Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

[quote]Originally posted by mariana tache

kriss, punem pe sotior ca sa fie si el mai intens

OKK!!sunt de acord!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

buna dimineata fetelor,

Hai ca astazi dau eu cafeaua si discutam despre noul cod penal!!!!!!!!!
hai cine se inscrie la cuvant.Ce schimbari majore s-au adus?????
Astept informatii.......
Pana atunci o zi buna la toata lumea

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUNA ZIUA
Abia acum am scapat putin de treaba..nu l-am citit inca pe tot, dar din ce am retinut pana acum nou e raspunderea penala a administratorilor de firma.
VA DORESC O SAPTAMANA REUSITA!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor ma primiti si pe mine in clubul vostru? eu vreau sa va spun ca am terminat fac de dr. in bucuresti in 2001, mi-am echivalat studiile in belgia(+ master aici) si tot aici, adica in belgia-caci aici locuiesc as vrea sa-mi deschid din oct o firma de consultanta juridica . pt fetele care lucreaza in rom. in consultanta jur dati-mi si mie mai multe detalii, va rog? adica cum e , ce faceti exact, in ce domeniu, aveti dr de reprezentare in instanta , etc. multumiri si pupici, multi pupici. P.S daca va intereseaza ceva intr-un anumit domeniu, nu ezitati sa ma intrebati.

Mergi la inceput

Mathilda bine ai venit in clubul nostru.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

HOP! Si eu!

Eu am terminat dreptul la Unibuc. in....haaaat...ce mult este de atunci..1998, am facut si un master dar m-am apucat de PR si HR..si asta fac de atunci (zacea o latura "soci-umanista" in mine care a iesit la iveala dupa 7 ani de studii juridice)...

Ah..acum, m-am apucat de fac. psihologie (sunt deja anul 2) - sotul meu zice simplu " a innebunit lupul", sau a trecut femeia de 30 de ani..si n-ai ce face..))

Sunt valida pt. lista? (in cartea de munca scrie "jurist" - cu experienta:))

Va pupacesc,
mama_lui_alex

Mergi la inceput

Draga mama lui alex,

Bine ai venit printre noi.
Te asteptam si cu alte detalii nu numai cele juridice.Poti sa ne spui si despre familie.

ANGELA

Mergi la inceput

Angela multumesc de urari si sa stiti ca sunt super incantata ca exista acest club pe forum. eu am o fetita de 6 luni asa ca pot sigur impartasi atat experiente cat si informatii despre
"jobul de mama". a mea frumusete, e fata, e f cuminte are deja 9 dintisori, mananca regulat la 4 ore si e o scumpa.
pupici la juriste si mame

Mergi la inceput

Draga Mathilda,

Sigur fetita ta are 6 luni si 9 dintisori?
Pentru ca fetita mea are 10 luni si nici un dintisor.

ANGELA

Mergi la inceput

da de asta sunt si f mandra. toata lumea se mira si soacra-mea la fel spune ca e un copil f precoce. dar vorba maica-mii- e fata vitaminizata, adica mancarea de aici si in special laptele e f consistent de ex. ii dau laptele la 8-8.30 seara si doarme pana la 7.30-8 dimineata fara sa se trezeasa noaptea.

Mergi la inceput