Rochie de ocazie. De unde?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Kidule vrei o idee de rokie trasnet? unikat? si cu bani f putini? hehehe vand pont. eu am o nunta duminika, mi-am luat initial un costum cu bulinutze da nu mi se pare ca ar fi se seara desi e formte elegant, apoi mi-am luat o rokitze scurtuta ......frumusica, dulcica, dar ....... am deskperit in sifonier o rokie neagra mulata scurta , stiti voi depe vremuri, am cumparat 2m voal roz si la fel negru, le-am dat la o croitreasa sa imi surfileze voalul si le-am suprapus, cel negru vine deasupra cel roz dedesupt su ....prinse in talie, oarecum intr-o parte cu o brosa ....rezultatul? spectaculos, o sa pun poze dupa nunta.adika in sus e cea rokie simpla mulata si de la talie in jos vin voalurile.....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Rochii frumoase sunt si in Cocor, la et 1 si la et 3, standul Ioanin, cu 1,9 mil.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Si eu mi-am luat de la Ioanin din Cocor, etaj 3. Si sunt incantata de ea, e simpla, diar corset si fusta in stilul ala conic, lunga. Croiala e perfecta iar pretul doar 1,9 milioane. Le recomand cu caldura !
Daca vreti, am luat o carte de vizita si va pot da detalii, daca vreti sa sunati. Parerea mea este ca fac si pe comanda si au o "mana" foarte buna, adica desi eu sunt mai plinuta, cand am probat nr. respectiv, nu a fost nevoie decat sa mi-o scurteze, sa nu calc pe ea. Si mi-au facut-o pe loc, fara sa ma coste.

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

raza , da0mi si mie te rog adresa sau nr. de telefon al croitoresei tale daca zici ca0i buna . am un material super de la Ungaro si o plasa brodata cu margele pt. fusta si nu stiu unde sa mi-o lucrez.Mi-a placut asa de mult cand l-am vazut ca n-am mai tinut cont de ,,amanunate .

Multumesc

Mergi la inceput