Doamne si eu care de abia am terminat de studait Noul cod penal.Nici nu mai stii ce sa crezi.
In rest o zi buna la toata si Irina asteptam vestea cea mare.Nu de alta dar am o pofta de gratar.............
ANGELA
Fetelor nici o veste!!!!!!!
Irina stau ca pe ghimpi.
Kriss fii tare in legatura cu procesul parintilor.Noi suntem alaturi de tine in aceasta perioada.
ANGELA
Angela, multumesc. Intr-adevar maine e primul termen..dar s-ar putea sa se razgandeasca, dupa cum spune el..vom vedea..
POZE
Cristina S.
Salutari la toata lumea...
am si io o intrebare...primiti juristi care au abandonat meseria pt a face ceea ce intotdeauna si-au dorit ???
Am terminat Facultatea de Drept (Univeritatea din Bucuresti) in anul 1999 si am profesat pana in 2003 cand m-am maritat si am plecat in SUA. Aici imi doresc sa studiez Interior Design ...deocamdata decorez casele prietenilor si colaborez cu o doamna care este ID.
Numai bine,
Andreea
Buna dimineata!!!!!!
Goanga23 bine ai venit!!!!!!
Irina asteptam vesti de la tine.
Kriss iti tin pumnii pentru proces si sper intr-o impacare.
Va pup pe toate
ANGELA
buna dimineata fetele.
am depus dosarele la banca si acu astept . vineri sau luni au zis ca imi dau raspunsul. nu va spun ce stare am.
kriss bafta azi la procesul parintilor. stai linistita si ajut-o moral pe mama ta. astea trec toate. eu am trecut prin asta acum 3 ani. de atunci am fost si la nunta tatalui meu cu alta si era cat pe ce sa o punem si de un botez .
dar, toate trec asa ca fii alaturi de mama ta si in rest cum vrea d-zeu .
va pup si o zi usoara.
Irina