Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)
Raspunsuri - Pagina 11

cenia spune:
[quote]Originally posted by mariana tache
Cenia, am scris deodata ; eu mi-am imaginat ca ai participat efectiv la conducerea firmei , cu decizii/sugestii in coordonare personal, proiecte de dezvoltare, chestii de publicitate etc etc. Eu asa ceva imi doresc; dar vorba unei prietene: "cine iti da firma pe mana ta, asa , pur si simplu?"
Ti-o da, nu avea grija! Ia sa vezi cind trebuie sa plece directorul in concediu cum iti cad toate pe cap!Sau cind vine garda financiara!Dar intr-o firma de soft nu ai ce face in privinta coordonarii personalului(au proiecte si sefi de proiecte) decit sa te ocupi de partea administrativa a proiectelor si a firmei.
La o firma de soft ai foarte mult de munca la personal(vin si pleaca intr-o veselie), tot felul de dosare pt scutiri de impozit pe salar, dosare pt proaspeti absolventi pt prime de la stat,modificari de salar,de functii atc)

cenia spune:
Chiar, nu mi-am mai pus neuronii la contributie de foarte mult timp. Ce coduri studiati? Ale mele sunt expirate, le am din timpul facultatii,la servici aveam totul updatat pe "Legis" si nu ma durea capul. Ar trebui sa ma apuc si eu de citit ceva.
Ce sugestii aveti si ce materie invatati voi?

angelapriboi spune:
Buna dimineata!!!!
Kriss buna cafeaua.
Irina mare dreptate ai cu parlamentarii nostri.De ei gandesc iar noi trebuie sa invatam si sa aplicam ce gandesc ei.
Cat despre farfurii venim cu ele si ti le facem cadou de casa noua.
In rest va doresc la toate o zi buna si senina.
ANGELA

kriss79 spune:
Eu acum beau si un cappucino ca m-au luat niste frisoane..
Si eu tot cu programul de legislatie in fata, sintact-ul.
V-am intrebat mai demult cand intra codul penal in vigoare. nu stie nimeni? 1 sept 2006 sau 2008?
POZE
Cristina S.

mariana tache spune:
Cenia, asa cum prezinti tu situatie se poate sa mai prind vre-un post vizat; dar altfel, asa direct... slabe sanse (adica, cine scoate post de manager iar el sa stea sa se uite cum i se conduce firma?)
kriss, cred ca nu mi-ai inteles intrebarea; eu ziceam al catelea test e asta gandindu-ma la "de cate luni incercati pt bebe?"
Eu habar nu am cand intra in vigoare noul cod penal .
Irina, alegerea e f buna, mai ales daca beneficiati de mijloc de transport. O sa-ti fie f usor sa-l cresti pe bebe; o sa-l scoti afara in curte in timp ce tu iti poti face treburile fara probleme; daca stai la bloc, trebuie sa iesi cu bebe la plimbare, pe strazi, in parcuri, deci lucrul tau sta in acest timp.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

kriss79 spune:
Mariana, incercam de prin ianuarie, dar nu foarte intens cum as vrea eu..
POZE
Cristina S.

irinabobe spune:
codul penal intra in vigoare de astazi.
alta noutate legea soc com a trecut de senat
Irina

Luna75 spune:
Buna dimineata la toate fetele.Am trecut sa citesc ce ati mai scris,ocazie cu care va doresc un week-end placut.
Din pacate,si eu sunt pe din afara cu schimbarile din legislatia romaneasca deci nu ma pot pronunta in ceea ce priveste schimbarile de acasa.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

kriss79 spune:
Buna dimineata !!
Codul penal de pe 25.08? Esti sigura Irina? ma interesez si eu acusica..
un week-end cat mai placut va doresc!
POZE
Cristina S.

mariana tache spune:
V-am gasit abia pe pagina 3. E mare liniste pe la noi. E weekend-ul de vina?
Pana la urma cum e cu codul penal? a intrat in vigoare sau nu?
kriss, punem pe sotior ca sa fie si el mai intens
, somn usor si duminica placuta!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!