Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)
Raspunsuri - Pagina 12

kriss79 spune:
[quote]Originally posted by mariana tache
kriss, punem pe sotior ca sa fie si el mai intens
OKK!!sunt de acord!
POZE
Cristina S.

angelapriboi spune:
buna dimineata fetelor,
Hai ca astazi dau eu cafeaua si discutam despre noul cod penal!!!!!!!!!
hai cine se inscrie la cuvant.Ce schimbari majore s-au adus?????
Astept informatii.......
Pana atunci o zi buna la toata lumea
ANGELA

kriss79 spune:
BUNA ZIUA
Abia acum am scapat putin de treaba..nu l-am citit inca pe tot, dar din ce am retinut pana acum nou e raspunderea penala a administratorilor de firma.
VA DORESC O SAPTAMANA REUSITA!!
POZE
Cristina S.

mathilda spune:
fetelor ma primiti si pe mine in clubul vostru? eu vreau sa va spun ca am terminat fac de dr. in bucuresti in 2001, mi-am echivalat studiile in belgia(+ master aici) si tot aici, adica in belgia-caci aici locuiesc as vrea sa-mi deschid din oct o firma de consultanta juridica . pt fetele care lucreaza in rom. in consultanta jur dati-mi si mie mai multe detalii, va rog? adica cum e , ce faceti exact, in ce domeniu, aveti dr de reprezentare in instanta , etc. multumiri si pupici, multi pupici. P.S daca va intereseaza ceva intr-un anumit domeniu, nu ezitati sa ma intrebati.

mama_lui_alex spune:
HOP! Si eu!
Eu am terminat dreptul la Unibuc. in....haaaat...ce mult este de atunci..1998, am facut si un master dar m-am apucat de PR si HR..si asta fac de atunci (zacea o latura "soci-umanista" in mine care a iesit la iveala dupa 7 ani de studii juridice)...
Ah..acum, m-am apucat de fac. psihologie (sunt deja anul 2) - sotul meu zice simplu " a innebunit lupul", sau a trecut femeia de 30 de ani..si n-ai ce face..))
Sunt valida pt. lista? (in cartea de munca scrie "jurist" - cu experienta:))
Va pupacesc,
mama_lui_alex

angelapriboi spune:
Draga mama lui alex,
Bine ai venit printre noi.
Te asteptam si cu alte detalii nu numai cele juridice.Poti sa ne spui si despre familie.
ANGELA

mathilda spune:
Angela multumesc de urari si sa stiti ca sunt super incantata ca exista acest club pe forum. eu am o fetita de 6 luni asa ca pot sigur impartasi atat experiente cat si informatii despre
"jobul de mama". a mea frumusete, e fata, e f cuminte are deja 9 dintisori, mananca regulat la 4 ore si e o scumpa.
pupici la juriste si mame

angelapriboi spune:
Draga Mathilda,
Sigur fetita ta are 6 luni si 9 dintisori?
Pentru ca fetita mea are 10 luni si nici un dintisor.
ANGELA

mathilda spune:
da de asta sunt si f mandra. toata lumea se mira si soacra-mea la fel spune ca e un copil f precoce. dar vorba maica-mii- e fata vitaminizata, adica mancarea de aici si in special laptele e f consistent de ex. ii dau laptele la 8-8.30 seara si doarme pana la 7.30-8 dimineata fara sa se trezeasa noaptea.