Rochie de ocazie. De unde?
Raspunsuri - Pagina 2
jadi spune:
Draga Kid, incearca la Agnes Toma, au niste busturi superbe si am vazut o rochie in vitrina din tulle de am picat. Acum nu stiu cat te avantajeaza, daca vrei scurta sau lunga.
Nu sunt foarte ieftine dar sunt serii mici si nu risti sa vezi si la alte persoane.
peseu: am o datorie la tine!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
kid2003 spune:
Multumesc mult, Badjoke si Jadi. Sa porti sanatoasa rochita Mami de Niko, e foarte frumoasa. Eu sunt mai corpolenta un pic si nu mi-ar sta chiar bine cu trandafirasi, caut ceva f f simplu si eventual cu bustiera, sa par si eu mai slaba. Yokko si Agnes Toma sunt idei f bune, multumesc elyanne si Jadi.
Gata, acum ma pun pe cautat, va multumesc pentru sugestii!
lgireada spune:
Parerea mea e ca o rochie pt o ocazie deosebita trebuie sa fie unicat. Ideal este ca tu sa-ti creezi un model, culori si design care sa te avantajeze si cineva priceput sa o croiasca pe tine. La semnatura gasiti mai multe albume de la nunti pe unde am fost si toate rochiile is gandite de mine, iar croitoreasa doar le-a pus in practica.
tuturor
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
for2nity spune:
ma bag si eu ca musca in oala.
mie nu-mi plac hainele facute la comanda, chiar daca de cele mai multe ori hainele "de-a gata" sunt privite chioras.
Rectific, nu-mi plac cele facute de croitoresele de ocazie, acasa.Cele facute la casele mari de moda, sunt super, din pacate si preturile.
Croitoresele de cartier, femei minunate, de foarte multe ori si cu o imaginatie super si indemanare pe masura, dar din pacate nu au aparatura necesara suficient de performanta. Spun aparatura pentru ca nu stiu de ce ar avea nevoie ca sa fie perfecte rochiile lor, habar n-am, le lipseste ceva in executie, pur si simplu. Poate lipsesc anumite trepte din procesul tehnologic, care se fac cu anumite aparate, calcarea pe masura terminarii unei operatii, la aburi, sau mai stiu eu cum, nu ma pricep. Cert este ca la orice nunta merg vad de departe rochiile facute la comanda,se deosebesc de celelalte si nu in bine.
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, este doar o parere personala.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by for2nity
Rectific, nu-mi plac cele facute de croitoresele de ocazie, acasa.Cele facute la casele mari de moda, sunt super, din pacate si preturile.
Croitoresele de cartier, femei minunate, de foarte multe ori si cu o imaginatie super si indemanare pe masura, dar din pacate nu au aparatura necesara suficient de performanta. Spun aparatura pentru ca nu stiu de ce ar avea nevoie ca sa fie perfecte rochiile lor, habar n-am, le lipseste ceva in executie, pur si simplu. Poate lipsesc anumite trepte din procesul tehnologic, care se fac cu anumite aparate, calcarea pe masura terminarii unei operatii, la aburi, sau mai stiu eu cum, nu ma pricep. Cert este ca la orice nunta merg vad de departe rochiile facute la comanda,se deosebesc de celelalte si nu in bine.
Intervin pt a spune k in cazul meu, tanti croitoreasa lucreaza inclusiv pt vedete si are tot ce-i trebuie pt a lucra o rochie de la a la z (corset, clini, fronseuri, aplicatii de dantela, tull, decoltee complicate, fuste tip "coada de randunica"...sunt doar cateva pe care le-am vazut).
In plus, este prietena de familie si colega cu soacra-mea, dar nu are legatura cu tehnologia... poate doar cu pretentiile mele. Apropos, socrela habar nu are sa lucreze o rochie de ocazie.
Mai stiu undeva pe Sos Stefan cel Mare un mic atelier de croitorie, nu o mare casa de moda, unde fac niste rochii...
Dar nu e topic pro/anti croitorese, nu?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
for2nity spune:
adevarat Raza de soare , si-mi cer scuze.
Mesajul meu se vroia de fapt ca un sfat pentru kid2003 ca de dragul unei rochite rosie sa nu apeleze la orice croitoreasa, fara referinte bune.
Si nu pot sa nu adaug ca eu am scris ca urmare a mesajului postat de Igireada care pleda in totalitate pentru rochitele unicat.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Raza de soare spune:
quote:nu ai de ce sa iti ceri scuze! sunt croitorese si...cele gen soacra-mea, de duzina!
Originally posted by for2nity
adevarat Raza de soare , si-mi cer scuze.
Mesajul meu se vroia de fapt ca un sfat pentru kid2003 ca de dragul unei rochite rosie sa nu apeleze la orice croitoreasa, fara referinte bune.
Si nu pot sa nu adaug ca eu am scris ca urmare a mesajului postat de Igireada care pleda in totalitate pentru rochitele unicat.
kid, n-am uitat, dar...l-am uitat acasa. maine dau pm!
Raza de soare spune:
Rochii frumoase sunt si in Cocor, la et 1 si la et 3, standul Ioanin, cu 1,9 mil.
kid2003 spune:
Multumesc fetelor. For2nity are dreptate in ce zice, sunt multe croitorese de apartament care nu lucreaza cine stie ce. Dar sunt si unele care se pricep cu adevarat. Dn ce zice Raza de Soare, cea al carei numar il astept azi (
sper sa nu uiti), e o meseriasha. Nu cred ca poate oricine sa faca corsete si alte chestii complicate.
Si eu stramb din nas la unele rochii de comanda care nu au tivul ok sau sunt din matase si cusute grosolan cu ata de bumbac (eventual si o nuanta usor diferita) dar sper ca exista si exceptii.
Intr-adevar, nu e un topic pro/contra croitorese, eu cautam de fapt un magazin cu rochitze frumoase de-a gata, dar si o croitoreasa buna ma poate scuti de multa alergatura. Sper ca acest topic a fost interesant si pentru alte fete care cauta tinute de ocazie.
elyanne spune:
O problema la croitorese... nu generalizez, insa s-a intamplat multora... nu respecta termenele... La o croitoreasa de "fite" era s-o pateasca miresica... sa nu aiaba rochia gata la timp... a fost gata cu putin inainte, insa soacrele n-au avut rochiile gata la cununia religioasa... Eu i-as fi dat cu rochia-n cap daca imi facea
una ca asta si nici nu mai vedea vreun ban...
Asa ca daca va hotarati sa va faceti rochie la croitoreasa pt. singuranta voastra spuneti-le ca nunta / petrecerea pt. care aveti nevoie de rochia respectiva este cu o sapt. mai devreme... sa n-aveti surprize.
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea