinere.
Primul test a fost negativ, dar deocamdata nu mai fac niciunul ca nu sunt convinsa ca s-a prins ceva, mai astept o zi.
va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

mariana multumesc. si da noi chiar speram sa ne luam o casuta. e adevarat ca nu ne permitem in bucuresti ci in comuna pantelimon dar prefer sa dau 45.000 pe o casuta unde am si loc de un gratar in pantelimon decat sa iau un apart la acelasi pret in buc si sa ma cert cu babele din fata blocului in fiecare zi.

Irina

Mergi la inceput