Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)
Raspunsuri - Pagina 25

apsara spune:
Bine v-am gasit. Ma ajutati cu ceva? Exista vreun dictionar romanesc de termeni juritici? Eu sunt traducatoare si cateodata am de lucru pe la tribunalele de aici.Si cum nu toti termenii din campul juritic romanesc au echivalent in cel spaniol, mi-ar veni bine un dictionar de genul asta.
apsara

marinar spune:
quote:
Originally posted by apsara
Bine v-am gasit. Ma ajutati cu ceva? Exista vreun dictionar romanesc de termeni juritici? Eu sunt traducatoare si cateodata am de lucru pe la tribunalele de aici.Si cum nu toti termenii din campul juritic romanesc au echivalent in cel spaniol, mi-ar veni bine un dictionar de genul asta.
apsara
dictionar exista, dar tu ai nevoie de unul roman-spaniol juridic? in cazul asta... nu stiu.
Marina

burtika

apsara spune:
Nu, am nevoie de un dictionar explicativ romanesc. Ca spaniol- roman stiu ca nu exista.
apsara

mathilda spune:
apsar
eu iti recomand 1 dict de dr civil f bun-de M.Costin,M. Muresan, V. Ursa- eu am editia veche, nu stiu daca s-a m reeditat. dar daca este numai pt traduceri atunci e f complex. probabil ca tie iti trebuie unul m usurel(eventual cauta pe internet la dif. edituri si vezi ce au in cos). succes

irinabobe spune:
neata fetelor! azi sunt bucuroasa ca se apropie weekend-ul si am chef de leneveala si citit . De abia astept sa se termine programul. Va pup si o zi buna!
Irina

alinabratu2000 spune:
buna dragutzelor! ma primiti si pe mine in club? sunt consilier juridic la o firma (acum sunt in cic). am terminat anul trecut in vara - Fac Drept; Univ Spiru Haret.va pup.

angelapriboi spune:
Buna dimineta si fac cinste cu cafeaua!!
Laura bine ai venit printre noi.
De asemenea si pentru Hildegrad si Alinabratu2000.
Asteptam mai multe amanunte.
Kriss am achizitionat produsele electrocasnice.Astazi mi le livreaza,dar mobila o sa fie gata pe 1 octombrie deci prima mancare dupa 2 octombrie.
In rest va pup pe toate si va doresc o zi buna.
ANGELA