Vine barza? 23
Raspunsuri - Pagina 27
msemcu spune:
Akella,
nu te descuraja! E greu, dar pana la urma o sa vina si berzele astea ale noastre! Ca nu stiu pe unde tot colinda de bezmetice!
La mine inca mai exista o speranta mica. Diseara fac si eu un test sa vedem ce ne arata!
Mari
chiquitita spune:
Akella multumesc, ce mult ai scris!!!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
akella spune:
Fetelor, va multumesc pentru incurajari! Va doresc sincer sa zariti cat mai curand doua liniute pe test... Insa eu tot raman la parerea ca barza mea e lovita si de aviara si de boala vacii nebune (!) si zboara de nebuna aiurea... Berzele voastre sunt doar ratacite temporar, dar vor gasi in curand drumul cel bun si va vor aduce cate un bebe (sau 2
).
luy spune:
Fetelor, dragutelor, am avut o revelatie : mi-am dat seama ce se intampla cu berzele astea ! Eu cred ca ele s-au adunat toate pe forumul berzelor
... Singura lor boala este dependenta de Internet
! Si le e tare greu sa se dezlipeasca de acolo si sa-si ia zborul catre aspirantele care le asteapta cu ochii cat cepele... 
oanabbb spune:
fetelor azi z 29...in 2 z cel tarziu sambata seara tre sa.mi vina.
nu mai fac nici un test!nu pot sa le mai sufar,atat de negative sunt!niste stricate!
testele!![]()
in rest,azi a mai scazut temp,era 36,8.de la 36,9.
de simptome sunt plina bineinteles...dar nu preA MAI SPER la bb.
de cateva zile merg la baie incontinuu sa vad daca nu mi.a venit pt ca senzatia asta e...ca imi vine de pe un moment pe altul...
IOANA,CHIQUI...va tin pumnii...sa nu ne vina niciuneia pana luni...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Luy...ai fost tare cu revelatia ta
, uite ca m-ai facut sa zambesc cu toti dintii!! Eu sunt tot o candidata care asteapta barza cu ochii cat cepele. Azi z27, fara nici un fel de pete, ca inainte de celebra zi 28, deci inca mai sper ca acele Clear-blue i-mi spun ceea ce vreau eu!!! Nu-mi tin bucuria in frau, nu ma pot bucura inca, pentru ca nu sunt deloc sigura ca vine bebe, dar nici de rushi nu stiu ce sa zic. Stii ca eu vroiam sa fac IA, dar nu am mai apucat pentru mi-a plecat dr. in concediu si eu nici macar nu am stiut. Asa ca am tras si noi tare, sperand ca se va prinde si natural si avand ovulatie pe ambele ovare. Ce pot sa spun decat ca astept cu disperare ziua de maine, cand voi sti ceva mai clar, cred.
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
luy spune:
Ioana, maine o sa fiu la panda aici
!
Tin pumnii stransi-stransi ! Poate la barza ta a cazut netul luna asta si de nervi ca nu mai merge si-a luat zborul catre tine!
Pumnii stransi si pentru oanabbb si chiquitita ! Hai fetele !!! Vrem 2
jucausi de la voi !
Alte inscrieri la
pentru saptamana asta ?
doxinu spune:
oanabbb,chichitita va tin pumnii stransi sa fie bb!Haideti fetelor nu va chinuiti ca mine cu teste ,faceti analiza de sange si asa stiti o treaba!!!Stiu ca este bine cateodata sa stai in suspans ca macar asa speri (iar cateodata nu doar speri ci si este)!Io data viitoare fac direct analiza sa nu mai trec inca odata prrin ce am trecut!
Sper din suflet sa fie cu ochisori la voi!

kriss79 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
fetelor azi z 29...in 2 z cel tarziu sambata seara tre sa.mi vina.
nu mai fac nici un test!nu pot sa le mai sufar,atat de negative sunt!niste stricate!testele!
in rest,azi a mai scazut temp,era 36,8.de la 36,9.
de simptome sunt plina bineinteles...dar nu preA MAI SPER la bb.
de cateva zile merg la baie incontinuu sa vad daca nu mi.a venit pt ca senzatia asta e...ca imi vine de pe un moment pe altul...
IOANA,CHIQUI...va tin pumnii...sa nu ne vina niciuneia pana luni...
Oana, iti tin pumnii..eu tot Z29, am mereu senzatia ca imi vine..insa nu am mai rabdat si am facut un test "sure check" pe la 10 si era negativ.
POZE
Cristina S.