Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
adameasca spune:
MamiFlori, da' mai sunt si copii care fac kk noaptea, la asta s-o fi gandit Inni.
Dar ai dreptate, noaptea nu se vorbeste cu bebe, nu se aprind lumini, nu se schimba pampersul decat daca a facut kk. Ca sa invete ca e noapte si ca noaptea e pentru somn.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adameasca spune:
Gripo, ba sa crezi. Ca daca jetul a fost puternic si vezica plina... ![]()
Eu personal zic sa-l lasi pe sotz sa se ocupe de spalat putzica, stiu ei mai bine cum si cat sa traga. Eu am preferat varianta asta la inceput si Luk n-a urlat, nu s-a speriat, etc.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Chiar azi am gasit asta: http://www.babyblog.ro/10-trucuri-pentru-a-obisnui-bebelusul-sa-doarma-in-timpul-noptii, mi s-a parut interesant pt viitoarele mamici fara experienta.
putzuruca
32+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
alipiticot spune:
Mirabela,o sa vezi ca pediatri si parerile lor sunt cu sutele si una e maternitatea si ce spun asistentele de acolo.Si pe biletul de iesire al copilului,cine il mai are si nu l-a dat la medicul de familie scrie baie zilnica la recomandari,pe langa altele.
apropo de pediatri fiind multe fete aici o sa vedeti si voi la timpul cand apelam la ei,la aceeleasi probleme diverse opinii care mai de care,si unii sunt chiar pe "dinafara" tare.
apropo de baietei nici eu nu stiu prea multe....la fata eu o stergeam cu servetele umede pana a mai crescut putin,dupa aceea am dus-o la chiuveta...oricum grosul il iei cu pampersul...sau cu servetelul.
Cartea lui capraru e f buna,sa stiti ca eu citeam de vreo doua ori pe luna pt luna urmatoare,ca e pe luni de crestere strucurata.dar la prima luna e mai mult.oricum multe vin din instinct,stii sigur ca e bine,fara macar sa mai intrebi....Eu am luat si cartea Dr Spok,e buna dar parca nu ca celalta.
Ca pompa de san,eu am luat una para,ieftina,care si-a facut treaba.E destul de scumpa una performanta si am preferat sa vad daca vine laptele si apoi sa vad daca cumpar una.
la fel si cu sterilizatorul,nu am dat bani si bine am facut ca nu am cuparat si nici nu am avut nevoie de biberoane si suzete.
A...si am cuparat un termometru suzeta,dar ea neprimind suzeta,in general copii alaptati nu primesc suzeta decat daca se insista mult,eu nu am insistat ca nu am vrut sa devinta dependenta de ea,si degeana am cuparat aceea suzeta termometru si am dat vreo 300 mii.acum rupe cu dintii din ea...
cantar ,eu am avut de acela cu plasa,ca in cabinetele medicale,il am si acum dar l-am imprumutat,nu stiu daca as fi dat asa multi bani pe unul electronic....
Astea ca sa va mai faceti o parere despre unele lucruri...
Tot de la Barza am cumparat si eu patut,annia parca se numea,din pal.
La vremea aceea l-am adus cu fan curier parca si am dat 600 mii cu tot cu ramburs,pt transport,firma ei mi-au recomandat-o ,cica era cea mai ieftina atunci,dar astea cred ca s-au mai schimbat.Pt bb 2 tot de la ei ,tot la fel vom lua patut dar poate reusesc sa mi-l aduca cineva mai ieftin....saltea am luat gen relaxa,ca si la patul nostru la fel avem si nu are nici macar o modificare de atatia ani,urme lasate unde stai mai mult,sau cu greutate mai mare.
O zi excelenta!
Paula
29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
inni spune:
Daa..la asta m-am gandit..ca face kk si noaptea..e imposibil sa nu faca zic eu..unii copii fac imediat dupa sau in timpul alaptarii. La asta m-am referit.
Dar am mai invatat ceva de la voi. Ca toate operatiunile de "salvare" noaptea se fac cu o lumina difuza. Nu am stiut. Senchiu. ![]()
![]()
![]()
Poze
Inni
36+ cu
....
inni spune:
Si daca se irita de la servetele (da Doamne sa nu) atunci spalam cu ceaiuri si cu carpite..ce sa facem !!
Poze
Inni
36+ cu
....
mamiFlori spune:
Fetelor, sa va intreb si eu ceva. Primul copil l-am hranit artificial. Acum se pare ca o sa am lapte. Stiu ca pe durata alaptarii nu avem voie sa le bagam in gurita decat tatza sau lingurita. Da' suzeta? Sau nu are nici o legatura ca nu o asociaza cu mancarea? Noi fara suzeta am fi fost terminati - era cea mai mare alinare.
alessia80 spune:
MIRABELA $ ELOISE- sper sa nu le dauneze...
Ca tot am vorbit de echo...la 5.30 ma duc si eu![]()
INNI & MAMIFLORI - ce departe ati ajuns cu discutia. E bine la 36 sapt.
Eu ma gandesc doar cum sa ajung acolo mai repede!
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
inni spune:
Cum MamiFlori...dar nu exista suzete de la 0-6 luni ?!!! Poti sa-i dai suzeta..sigur ca da.
Poze
Inni
36+ cu
....
Crisnemes spune:
Eu sunt mamica de baietel si voi avea tot un baietel. Despre decalotare am tot citit si iar am citit , parerile sunt tare diferite. Eu una nu am umblat la putzurelul lui pentru ca nu am avut curajul. Sotul meu nu m-a lasat nici el. E drept ca nu se decaloteaza de tot, dar are jetul la pipi continuu ceea ce se spune ca e ok. Nu a avut pana acum nici o infectie urinara sau ceva de genul asta.
Referitor la spalat funduletul - cred ca cea mai buna solutie e dusul la chiuveta.Se sterge grosul cu scutecul sau cu servetelul umed iar apoi la chiuveta. Ar mai fi o solutie ca intr-un lighian sa pregetiti dinainte apa calduta si cu o carpa moala dupa aceea sa se spele la fundic.
Despre cantar- daca e un copilas mancacios si se vede ca creste nu e obligatoriu un cantar . Dar daca copilasul nu creste in greutate asa cum "ai vrea" e bun un cantar sa vezi cat mananca la o masa si chiar daca sunt scumpe recomand un cantar electronic. Cu cele clasice e un chin . Nu sta nemiscat pe cantar si riscul sa cada e mare.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO