Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Multumesc fetele, chiar am nevoie. am eu sentimentul ca juristul de acolo va avea ceva intrebari.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Fetelor in noiembrie are loc examenul pentru primirea in profesia de avocat.Se mai inscrie cineva la examen?????????

ANGELA

Mergi la inceput

eu nu inca, mai astept un an sa fac 5 ani vechime, macar daca intru sa fiu definitiv. acum m-ar bate gandul la un master ca sa fiu sincera.

Irina

Mergi la inceput

Irina si pe mine ma batea gandul sa mai stau un an ca sa astept,dar cine stie cum schimba astia legislatia de la o zi la alta,poate se mai gandesc si la imbunatatirea sistemului in barouri si .......
Cat despre masterat eu m-am inscris la Drept International si Comunitar,nu de alta dar am facut si un curs postuniversitar tot in acelasi domeniu.

ANGELA

Mergi la inceput

la ce facultate te-ai inscris angela? si cat e taxa. ca sa fiu sincera ma batea gandul sa fac ceva pe dreptul muncii dar nici asta nu e rau.

Irina

Mergi la inceput

m-am inscris la Titulescu datorita profesorului Fuerea si a Doamnei Besteliu.Taxa este de 18 milioane.Destul de mult,dar zic ca merita.

ANGELA

Mergi la inceput

cu fuerea am facut si eu comunitarul. hai ca ma gandesc si poate ma inscriu si eu sa mergem impreuna. iar ca sa nu ti se mai para mare taxa iti spun eu ca la ase e 36 milioane. asa ca 18 e inca o suma rezonabila.

Irina

Mergi la inceput

hai ca astept vesti!!!!!!!!!!!

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Multumesc fetelor. mama nu s-a prezentat la termen. ce sa va povestesc, el a venit acasa sambata, cu toate hainele, spunandu-i ca i-a fost dor de casa, ca inca o mai iubeste etc samd..nici ea nu stie ce sa mai creada..oricum e de acord cu div.mai vedem ce se intampla in aceasta telenovela:)

Eu facusi master in drept european:) asa de interesata sunt ca nici nu mi-am luat diploma!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

ideea este ca as vrea sa fac un master care sa imi foloseasca oriunde m-as angaja. deaia ziceam de dreptul muncii. acum ma uit sa vad ce mai gasesc, dar care sa imi fie si folositor nu doar de dragul de a-l face.

Irina

Mergi la inceput