Rochie de ocazie. De unde?

Rochie de ocazie. De unde? | Autor: kid2003

Link direct la acest mesaj

Buna fetele. Am un eveniment major in familie in octombrie si am nevoie de o rochie frumoasa, de ocazie. Mi-ar placea sa fie rosie. Habar nu am unde sa caut si sa gasesc asa ceva, la Bucuresti ma refer. Ultima data cand am cautat ceva de ocazie a fost in martie, la botezul fetitei mele. Am gasit o rochie dragutza la Rinascimente sau asa ceva, langa Terranova, in Orhideea.
Va multumesc deja pentru ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

De ce nu incerci sa iti faci una la o croitoreasa? poti cauta prin oras , sa bati tot centru capitalei si hipermarket-urile, dar e posibil sa nu gasesti. Mi se pare o solutie buna mai ales ca mai este destul timp pina la eveniment.
In general rochii de ocazie gasesti in magazinele unde au si rochii de mireasa (in Cocor) exista exact un magazin de genul asta) Acum totul depinde de gustul tau si de ceea ce iti doresti. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Iti recomand magazinul Roandre Style (am mai spus de el pe forum).
Magazinul este la intersectia Lizeanu, cand te duci spre Bucur Obor, cam al treilea magazin pe partea stanga.
Au ff multe modele si culori, iar rochiile sunt superbe!!!
Nasa mea si-a luat 2 rochii, pt nunta noastra, pt k nu s-a putut decide care ii place mai mult...si eu am una de acolo, iar maine urmeaza sa ii vizitez iar.

edit: program magazin:
lu-vi: 10 - 19
sambata: 9 - 14

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc mult, Raza de Soare. Am sa merg negresit acolo.
Dana, problema e ca si la croitoreasa e greu: alegerea materialelor, culoare, modul ei de lucru (eu nu am gasit o astfel de croitoreasa). E adevarat, nici nu cunosc una priceputa, nu am mai fost de foarte mult timp la croitoreasa. Si mi se pare ca cele de-a gata arata mai bine decat cele croite...Tu cunosti cumva o croitoreasa buna care sa aiba si materiale, tot? Ca daca e sa umblu dupa materiale, ma las pagubasa, nici n-as sti de unde sa incep

Mergi la inceput

Cu placere, kid! Spor la cumparaturi si distractie placuta!

Apropos, stiu si o croitoreasa f buna! Uita-te la pozele mele, la rochita rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Daaa, foarte frumoasa rochita ai avut la cununia civila. Si cea de mireasa e frumoasa. Imi poti trimite pe PM, te rog, numarul croitoresei? Iti multumesc mult

Mergi la inceput

Din pacate nu mai am o croitoreasa pentru ca ...nu mai e pe plaiuri mioritice. Dar mie una mi se pare ideal sa ti-o faci la comanda, un soi de unicat. Nu strica sa mergi si prin oras, dar iti trebuie multa rabdare...

Mergi la inceput

Iar rochia ta Raza, este f frumoasa...exact ce spuneam apropos de originalitate

Mergi la inceput

Va multumesc pt aprecieri!
Mi-am creat modelul pe hartie si m-am dus la croitoreasa. Rezultatul? Sunt topita dupa rochita!

kid, aflu nr si ti-l dau pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La Yokko se fac si rochii pe comanda, cel de pe Calea Mosilor.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu am cumparat o rochie foarte draguta de la magazinul Titan. Nu e rosie, dar mie mi-a placut. Am fotografiat-o expres pt tine. Sper sa se deschida site-ul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pusa_stefan/album?.dir=/9d61re2

Mergi la inceput