Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)
Raspunsuri - Pagina 26

kriss79 spune:
Buna dragelor!
Bine ai venit alinabratu2000!
Eu am azi o zi plina, iar intr-o ora si un pic plec la o audiere la Politie.
Angela, buna cafeaua!! cuptorul e instalat, dar inca nu am copt nik in el..urmeaza zilele astea..
va pup
POZE
Cristina S.

angelapriboi spune:
KRISS,bafta la Politie iti tin pumnii.
Irina si tie iti tin pumnii pentru maine si astept vesti mari.
In rest vape toate.
ANGELA

irinabobe spune:
multumesc angela. adevarul e ca nu imi sta capul decat la ziua de maine. dimineata ma duc direct la banca sa depun dosarul si apoi ma rog la d-zeu sa fie ok. nu prea mai am rabdare deloc. sper sa nu dureze mult pana aflu daca e ok sau nu.
va pup si o zi usoara la toate va doresc!
Irina

kriss79 spune:
IRINA> tinem maine pumnii stransi pentru tine!!sa ne vii cu vestea cea mare! de altfel galeria e cu tine
Eu abia astept weekendu` sa plecam putin la munte, la Ceahlau-Durau.
POZE
Cristina S.

irinabobe spune:
multumesc kriss.
mama ce as mai pleca si eu. si ce regret mult e ca anul asta nu am ajuns nici macar o zi la mare.
Irina

angelapriboi spune:
Irina poate o sa sarbatoresti obtinerea creditului cu un weekend la mare.Nu conteaza cum va fi vremea.
ANGELA

irinabobe spune:
as vrea eu sa nu conteze. degeaba mare fara balaceala . obtinerea creditului daca ma ajuta D-zeu o sarbatoresc cu gratarul ala pe care vi l-am tot promis.
Irina

kriss79 spune:
Noul Cod Penal, amanat pana toamna viitoare !!
"Deputații au adoptat, pe articole, Ordonanța de urgență care prevede amânarea până în septembrie anul viitor a noului Cod penal. Reprezentanții opoziției au anunțat că, la votul final, vor vota împotriva ordonanței. Codul penal ar fi trebuit să intre în vigoare în 1 iulie 2005, însă a fost amânat pentru 1 septembrie 2006, ca apoi să fie suspendat. Între timp însă, Guvernul a operat anumite modificări la Codul penal care au intrat deja în vigoare. Deputații opoziției nu sunt de acord cu amânarea și o numesc o nouă șmecherie a ministrului justiției.
Ei consideră că, în acest fel, se vor produce lucruri negative în lupta împotriva corupției. Singurii care au susținut necondinționat ordonanța au fost liberalii și democrații, care au susținut că noul Cod penal nu se poate aplica pentru că nu există un Cod de procedură penală, corelat cu noul Cod penal. Ei au spus că, dacă noul cod penal ar intra, mâine, în vigoare, s-ar crea haos, pentru că s-ar goli jumătate dintre pușcării. "
POZE
Cristina S.