Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Oanabbb ziua 29 la tine??? Hmmm.. suna bine!! Si eu urasc testele, ne luam de manuta si in aceasta privinta!!
Chiquitita tu cum mai stai cu simptomele???

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CRISTINA tie cand tre sa.ti vina?eu am luat utrogestan si n.are cum sa intarzie mai mult de sambata seara.daca trece duminica...am scapat DE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IOANA daca maine creste temperatura...e de bine....daca nu...

oricum eu merg in continuare ca o nebuna noaptea la baie,am tot felul de miscari prin burtik,scurgeri albe...poate m.am pricopsit cu ceva...dupa hsg...sau poate sunt progesteronice...nu mai stiu...

oricum astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

CRISTINA tie cand tre sa.ti vina?eu am luat utrogestan si n.are cum sa intarzie mai mult de sambata seara.daca trece duminica...am scapat DE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mie trebuia sa imi vina ieri, ca de regula e de 28 z..dar mi s-a mai intamplat de cateva ori sa vina la 29 sau 30 z maxim maxim!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

CHIQUITITA...era sa te sar tocmai pe tine...

tin pumnii stransi si la tine!!!!!!!!tare de tooot!

Mergi la inceput

Oanabbb si eu am impresia ca acum trebuie sa vina, dar nu am deloc scurgeri de nici o culoare. Doar dupa ce pun utrogestan seara, am dimineata ceva alb. Tu ai luat utrogestan in fiecare zi??? Ca eu am cam sarit zilele, cam unul la doua zile. E posibil sa intarzie mult de la utrogestan??? Eu am luat primele cinci zile dupa ovulatie, cate unul pe zi, dupa care am intrerupt vreo doua, am mai luat inca vreo doua zile, cam haotic!!! Singurul simptom ciudat a fost aseara, o ameteala pentru cateva minute, dupa care nu am mai avut nimic. Sunt si putin racita de la aerul conditionat din masina si deobicei cand sunt racita vine si CM mai devreme. Dar nu iau pastile de nici un fel, beau multe ceaiuri. De vreo doua zile, ma trezesc cu cearcane adanci sub ochi si am slabit vreo doua KG, in ultima saptamana. Cred ca de emotie am slabit si tot de emotie ma trezesc fara ceas de ceva timp. Hai ca ti-am povestit tot!!!
Kriss79 poate fi prea devreme pentru acel tip de test, incearca un Clear-Blue, eu o sa mai fac unul maine(tot clear-blue).

Mergi la inceput

oooo,CRISTINA,pai e de bine...

Mergi la inceput

IOANA eu am luat 2 utrogestan pe zi ,unu dimineata si unu seara,dar eu le.am inghitit!ca asa mi.a spus!

trebuia sa iau 10 z,dar am luat 8 ca imi lungeam cm.ul prea mult...mi.ar fi venit in z 33,34.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

clear-blue e mai bun ca sure-check?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

mie mi-a zis facrmacista ca sure check esta la fel de bun ca si clear blue si eta chiar mai ieftin cu 100 de mii(sau asa era cand am luat io ,ca zicea farmaciata ca este o reducere)!
VA tin pumnii fetelor sa fie cu ochisori!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Kriss79 asa spune toata lumea si pe ele scrie ca se fac in prima zi in care e asteptata menstruatia. Eu am facut doua, dar nu am asteptat z28, ci prin z23 si unul in z25, ambele sunt f. slab pozitive. Pe urma am mai facut unul Barza care a iesit negativ, dar astea se fac la cateva zile de intarziere. Nici eu nu stiu daca sunt cele mai bune: Clear-Blue, dar am auzit ca nu prea dau erori, iar daca tie trebuia sa-ti vina ieri, poti sa-l faci!!!
Oanabbb eu l-am luat asa vaginal, cum mi-a prescris odata dr. cand am facut inseminare si pentru ca am pierdut o sarcina. Utrogestanul luat vaginal sustine sarcina, asa mi s-a spus, dar cred ca si inghitit e la fel, nu stiu!!

Mergi la inceput